2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlarrrrrrr 32 hftann ıcındeyız bız 38 olnca doktormla konusucam sunı sancı fln olursa doguma almasını ıstycem sızce alırmı normal doguma yoksa szryan ıstıcem
Canım neden 38 olunca doğuma almasını isteyeceksin?

Amin. Cok sevindim. Insallah vardir, hayirli haberlerini bekliyoruz.

Slm canım. Hakkında hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versin inşallah. Dr a gidince yaz yîne bize. Bu arada belirli bir süre ara vermek gerekmiyormu tekrar hamile kalmak için?
amin canım cumlemızın ıns vermek gerekıyoda ben doktoru dınlemedım doktor 4 ay korun dedı ben 2 ay korundum :S

insaAllah vardir canim ve saglikli bir gebelik yasarsin

Canim doktor bisey demedi mi sana
erken dogum rıskın var bebek kanala gırmıs artık donmez norml dogum olucgnı ve 23 mayısı verdı bı yndan brn önce dogsn ıstyrm ama bı yndanda 40 haftam dolsun Allah korusun kuveze konur bsy olur dıye cok korkuyorm ha 38 ha 40 2 hafta ıcın rısk almaya degmez dıyorm bırde vıcdan azabndan mafolurm

kızlarrrrrrr 32 hftann ıcındeyız bız 38 olnca doktormla konusucam sunı sancı fln olursa doguma almasını ıstycem sızce alırmı normal doguma yoksa szryan ıstıcem
inanki o senle dr vereceği bi karar bebğin durumuna göre gelişecek herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…