- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Çok ama çok üzüldüm canım tüylerim diken diken oldu yazıp o duyguyu hatırlatmak istemem ama üzüntünü yaşamış gibi hissettim33. haftanın içindeyiz biz ilk bebeğimizi 34. haftada ani kalp durmasıyla kaybettik şu an da tansiyonum yükseliyor arada onun için vuruldu iğne önlem amaçlı
Hangi sehir canim fiyatlar pek uygunda[QUOTEcuMelek, posfiyatlar161, member: 629017"]Evet öyle fazla alıyolar ama inşan alısip güvendiği dr da doğum yapmak istiyo benim hastanemde normal doğum 350 tl sezeryan 850tl ama napalim dr um iyi o yüzdn vazgeçemem
cnm ben kızımı medikalparkta doğdum..2 gece yattımGeçmiş olsun, bir daha olmayız umarım. Ben de 34 te oldum çok ağır geçti.
Sen tecrübelisin yanlış hatırlamıyorsam, hastanede doğum sonrası duş falan yazmış bazı arkadaşlar süt gelsin diye. Yasak değil mi duş almak bir bilgin var mı?
orası kesin bebiş tamamlayacaksağol canım şimdilik eksiği var güzel değil Bebiş tamamlayacak o eksiği Rabbim nasip ederse
Ben ıstanbuldayım canım[/QUOTE]Hangi sehir canim fiyatlar pek uygunda
Canım aldıkların çok güzel internet mağazasından mo aldınMrb anneler, son alışverişler bu ara. Joker.de hediye çeki kampanyası varmış. 300 liraya 150 lira hediye. Biz arabamızı ve mama koltuğumuzu aldık. İkisi 1100. 450 lira hediye çekini de 1 nisandan itibaren kullanacakmışız. Chicco liteway plus'ı bekliyoduk indirim olsun diye. Çek oldu neyseEki Görüntüle 1473058 Eki Görüntüle 1473059
Benim bir arkadaşım epüdurel sezeryan oldu duş almış hastanede. Dr a göre değişiyor herldecnm ben kızımı medikalparkta doğdum..2 gece yattım
ne banyo ol dediler nede öyle bişey için izinveriyolar..
ben sezeryan olmuştum üstelik 1 hafta hiç yıkanma dikişlerin var dedi dr.
ben eve gelince dayanamadım çok pisim dedim öyle ayakta durdum annemle yengem sadece su ve sabunla bi duş aldırdılar
ilk kez senden duydum hastanede banyo yapmayı..
bence kesinlikele olmaz..dikişleriniz olursa hele dr asla izin vermez...
Çok minik kutuda şampuan ve küçük bir havlu alayım diyorum doğum çantasınacnm ben kızımı medikalparkta doğdum..2 gece yattım
ben eve gelince dayanamadım çok pisim dedim öyle ayakta durdum annemle yengem sadece su ve sabunla bi duş aldırdılar
Ben de sezaryan oldum kızımda eve gelince hemen yıkandım birşeycik olmaz korkma medikalcilwrde estetik bant var su geçirmez ondan al Dr takıyor rahat rahat oluyorsun duşunucnm ben kızımı medikalparkta doğdum..2 gece yattım
Mrb tşk ederim. İnternetten değil eşim almış mağazadan. Beni aradı. Chicco 899 lira diye 3. indirim çekini vermiyolardı ben de mama koltuğunu da al dedim :))Canım aldıkların çok güzel internet mağazasından mo aldın
Kizlar size bisry dqnisqcam siz bu yqz tatile gidecekmisiniz ben istiyorum ama 2aylik bebisle tatile gidilir mi temmuzda olcak esimin yillik izni buyuk ihtimalle bayramdan hemen sonra
otele gitmeyi dusunuyoruz kizlar memleket degil memleketimizde oturuyoruz zaten 2aylik cok mu kucuk olur acaba diyorum bi yandan ama antalya istiyorum bende dayisi war esimin orda arada bebisi biraka biliriz bi saatligine falan diye dusnuyorum ama bilemiyorum genede ewde bejde cok bunaldim
Ben ıstdayım canım[/QUOTE]post: 40206662 .!.:Hangi sehir pek uygunda
Pansiyonda olabilir canim kas ta nereye gideceksiniz hangi pansiyon bellimiYine ben. Bizde otel tatilinden nefret ederiz. O yuzden antalya yi hic sevmiyoruz. Kas a gidecegiz. Pansiyona ustelik.
Abimler cadir kampina gittiler dusun.
Bir suru yabanci arkadaslarimiz var ilk 3 ay 4 yere gittiklerini bilirim. Yurtdisina giden ahbaplarim oldu. Tek derdim rahat bir bebek olup olmayacagi. Eger kolik vs olursa yan odadakilerin hakkina tecavuz edemem. Tek ondan korkuyorum. Yoksa denizede gircez beraber
cnm ben kızımı medikalparkta doğdum..2 gece yattım
Ben canim 2hafta once ciger gelistirici igne wuruldum 2doz 12saar ara ile we bebeimiz hareketleri azalmisti bebde teladlanmistim nerdeyse 4-5gun oyle oldu sonra hareketleri duzeldi simdi hareketleri canimi bile acitiyo korkma Allahin izniyle hic bsey okmicak oglusunaarkadaşlar çok gerginim aslında şeytanın vesvesesi diye düşünüyorum da içim rahatlamıyor bi türlü
ciğer geliştirici vurulduk yan etkilerinde bebek hareketlerinin azaldığı söylendi ama içim bi türlü rahat etmiyor
oğluşum hareketli ama az sanki uykusunda hareket ediyor gibi
ciğer geliştirici vurulup bunu yaşayan var mııı
benide rahatlatın noluuurr
Slm canım. Hakkında hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versin inşallah. Dr a gidince yaz yîne bize. Bu arada belirli bir süre ara vermek gerekmiyormu tekrar hamile kalmak için?kızlar slm ılk sıze soylıcemı demıstım kesın emın deılım ama test yaotım evde 2 tane sılık ıkıncı cızgı cıktı pazartesı dr gıtmeyı dusunuyorum ıns varsa bu sefer rabbım sag saglım kucagıma almayı nasıp eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?