2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
33. haftanın içindeyiz biz ilk bebeğimizi 34. haftada ani kalp durmasıyla kaybettik şu an da tansiyonum yükseliyor arada onun için vuruldu iğne önlem amaçlı
Çok ama çok üzüldüm canım tüylerim diken diken oldu yazıp o duyguyu hatırlatmak istemem ama üzüntünü yaşamış gibi hissettim

[QUOTEcuMelek, posfiyatlar161, member: 629017"]Evet öyle fazla alıyolar ama inşan alısip güvendiği dr da doğum yapmak istiyo benim hastanemde normal doğum 350 tl sezeryan 850tl ama napalim dr um iyi o yüzdn vazgeçemem
Hangi sehir canim fiyatlar pek uygunda [/QUOTE]
Ben ıstanbuldayım canım

cnm ben kızımı medikalparkta doğdum..2 gece yattım
ne banyo ol dediler nede öyle bişey için izinveriyolar..
ben sezeryan olmuştum üstelik 1 hafta hiç yıkanma dikişlerin var dedi dr.
ben eve gelince dayanamadım çok pisim dedim öyle ayakta durdum annemle yengem sadece su ve sabunla bi duş aldırdılar
ilk kez senden duydum hastanede banyo yapmayı..
bence kesinlikele olmaz..dikişleriniz olursa hele dr asla izin vermez...

Canım aldıkların çok güzel internet mağazasından mo aldın

Benim bir arkadaşım epüdurel sezeryan oldu duş almış hastanede. Dr a göre değişiyor herlde

Çok minik kutuda şampuan ve küçük bir havlu alayım diyorum doğum çantasına

Ben de sezaryan oldum kızımda eve gelince hemen yıkandım birşeycik olmaz korkma medikalcilwrde estetik bant var su geçirmez ondan al Dr takıyor rahat rahat oluyorsun duşunu

Merhaba arkadaşlar (33+3)biraz geç katıldım aranıza,bugün benim için çok heyecanlıydı bebeğimin odasını hazırladık bütün kıyafetleri yikandi ütülendi doğum çantam bile şimdiden hazır.Allahım inşaAllah bebeklerimızı sagliklica kucağımıza almayı nasip eder.

Kizlar size bisry dqnisqcam siz bu yqz tatile gidecekmisiniz ben istiyorum ama 2aylik bebisle tatile gidilir mi temmuzda olcak esimin yillik izni buyuk ihtimalle bayramdan hemen sonra

Ben muhtemel haziran annesiyim. Agustos sonu eylul ortasi gibi gitmeyi planliyoruz. Tabiki bebisimizin sagligina bagli. Kolik olmadigi surece biz gidecegiz.

Yine ben. Bizde otel tatilinden nefret ederiz. O yuzden antalya yi hic sevmiyoruz. Kas a gidecegiz. Pansiyona ustelik.
Abimler cadir kampina gittiler dusun.
Bir suru yabanci arkadaslarimiz var ilk 3 ay 4 yere gittiklerini bilirim. Yurtdisina giden ahbaplarim oldu. Tek derdim rahat bir bebek olup olmayacagi. Eger kolik vs olursa yan odadakilerin hakkina tecavuz edemem. Tek ondan korkuyorum. Yoksa denizede gircez beraber

Pansiyonda olabilir canim kas ta nereye gideceksiniz hangi pansiyon bellimi

Dr izin verse bile kızlar biraz pislige dayanın bebiş için de iyi degil hemen dus almak o sizi kokunuzdan tanıyacak mecbur kalırsanız göğüs bölgenize sabun kullanmayın

Ben canim 2hafta once ciger gelistirici igne wuruldum 2doz 12saar ara ile we bebeimiz hareketleri azalmisti bebde teladlanmistim nerdeyse 4-5gun oyle oldu sonra hareketleri duzeldi simdi hareketleri canimi bile acitiyo korkma Allahin izniyle hic bsey okmicak oglusuna

kızlarrrrrrr 32 hftann ıcındeyız bız 38 olnca doktormla konusucam sunı sancı fln olursa doguma almasını ıstycem sızce alırmı normal doguma yoksa szryan ıstıcem

Slm canım. Hakkında hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versin inşallah. Dr a gidince yaz yîne bize. Bu arada belirli bir süre ara vermek gerekmiyormu tekrar hamile kalmak için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…