2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gecmis olsun canım ins daha fazla olmaz açılman bol istirahat et dinlen.

Canm bu kez cok kilo almiyayim zaten kiloyu hep ben aliyorum.

Neden dönmüyolar ki normal doğum istiyorum

Bilmıyorum ki Bende normal doğum istiyoqum ama dónmezlerse elimizden bışey gelmez ben yinede son ana kadar bekliycem sancımla gitmek istiyorum doğum anında dónen çok bebiş var
kızlar artık dönmesi zor olsa da donmeyecek diye bisey yok son anda dönenler oluyomus. Bence son ana kadar bekleyin kendi sancinizla gidin sezeryan olsa bile o şekilde olmalı.

Of ya benimki planlı sezeryan olucak.çünkü 1,5 saatlik yola gidecem ve daha önceden gel gün belirliyelim dedi doktor.belirlenen günde gidip doğurucam.benim korkum da 38. Haftaya hiç varamadım ki ben ilk iki doğumda.Bunda nasıl bekliycek mi yoksa suyum falan gelir mi düşünüp duruyorum.kafamda bin türlü ihtimal var.

İlk doğumumda yanımda olan doğumlarında çok başarılı ikinci hamileligimde 8 ayımı gecirdiğim doktorum trafik kazası yapmış aracındaki hemşire ölmüş ve şimdi cezaevinde tamam adamcağıza da üzülüyorum ama ben napcam şimdi off moralim çok bozuk

Ayniyiz inşallah geçer bi an önce....

Çok geçmiş olsun cnm bol bol dinlen inşallah vaktinde gelirler bebisler :)

Benim de o haftada o kadardi,kucuk diye cok uzuldum ama doktor istarla normal dedi,onu buyutucem diye 10 gunde 3 kilo aldim.inanmadim baska doktora gittim o da normal sadece toplu bi bebek degil dedi,biz biraz fazla pinpirikleniyoruz,bosuna uzme kendini canim yani[/QUOTE]

arkadaşlar çok gerginim aslında şeytanın vesvesesi diye düşünüyorum da içim rahatlamıyor bi türlü
ciğer geliştirici vurulduk yan etkilerinde bebek hareketlerinin azaldığı söylendi ama içim bi türlü rahat etmiyor
oğluşum hareketli ama az sanki uykusunda hareket ediyor gibi
ciğer geliştirici vurulup bunu yaşayan var mııı
benide rahatlatın noluuurr

Canım kaçıncı haftandasın ve neden gerekti ciğer geliştirici? Doktorun vurulmanı istediyse illaki bildiği birşey vardır.bence hiç dülünme bunları.biraz yemek ye ve soluna yat.Bence çok da araştırma yapma hele ki nette.birsürü saçmalık da var çünkü nette.

33. haftanın içindeyiz biz ilk bebeğimizi 34. haftada ani kalp durmasıyla kaybettik şu an da tansiyonum yükseliyor arada onun için vuruldu iğne önlem amaçlı

Stres yapmamaya çalış canım bi tanıdığının 2 cm açıklıkla 5 haftaya kadar durdu nişanıngekwnler bile bi kaç hafta duruyo inş vaktinde doğar bebeğin

[QUOTEcuMelek, posfiyatlar161, member: 629017"]Evet öyle fazla alıyolar ama inşan alısip güvendiği dr da doğum yapmak istiyo benim hastanemde normal doğum 350 tl sezeryan 850tl ama napalim dr um iyi o yüzdn vazgeçemem [/QUOTE]
Hangi sehir canim fiyatlar pek uygunda

Benim de doktorum ayni canim biz de doktor ariyoruz ama onun gibi ilgili doktor bulamadik,cok moralim bozuk benim de

aynen içini ferah tut doktor zararı olsa yapmaz

33. haftanın içindeyiz biz ilk bebeğimizi 34. haftada ani kalp durmasıyla kaybettik şu an da tansiyonum yükseliyor arada onun için vuruldu iğne önlem amaçlı
Canım kolay birşey değil çok büyük bir acı yaşamışsın.Allah kimseye yaşatmasın inşallah.evhamlanman çok normal ama hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine.düşünmemeye çalış canım.başka şeylerle ilgilen.vakit çabuk geçsin inşallah bitsin şu son zamanlar da sağlıkla kavuşalım meleklerimize.

Mrb anneler, son alışverişler bu ara. Joker.de hediye çeki kampanyası varmış. 300 liraya 150 lira hediye. Biz arabamızı ve mama koltuğumuzu aldık. İkisi 1100. 450 lira hediye çekini de 1 nisandan itibaren kullanacakmışız. Chicco liteway plus'ı bekliyoduk indirim olsun diye. Çek oldu neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…