- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Gecmis olsun canım ins daha fazla olmaz açılman bol istirahat et dinlen.kızlar merhaba.. dün doktor kontrolüm vardı rahim ağzım kısalmış biraz ve 1 cm açılma var. nstde sancı çıkmadı ama açıklık artar diye çok korkuyorum. 36 yı bitirsek rahatlayacam. çok yazamıyorum ama yazılanları telefondan okuyorum. uzanmaya çalışıyorum genelde
Dr benim bebegime de minyon dedi, denilenleri başından beri yapıyodum ama geçen iki hafta karnım tok olsa da midem almasa da kendimi zorlayıp yedim bebeğim daha da gelişti canım acıkmayı beklemeden yemek de önemli bence, evde ne yesem diye gezmeye başladım
Neden dönmüyolar kinormal doğum istiyorum
kızlar artık dönmesi zor olsa da donmeyecek diye bisey yok son anda dönenler oluyomus. Bence son ana kadar bekleyin kendi sancinizla gidin sezeryan olsa bile o şekilde olmalı.Bilmıyorum ki Bende normal doğum istiyoqum ama dónmezlerse elimizden bışey gelmez ben yinede son ana kadar bekliycem sancımla gitmek istiyorum doğum anında dónen çok bebiş var
Bende öyle düşünûyorum balımkızlar artık dönmesi zor olsa da donmeyecek diye bisey yok son anda dönenler oluyomus. Bence son ana kadar bekleyin kendi sancinizla gidin sezeryan olsa bile o şekilde olmalı.
Ayniyiz inşallah geçer bi an önce....Bende de oluyorbahsettigin şey canım, ayaklarimda ve yüzümde şişlik yok ellerim de gün içinde iyi ama sabah kalktığımda parmaklarımın dolma gibi olmuş oluyor ve acayip sızlıyor, dediğin gibi geceleri uyandığımda aynı ağrı oluyor öyle ki bazen çok afedersiniz tuvalet kağıdını bile koparamiyorum
Yatiyprum ztn cnm herkes de farklı sıkıntı iste...canım benim elim şişmiyorda sırt üstü yattıgım zaan sol tarafım komple uyusuyor sola dönünce geciyor ama sende sola yatmaya calıs canım:)
Çok geçmiş olsun cnm bol bol dinlen inşallah vaktinde gelirler bebisler :)kızlar merhaba.. dün doktor kontrolüm vardı rahim ağzım kısalmış biraz ve 1 cm açılma var. nstde sancı çıkmadı ama açıklık artar diye çok korkuyorum. 36 yı bitirsek rahatlayacam. çok yazamıyorum ama yazılanları telefondan okuyorum. uzanmaya çalışıyorum genelde
Canım kaçıncı haftandasın ve neden gerekti ciğer geliştirici? Doktorun vurulmanı istediyse illaki bildiği birşey vardır.bence hiç dülünme bunları.biraz yemek ye ve soluna yat.Bence çok da araştırma yapma hele ki nette.birsürü saçmalık da var çünkü nette.arkadaşlar çok gerginim aslında şeytanın vesvesesi diye düşünüyorum da içim rahatlamıyor bi türlü
ciğer geliştirici vurulduk yan etkilerinde bebek hareketlerinin azaldığı söylendi ama içim bi türlü rahat etmiyor
oğluşum hareketli ama az sanki uykusunda hareket ediyor gibi
ciğer geliştirici vurulup bunu yaşayan var mııı
benide rahatlatın noluuurr
33. haftanın içindeyiz biz ilk bebeğimizi 34. haftada ani kalp durmasıyla kaybettik şu an da tansiyonum yükseliyor arada onun için vuruldu iğne önlem amaçlıCanım kaçıncı haftandasın ve neden gerekti ciğer geliştirici? Doktorun vurulmanı istediyse illaki bildiği birşey vardır.bence hiç dülünme bunları.biraz yemek ye ve soluna yat.Bence çok da araştırma yapma hele ki nette.birsürü saçmalık da var çünkü nette.
Stres yapmamaya çalış canım bi tanıdığının 2 cm açıklıkla 5 haftaya kadar durdu nişanıngekwnler bile bi kaç hafta duruyo inş vaktinde doğar bebeğinkızlar merhaba.. dün doktor kontrolüm vardı rahim ağzım kısalmış biraz ve 1 cm açılma var. nstde sancı çıkmadı ama açıklık artar diye çok korkuyorum. 36 yı bitirsek rahatlayacam. çok yazamıyorum ama yazılanları telefondan okuyorum. uzanmaya çalışıyorum genelde
Benim de doktorum ayni canim biz de doktor ariyoruz ama onun gibi ilgili doktor bulamadik,cok moralim bozuk benim deİlk doğumumda yanımda olan doğumlarında çok başarılı ikinci hamileligimde 8 ayımı gecirdiğim doktorum trafik kazası yapmış aracındaki hemşire ölmüş ve şimdi cezaevindetamam adamcağıza da üzülüyorum ama ben napcam şimdi off moralim çok bozuk
aynen içini ferah tut doktor zararı olsa yapmazCanım kaçıncı haftandasın ve neden gerekti ciğer geliştirici? Doktorun vurulmanı istediyse illaki bildiği birşey vardır.bence hiç dülünme bunları.biraz yemek ye ve soluna yat.Bence çok da araştırma yapma hele ki nette.birsürü saçmalık da var çünkü nette.
Canım kolay birşey değil çok büyük bir acı yaşamışsın.Allah kimseye yaşatmasın inşallah.evhamlanman çok normal ama hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine.düşünmemeye çalış canım.başka şeylerle ilgilen.vakit çabuk geçsin inşallah bitsin şu son zamanlar da sağlıkla kavuşalım meleklerimize.33. haftanın içindeyiz biz ilk bebeğimizi 34. haftada ani kalp durmasıyla kaybettik şu an da tansiyonum yükseliyor arada onun için vuruldu iğne önlem amaçlı
Doğrudur canım ben kendim de çok alamadım bebek de, ondan biraz fazla yiyeyim diye uğraşıyorum, herkesin yapısı bünyesi, bebeğe yansıması farklı oluyoCanm bu kez cok kilo almiyayim zaten kiloyu hep ben aliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?