2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Narin yikama yapyim 30 derecede canim cift durulama yaptim yumusatici saglikli olmadigi Icin kullanmadim

Canim benimde degerim 22 di.cok dusuk dedi dr tahlil tekrarlandikca gordukki 3 kata yakin artarak gidiyor

ay ınsallah guzel haberını beklıyoruz

Ben hepsini yıkadım canım. Sonra da hurca kaldırdım. Daha geçe kalsam yapamazmışım. Baya ara vermiş seninki. Bakalım benim ki bi daha ne zaman çagıracak. Kilo boy nasılmış. Yolunda mı her şey?

Canım süpürmeyi eşine yaptır. Silmeyi sen yap. Doktorların yasakladığı ilk şey süpürme. Bende en çok eğilirken zorlanıyorum. Diz üstüne çömelerek idare ediyorum. Tabi silme falan viledayla.

AdaisyLove cim seni de çok iyi anlıyorum. Bunlar böyle bir faydaları olmaz, bir de üstüne yük olurlar. Bence gelmesin ve yardım etmesin daha iyi. En azından, doğumunda bunaltırsa, zamanında gelmediniz şimdi ihtiyacım yok dersin.

Aaaaa superr bir fikir vereyim canim o zaman sana bizde buyuk ihtimalle kasdayiz. Cok guzel havuzlu villalar var haftalik aylik kiralayabiliyosun. Her butceye uygun olan mustakil evlerde var. Simdiden bebisle mutlu tatiller hepimize:)
Aa canim bunu duymamistim netten falan arastirayim bakayim insallah buluruz bu dedigin bizim icin daha mantikli bebislerle insallahh

ne turlu ınsanlar var ya ınanamıyorum,yıne de ıyı olmus canım hamılelıgınde sana yardım etmedılerse,bebıs dogduktan sonra da bı zahmet burunlarını sokmasınlar her seye.Inan o zaman daha rahat daha huzurlu olursunuz

ınsallah canım ya doktor bana 34,1 e varda dıyemem yokta dedı yarını beklıyorum ıns artıs olurda bu sefer sag saglım alırım bebegımı kucagıma
Canim benim Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin ama insallah wardir dualarimiz seninle :*

Korkma canım Allahın izniyle hiç bir şey olmaz
Hiç sorma canım vicdan azabı çekiyorum bazen. Eğilip kalıyorum malesef çok zor oluyor ama ne yapıyım. Allaha havale ettim zaten canım bir de utanmadan kendi evinde temizlik bekliyor benden
Isin kötü yani o canım. Keşke öyle olsa. Ama doğumdan sonra çok müdahele edecek 40 gün beni yalnız birakmayacakmis dusundukce Bunaliyorum ya.

Canım süpürmeyi eşine yaptır. Silmeyi sen yap. Doktorların yasakladığı ilk şey süpürme. Bende en çok eğilirken zorlanıyorum. Diz üstüne çömelerek idare ediyorum. Tabi silme falan viledayla.
Güzel süpüremiyor diye yaptırmıyordum ama artık mecburen onuda yaptırıcam
Hamilelik zor derlerdi de inanmazdım hele şu ağırlaştım diyenlere kızardım hep şimdi hak veriyorum hepsine :)

Aynen öyle canım. Doğumdan sonra 40 gün yanımda kalacakmış. Bunaliyorum o öyle konuştukça. Kızımla ilgili hayaller kuruyor. Her gün ona goturecekmisim. Bilmem ne. Sınır ediyor beni. Lohusa depresyonuna değil kaynana depresyonuna girecem sanırım.

Ayy Allahım nefretlik ya. Sen dik dur ve bence buna izin vermyeceğini belli et. Sanki ona doğuruyosun. Benimkide geçen kapıdan kovsan bacadan giricem diyo. Ben bebek 20 günlük olsun alıcam memlekete gidicem. Burada kalıp ona katlanamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…