Sagol canim benim bende her iki pasani opuyorumGüzel haberlerle gel inşallah canımm :) Paşana bizden selamlar
masaAllah tosun olmus tosun:)günaydın arkadaşlar, cumartesi dr. gittim benim oğlum 2850 gr, 48 cm olmuş...
Narin yikama yapyim 30 derecede canim cift durulama yaptim yumusatici saglikli olmadigi Icin kullanmadimgünaydınn:) ya istanbul da doğum ücretleri neden bu kadar pahalı ya
bir de şunu öğrenmek istiyorum, bebek elbiseleri için hacı şakir granül matik aldım ama makine de kaç derecede nasıl yıkayacağımı bilmiyorum, sizler nasıl yıkadınız, bir de yumuşatıcı kullandınız mı?
Evet canim bakalim bizimkiler o gunu bekleyecekler mi yada daha mi gec geleceklerCanım seninle doğum tarihlerimiz aynı görünüyo :)
Canim benimde degerim 22 di.cok dusuk dedi dr tahlil tekrarlandikca gordukki 3 kata yakin artarak gidiyoramin canım Allah razı olsun sız boyle degerlerınızı yazdıkca umutlanıyorum ama dun gece 4 te kızımdakı gıbı sıddıtelı bas agrısı basladı acıle gıtmek zorunda kaldım parol serum verdıler beta degerımı soyleyınce gebelık durumu var dedıler ıns zarar vermez
Çok merak ediyorum:) sen ev temizliğine ne zaman başlıcaksın canım, bir türlü karar veremedim" halılar yıkamaya verilcek dahaEvet canim bakalim bizimkiler o gunu bekleyecekler mi yada daha mi gec gelecekler
ınsallah canım ya doktor bana 34,1 e varda dıyemem yokta dedı yarını beklıyorum ıns artıs olurda bu sefer sag saglım alırım bebegımı kucagımaCanim benimde degerim 22 di.cok dusuk dedi dr tahlil tekrarlandikca gordukki 3 kata yakin artarak gidiyor
reglın gelmedenmı yaptırmıstın bu tahlılı canımCanim benimde degerim 22 di.cok dusuk dedi dr tahlil tekrarlandikca gordukki 3 kata yakin artarak gidiyor
ay ınsallah guzel haberını beklıyoruzkızlar slm ılk sıze soylıcemı demıstım kesın emın deılım ama test yaotım evde 2 tane sılık ıkıncı cızgı cıktı pazartesı dr gıtmeyı dusunuyorum ıns varsa bu sefer rabbım sag saglım kucagıma almayı nasıp eder
Senle aynı yuz bende bu tarihleri kıstas almıştım
Bugün oğlumu gördüm birdaha 20 nisan da gideceğim inşallah
Ben nevresim uyku seti ve kıyafetleri yıkamadımm
hastahane çantasına koyacaklarımı yıkadım
odanın kokusu düzeldi aslında
Son birkaç eksik vsr onları halledeceğim hediyelerimiz için stickerları yaptırcam bitecek inşallah
Mayıs başında da çikolataları sipariş veririm herhal de
Allah yardımcın olsun cnm ben yere bişey düşünce kaldırsammı diye 1 saat düşünyorum eğilmek bi işkence resmen ki seni az cok tahmin edebiliyorum işin zordün sadece süpürdüm bel ağrısından öldüm yerleri bile silemiyorm artık esime sildiriyorum.
Kayınvalideni de Allah a havale etmekten baska yapcak bişey yok birazcık vicdanı olsa yardıma gelir zaten,ama gun gelir hesap döner oda merak etmesin.
Aa canim bunu duymamistim netten falan arastirayim bakayim insallah buluruz bu dedigin bizim icin daha mantikli bebislerle insallahhAaaaa superr bir fikir vereyim canim o zaman sana bizde buyuk ihtimalle kasdayiz. Cok guzel havuzlu villalar var haftalik aylik kiralayabiliyosun. Her butceye uygun olan mustakil evlerde var. Simdiden bebisle mutlu tatiller hepimize:)
ne turlu ınsanlar var ya ınanamıyorum,yıne de ıyı olmus canım hamılelıgınde sana yardım etmedılerse,bebıs dogduktan sonra da bı zahmet burunlarını sokmasınlar her seye.Inan o zaman daha rahat daha huzurlu olursunuzGünaydın kızlar. Nasılsıniz. Zaman öyle çabuk geçiyor ki anlamıyorum. Taşınmak ne zor ismis. Daha sadece eşyaları topluyorum. Çok yoruluyorum. Eski ev ile yeni ev arasında gidip geliyorum. Eşim her şeyi tek başına yapıyor çok yoruluyor kiyamiyorum ona da . O da bana kıyamıyor. Ama sanırım birbirimizden başka kimsemiz yok. Bir ara kaynanam ve eltimi soran olmuştu yardım etmezler mi diye. Teklif dahi etmediler. Eşim eşyaları topladigimi söyledi hiç yorulma yardıma gelelim demediler. Temizlikci aradigimi soyledim biz geliriz demediler hic.annem sağolsun biraz yardım ediyor. Eee ölümlü dünya bugün bana yarın sana. Allah büyük diyorum ve susuyorum
Canim benim Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin ama insallah wardir dualarimiz seninle :*ınsallah canım ya doktor bana 34,1 e varda dıyemem yokta dedı yarını beklıyorum ıns artıs olurda bu sefer sag saglım alırım bebegımı kucagıma
Korkma canım Allahın izniyle hiç bir şey olmazamin canım Allah razı olsun sız boyle degerlerınızı yazdıkca umutlanıyorum ama dun gece 4 te kızımdakı gıbı sıddıtelı bas agrısı basladı acıle gıtmek zorunda kaldım parol serum verdıler beta degerımı soyleyınce gebelık durumu var dedıler ıns zarar vermez
Hiç sorma canım vicdan azabı çekiyorum bazen. Eğilip kalıyorum malesef çok zor oluyor ama ne yapıyım. Allaha havale ettim zaten canım bir de utanmadan kendi evinde temizlik bekliyor bendenAllah yardımcın olsun cnm ben yere bişey düşünce kaldırsammı diye 1 saat düşünyorum eğilmek bi işkence resmen ki seni az cok tahmin edebiliyorum işin zordün sadece süpürdüm bel ağrısından öldüm yerleri bile silemiyorm artık esime sildiriyorum.
Kayınvalideni de Allah a havale etmekten baska yapcak bişey yok birazcık vicdanı olsa yardıma gelir zaten,ama gun gelir hesap döner oda merak etmesin.
Isin kötü yani o canım. Keşke öyle olsa. Ama doğumdan sonra çok müdahele edecek 40 gün beni yalnız birakmayacakmis dusundukce Bunaliyorum ya.ne turlu ınsanlar var ya ınanamıyorum,yıne de ıyı olmus canım hamılelıgınde sana yardım etmedılerse,bebıs dogduktan sonra da bı zahmet burunlarını sokmasınlar her seye.Inan o zaman daha rahat daha huzurlu olursunuz
Güzel süpüremiyor diye yaptırmıyordum ama artık mecburen onuda yaptırıcamCanım süpürmeyi eşine yaptır. Silmeyi sen yap. Doktorların yasakladığı ilk şey süpürme. Bende en çok eğilirken zorlanıyorum. Diz üstüne çömelerek idare ediyorum. Tabi silme falan viledayla.
Aynen öyle canım. Doğumdan sonra 40 gün yanımda kalacakmış. Bunaliyorum o öyle konuştukça. Kızımla ilgili hayaller kuruyor. Her gün ona goturecekmisim. Bilmem ne. Sınır ediyor beni. Lohusa depresyonuna değil kaynana depresyonuna girecem sanırım.Canım süpürmeyi eşine yaptır. Silmeyi sen yap. Doktorların yasakladığı ilk şey süpürme. Bende en çok eğilirken zorlanıyorum. Diz üstüne çömelerek idare ediyorum. Tabi silme falan viledayla.
AdaisyLove cim seni de çok iyi anlıyorum. Bunlar böyle bir faydaları olmaz, bir de üstüne yük olurlar. Bence gelmesin ve yardım etmesin daha iyi. En azından, doğumunda bunaltırsa, zamanında gelmediniz şimdi ihtiyacım yok dersin.
Aynen öyle canım. Doğumdan sonra 40 gün yanımda kalacakmış. Bunaliyorum o öyle konuştukça. Kızımla ilgili hayaller kuruyor. Her gün ona goturecekmisim. Bilmem ne. Sınır ediyor beni. Lohusa depresyonuna değil kaynana depresyonuna girecem sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?