2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

selam komşu topikk :))
kaçınız doğum yaptı merak ettim :))

Ben elde yıkama programını kullandım. 20 ya da 30 derece olarak ayarlanıyo makinamda. Yumuşatıcı kullanmadım ne de olsa kimyasal madde
çok teşekkür ederim:)

Canim benim Allah yardimcin olsun ev tasimak ne demek biliorum 2 kere tasimak zorunda kaldim bende hamilelikte..ama sonrasi cok rahat olucak kendi evinde..bir el uzatmayanlarda utansin bugun sana yarin onlara dedigin gibi Allah yardimcin olsun...
Çok teşekkür ederim canım. Evet bu halde gerçekten çok zor.
Allah hiç kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Şurada kaldı bir ayim. Sonra Allah'ın izniyle kendime de kızıma da fazlasıyla yeterim. Ama herkese bundan sonra nasıl davranacagimi biliyorum.

UFFFF MORALİNİ BOZMAK DEĞİL AMACIM DA, ÇOK KİLO ALMAMIŞMISIN BU ARADA GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞ

Selamin aleykum güzel mayis anneleri
Ben epeydir göremedim yine kusuruma bakmayin . biz bu gün 34 olduk en son 31+3te Dr a gittik baha çok iyidi erken doğum korkusuyla bir sürü ilaç verildi. 2250gr geldi bu beni psikolojik olarak çok rahatlatti moralin çok duzeldi.
Bütün doğum ihtiyaclarimiz hazir . bende hazirim 36 haftayi doldurduktan sonra bi sikintimiz olmayacak inşallah .
Sizler nasilsiniz ben yokken bi bin sayfa yazmissiniz ki okumam çok zor
Başka doğum yapan oldumu acaba .
neyse hepinize iyilik ve afiyet diliyorum inşallah sorunsuz dogumlarimiz sadetli hikayelerimiz olur :)

masallah bebgne cnm koca sıpa olmuş :)))

amin canım Allah razı olsun sız boyle degerlerınızı yazdıkca umutlanıyorum ama dun gece 4 te kızımdakı gıbı sıddıtelı bas agrısı basladı acıle gıtmek zorunda kaldım parol serum verdıler beta degerımı soyleyınce gebelık durumu var dedıler ıns zarar vermez

Allah yardımcın olsun cnm ben yere bişey düşünce kaldırsammı diye 1 saat düşünyorum eğilmek bi işkence resmen ki seni az cok tahmin edebiliyorum işin zor dün sadece süpürdüm bel ağrısından öldüm yerleri bile silemiyorm artık esime sildiriyorum.
Kayınvalideni de Allah a havale etmekten baska yapcak bişey yok birazcık vicdanı olsa yardıma gelir zaten,ama gun gelir hesap döner oda merak etmesin.

Senle aynı yuz bende bu tarihleri kıstas almıştım

Bugün oğlumu gördüm birdaha 20 nisan da gideceğim inşallah

Ben nevresim uyku seti ve kıyafetleri yıkamadımm
hastahane çantasına koyacaklarımı yıkadım
odanın kokusu düzeldi aslında

Son birkaç eksik vsr onları halledeceğim hediyelerimiz için stickerları yaptırcam bitecek inşallah

Mayıs başında da çikolataları sipariş veririm herhal de

Daha once hic duymamistim sasirdim bndede bikac kere oldu canim ama nedir anlayamadim bendede catlak yok henuz

OF OF OF BEN DAHA HİÇBİR ŞEY YAPMADIM.BİR MENDİL DAHİ YIKAMADIM. CTESİ GÖRÜMCEM EVLENİYOR. PERŞEMBE YATILI MİSAFİRLERİM GELİYOR. BAKALIM NASİP ARTIK NE ZAMAN OLUR

masallah bebgne cnm koca sıpa olmuş :)))
Ayy tesekkur ederim cnm oldu
Ben çok istahsiz bi anneyim o yüzden baha kilo almamistir diyordum ama şükür haftasindanda ileri kilo almis Dr da çok sevindi .
Ayrıca kizlar beni okuyanlar bilir ben karstayim ve burada hastane Dr yok gibi birsey. Ben buradaki fakültenin 8 ay önce gelen hocalarından birinin ozeline gidiyorum. Gecen fakültede normal doğumolmadigi iicin Dr a dvlt hastanesine gelurmisiniz diye teklifettik oda gerek yok ben burada yaptiracagim artik dedi ben sok oldum ve cçok sevindim . neredeyse aglayacaltim sevincimden. Ancak yaprsam ben ilk olacagim o yüzden çok tedirginim . dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…