- 26 Eylül 2014
- 109
- 92
- 53
daha erken yaa:))selam komşu topikk :))
kaçınız doğum yaptı merak ettim :))
Günaydın Canım,
Bende onunla yıkadım. Elde yıkama modunda - 30 derece de yani yıkadım. Birde ekstra durula yaptırdım. Ama dikkat et sakın fazla koyma erimiyor. Zaten bunlar temiz. Ama bebek doğunca sıvı detarjana geçerim.
selam komşu topikk :))
kaçınız doğum yaptı merak ettim :))
çok teşekkür ederim:)Ben elde yıkama programını kullandım. 20 ya da 30 derece olarak ayarlanıyo makinamda. Yumuşatıcı kullanmadım ne de olsa kimyasal madde
Kızçeni yesinler senin :):) Ayaklarından öperim kızçeni :):)
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım; şaka maka az kaldı ısırmaya, koklamaya, mıncırmaya, öpmeye, koklamaya... oyy daha neler nelerKızlar benim bugün güzel bir kızla randevum var :) Doktora gidecek tüm hamişler güzel haberlerle dönelim inşallah :)
HADI HAYIRLI HABERLERLE GEL CANIM :)Kızlar benim bugün güzel bir kızla randevum var :) Doktora gidecek tüm hamişler güzel haberlerle dönelim inşallah :)
hadi bakalım bizmde safak 3 :)Kızlar benim bugün güzel bir kızla randevum var :) Doktora gidecek tüm hamişler güzel haberlerle dönelim inşallah :)
Çok teşekkür ederim canım. Evet bu halde gerçekten çok zor.Canim benim Allah yardimcin olsun ev tasimak ne demek biliorum 2 kere tasimak zorunda kaldim bende hamilelikte..ama sonrasi cok rahat olucak kendi evinde..bir el uzatmayanlarda utansin bugun sana yarin onlara dedigin gibi Allah yardimcin olsun...
Saol canim arastirayim bakayim bendeGulsen pansiyon da daha once 2 kez kaldik. Oda kahvalti. Rezervasyon yapamadigimiz icin bu sene biraz kadirkismet isimiz.
UFFFF MORALİNİ BOZMAK DEĞİL AMACIM DA, ÇOK KİLO ALMAMIŞMISINMaşallah size :):) Döner daha merak etme çok zaman var :) Ben de son üç haftama kadar çalışma istiyorum yalnız değilsin :):) Ayrıca ben de çok şiştim 68.8 ile hamile kaldım 87 küsürüm :):)
Kızçeni yesinler senin :):) Ayaklarından öperim kızçeni :):)
masallah bebgne cnm koca sıpa olmuş :)))Selamin aleykum güzel mayis anneleri
Ben epeydir göremedim yine kusuruma bakmayin . biz bu gün 34 olduk en son 31+3te Dr a gittik baha çok iyidi erken doğum korkusuyla bir sürü ilaç verildi. 2250gr geldi bu beni psikolojik olarak çok rahatlatti moralin çok duzeldi.
Bütün doğum ihtiyaclarimiz hazir . bende hazirim 36 haftayi doldurduktan sonra bi sikintimiz olmayacak inşallah .
Sizler nasilsiniz ben yokken bi bin sayfa yazmissiniz ki okumam çok zor
Başka doğum yapan oldumu acaba .
neyse hepinize iyilik ve afiyet diliyorum inşallah sorunsuz dogumlarimiz sadetli hikayelerimiz olur :)
amin canım Allah razı olsun sız boyle degerlerınızı yazdıkca umutlanıyorum ama dun gece 4 te kızımdakı gıbı sıddıtelı bas agrısı basladı acıle gıtmek zorunda kaldım parol serum verdıler beta degerımı soyleyınce gebelık durumu var dedıler ıns zarar vermezAyy canım benim yanımda olsan sımsıkı sarilirdim sevincimden :)
Hiç de düşük değil benim de değeri 35 ti. Önemli olan ikiye kutlaması yarın tekrarla kan tahlilini ama bence hamilesin. Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin :)
Allah yardımcın olsun cnm ben yere bişey düşünce kaldırsammı diye 1 saat düşünyorum eğilmek bi işkence resmen ki seni az cok tahmin edebiliyorum işin zorÇok teşekkür ederim canım. Evet bu halde gerçekten çok zor.
Allah hiç kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Şurada kaldı bir ayim. Sonra Allah'ın izniyle kendime de kızıma da fazlasıyla yeterim. Ama herkese bundan sonra nasıl davranacagimi biliyorum.
Senle aynı yuz bende bu tarihleri kıstas almıştımKızlar ben de bebeğimi en son 7 Martta görmüştüm. 4 Nisan Cumartesi 32+2 de göreceğim. Çok özledim. Çalışabilir raporunu da alacağım.
Bizde hazırlıklar,
Çamaşırlar tamamı yıkandı, ütülendi.
Biberonlar süt pompaları duruyor.
Uyku seti yıkanıp ütülendi.
Odanın kokusunun çıkması bekleniyor.
Bu hafta çantamı tamamen hazırlamış olurum. 20 Nisan gibi de halıları yıkamaya vericem. Perdeleri yıkarım. 10 Mayıs gibi de temizliği yaptırırım. 20 Mayısta doğum istiyorum. Bakalım doktor tarih olarak ne verecek :)
Daha once hic duymamistim sasirdim bndede bikac kere oldu canim ama nedir anlayamadim bendede catlak yok henuz
OF OF OF BEN DAHA HİÇBİR ŞEY YAPMADIM.BİR MENDİL DAHİ YIKAMADIM. CTESİ GÖRÜMCEM EVLENİYOR. PERŞEMBE YATILI MİSAFİRLERİM GELİYOR. BAKALIM NASİP ARTIK NE ZAMAN OLURSenle aynı yuz bende bu tarihleri kıstas almıştım
Bugün oğlumu gördüm birdaha 20 nisan da gideceğim inşallah
Ben nevresim uyku seti ve kıyafetleri yıkamadımm
hastahane çantasına koyacaklarımı yıkadım
odanın kokusu düzeldi aslında
Son birkaç eksik vsr onları halledeceğim hediyelerimiz için stickerları yaptırcam bitecek inşallah
Mayıs başında da çikolataları sipariş veririm herhal de
Ayy tesekkur ederim cnm oldumasallah bebgne cnm koca sıpa olmuş :)))
Masallah canim kocaman olmusgünaydın arkadaşlar, cumartesi dr. gittim benim oğlum 2850 gr, 48 cm olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?