- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Aynen öyle canım. Doğumdan sonra 40 gün yanımda kalacakmış. Bunaliyorum o öyle konuştukça. Kızımla ilgili hayaller kuruyor. Her gün ona goturecekmisim. Bilmem ne. Sınır ediyor beni. Lohusa depresyonuna değil kaynana depresyonuna girecem sanırım.
Masallah canim kocaman olmus
çok şükür beni de şaşırttı bu kadar büyümüş olmasıSagol canim benim bende her iki pasani opuyorum
masaAllah tosun olmus tosun:)
Evet canım şükür yolunda herşey en son 2 hafta önce gittim şimdi de 3 hafta sonra gelebilirsin dedi bakalımmBen hepsini yıkadım canım. Sonra da hurca kaldırdım. Daha geçe kalsam yapamazmışım. Baya ara vermiş seninki. Bakalım benim ki bi daha ne zaman çagıracak. Kilo boy nasılmış. Yolunda mı her şey?
canım bebek 37. haftaya kadar sürekli dönüyor zaten..hareket hali son 2-3 haftada azalıyor..benimkide başaşağı fakat 2 hafta sonra tam netleşcekmiş doğum kanalına girmesi felan..bide nerden anladın döndüğünü sen.bebek dönünce ve doğum kanalına girince midede rahatlama fakat rahimde baskı oluyormuşş...Bu arada benim bebiş te dönmüş şükür herşey yolunda
masallah 3 kilo olmuş nerdeyse :))çok şükür beni de şaşırttı bu kadar büyümüş olmasıçok bekletti bizi ama sonunda geldi Allaha şükürler olsun.
hayırlısıyla bir de kucağımıza alsak hepimiz bebişlerimizi
Hayir canim 3 gun gecikmeylereglın gelmedenmı yaptırmıstın bu tahlılı canım
Ins canim bu asamada insan cok sabirsizlaniyor 2 gunde bir test ile netlesiyorınsallah canım ya doktor bana 34,1 e varda dıyemem yokta dedı yarını beklıyorum ıns artıs olurda bu sefer sag saglım alırım bebegımı kucagıma
Merak etme canim ozamanda zora gelemez birakir gider baktin o gitmiyor sen al bebegini annene gitAynen öyle canım. Doğumdan sonra 40 gün yanımda kalacakmış. Bunaliyorum o öyle konuştukça. Kızımla ilgili hayaller kuruyor. Her gün ona goturecekmisim. Bilmem ne. Sınır ediyor beni. Lohusa depresyonuna değil kaynana depresyonuna girecem sanırım.
Selam millet temizlik bitti benim artık doğumu bekliyorum siz neler yapiyosunuz
Mrb bana da dün akşam bi ağrı girdi. Gaz sancısı sandım ama ne gaz çıkarabildim ne nefes alabildim. Eminönü.ne gitmiştik baya yürüdüm yani. Seni okuyunca bebeğim döndü mü acaba dedim. Ağrın gaz sancısına benziyo muydu ? Bi de benim kızımın kafa zaten aşağıdaydı. Şimdi yukarı dönmüştür o zaman(
Sağol canım. Annem şimdi yanımda mutfaktaki eşyaları kolilere yerlestirdik canım çıktı ya. Alacakları olsun etmesinlwr bakalım. Yarın işleri düşer bana..enteresan ev taşıyosun şimdi yardım etsin sana sonrası zaten anneye bağımlı gidiyor bebek sen bakıcan sonunda emzir uyut hep annede bnm kayınvalidem yemek desteği yaparım ben sana diyor (yemekleri baya başarılı)annenle yorulursunuz diye en güzeli bence....seninkilerde şimdi yardım etsinler sana ev taşıma kolaymı öyle bide bu halde Allah yardımcın olsun
Aman gitsin canım zaten hiç cekemem.Merak etme canim ozamanda zora gelemez birakir gider baktin o gitmiyor sen al bebegini annene git
Ayy Allahım nefretlik ya. Sen dik dur ve bence buna izin vermyeceğini belli et. Sanki ona doğuruyosun. Benimkide geçen kapıdan kovsan bacadan giricem diyo. Ben bebek 20 günlük olsun alıcam memlekete gidicem. Burada kalıp ona katlanamam :)
aklıma hamileliğimi öğrendiğim gün geldi, 20 eylül adet olmam gereken gündü ama bazen bikaç gün sarkar, 21 eylül de benim doğum günüm, evde de test vardı, doğumgünü sabahı öylesine test yaptım içime doğdu galiba ve 2. çizgi silik çıktı çok şaşırdım,çünkü hiç düşünmemiştik bebek yapmayı, doğumgünü hediyesi oldu bana:)
ay bak sımdı daha cok umutlandım işte ınsallah benımde bebegım tutunurda degerlerım artar offf yarın olsa bıan onceHayir canim 3 gun gecikmeyle
Senle aynı yuz bende bu tarihleri kıstas almıştım
Bugün oğlumu gördüm birdaha 20 nisan da gideceğim inşallah
Ben nevresim uyku seti ve kıyafetleri yıkamadımm
hastahane çantasına koyacaklarımı yıkadım
odanın kokusu düzeldi aslında
Son birkaç eksik vsr onları halledeceğim hediyelerimiz için stickerları yaptırcam bitecek inşallah
Mayıs başında da çikolataları sipariş veririm herhal de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?