2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba mayıs anneleri inşallah hepiniz tatlı bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız Ben taze yenidoğan fotoğrafçısıyım ve sizin ballı bebeklerinizin fotoğraflarını çekmek istiyorum. Hem de sadece ikiyüztl. Piyasa fiyatlarının çokkkkk altındaaa umarım bu güzel anınızda yanınızda olurum.

enteresan ev taşıyosun şimdi yardım etsin sana sonrası zaten anneye bağımlı gidiyor bebek sen bakıcan sonunda emzir uyut hep annede bnm kayınvalidem yemek desteği yaparım ben sana diyor (yemekleri baya başarılı)annenle yorulursunuz diye en güzeli bence....seninkilerde şimdi yardım etsinler sana ev taşıma kolaymı öyle bide bu halde Allah yardımcın olsun

Ben hepsini yıkadım canım. Sonra da hurca kaldırdım. Daha geçe kalsam yapamazmışım. Baya ara vermiş seninki. Bakalım benim ki bi daha ne zaman çagıracak. Kilo boy nasılmış. Yolunda mı her şey?
Evet canım şükür yolunda herşey en son 2 hafta önce gittim şimdi de 3 hafta sonra gelebilirsin dedi bakalımm

Bu arada benim bebiş te dönmüş şükür herşey yolunda
canım bebek 37. haftaya kadar sürekli dönüyor zaten..hareket hali son 2-3 haftada azalıyor..benimkide başaşağı fakat 2 hafta sonra tam netleşcekmiş doğum kanalına girmesi felan..bide nerden anladın döndüğünü sen.bebek dönünce ve doğum kanalına girince midede rahatlama fakat rahimde baskı oluyormuşş...

ınsallah canım ya doktor bana 34,1 e varda dıyemem yokta dedı yarını beklıyorum ıns artıs olurda bu sefer sag saglım alırım bebegımı kucagıma
Ins canim bu asamada insan cok sabirsizlaniyor 2 gunde bir test ile netlesiyor

Merak etme canim ozamanda zora gelemez birakir gider baktin o gitmiyor sen al bebegini annene git

Selam millet temizlik bitti benim artık doğumu bekliyorum siz neler yapiyosunuz

ohh ne güzelll
biz daha çalışıyoruz haftaya cuma izine çıkıp hemen temizliğe başlıcaz 1 hafta temizlik, sonraki haftada da kıyafet yıkama çanta hazırlamayla işi bitiririm inşallah annem sağolsun yardım edecek. Geriye 3 hafta kalıyor onda da kurabiye, hastane odası için süslemeleri hazırlarız herşey paketlenir anneme bırakırız o hastaneye gelirken getirir bizim hastaneye ne şekilde gideceğimiz belli olmadığı için kıyafet çantası dışında birşey almayacağız kısmetse...işini bitirip doğumu bekleyen annelere hayranım valla ne güzel. Temizlik bitse başka birşey istemeyeceğim

Merhaba canım şimdi girdim yeni gördüm yazını kusura bakma.
Ben haftasonu yürüdüm, gene öyle bi ağrım girdi. göbek deliğimin sağ yada sol tarafından belime doğru koca bir ağrı. ben bunu karın kaslarının, yürümeye bağlı sallanmasından dolayı kas hareketine bağladım. çünkü 33ncü haftadayım ve şimdiye kadar hiç öyle ritimli veya uzun yürüyüş yapmadım korkumdan. e, bebekde ağırlaştı. karın kaslarının taşıdğı yük arttı. bir de yürürken bebeği tutmaya alışkın değil kaslar, genel de ya yatıyorum ya oturuyorum. demekki dedim yürümeden kaynaklı. çünkü benim ağrılarım dinlenince geçiyor. ama yürüyüşlere devam edecem bırakmayacam, kasların güüçlenmesi lazım, hem normal doğum için hem de doğum sonrası toparlanma için.

eğer ters giden birşey olduğunu hissediyorsan dr una git mutlaka. ama ben yürüyüşüme yorumladım bu durumu.

Sağol canım. Annem şimdi yanımda mutfaktaki eşyaları kolilere yerlestirdik canım çıktı ya. Alacakları olsun etmesinlwr bakalım. Yarın işleri düşer bana..
Merak etme canim ozamanda zora gelemez birakir gider baktin o gitmiyor sen al bebegini annene git
Aman gitsin canım zaten hiç cekemem.

Aman bacayi da kapaticam deseydin :) kaç git canım kafanı dinle :)

bebeğimi kucağıma almama 40 gün mü kaldı :) allahım inşallah inşallahhhh :))) günler nasıl hızlı geçiyor yahu! daha dün gibi gruba katıldığım. başlarda çabuk geçicek demişlerdi bana çok uzak gelmişti. çok heyecanlıyımmm çokkk :)))

aklıma hamileliğimi öğrendiğim gün geldi, 20 eylül adet olmam gereken gündü ama bazen bikaç gün sarkar, 21 eylül de benim doğum günüm, evde de test vardı, doğumgünü sabahı öylesine test yaptım içime doğdu galiba ve 2. çizgi silik çıktı çok şaşırdım,çünkü hiç düşünmemiştik bebek yapmayı, doğumgünü hediyesi oldu bana:)

ay ne güzel canım bizde 20 eylülde öğrendik ve o gün nikah kıyıldığımız gündü tam 2 sene önce imzayı attığımız gün bebeğimizi öğrenmemiz paha biçilemez birşeydi

odanın kokusunu geçirmek için bi işlem yaptınızmı ? benim 1 ay olacak nerdeyse ve haal kokuyor ve eşyalarını yerleştiremiyorum

kızlar bende gebelik şekeri çıkmamıştı. öğlen yemek yememiştim, şu eker markanın spanglesini aldım yedim. yemez olaydım. ellerim uyuştu başım döndü, hemen boşalan müdürün odasına geçtim 2 saat uzandım anca kendime geldim. siz siz olun aç karna sakın bunu yapmayın. çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…