- 5 Ağustos 2013
- 1.485
- 627
- 148
canım senin haftanda bende aynı şeyleri yaşadım. bebek kanala girmişti. ağrım sancım çoktu. ebe ve doktorda dinleniceksin bol bol dediler. bende öyle yaptım 2 hafta. sonra bebeğim döndü yukarı. şimdi sen bu dönemde birisini çağır yanına işlerini yapacak. sonra sende gerekmedikçe kalmadan uzan yada dinlen ve iyi beslen canım. rahat olacaksın birde strese sokma kendini. sonra o doğası gereği dönecektir allahın izniyle. biz iyiyiz şuan bak günümüzü bekler olduk. bende baştan çok üzülmüştüm.
Allah yardımcın olsun canım.açılma falan var mı peki? İnşallah bikaç hafta daha bekler büyür bebeğin.
Korkma canım heyecan yapma Allahın izniyle hepimizin bebişleri vaktinde sağlıkla gelicekler :) Sağlıkla kucağımıza alalım hepsini inşallahhhh
Canım benim stres çok etkili, Söylemek kolay ama yapmamaya çalış yavrun için. Çok üzüldüm, Rabbim şifa versin inşallah, zamanını beklesin yavrun ama yatarak dinlenmeye çalış ertelendikçe rahatlarsın.
.
Gecmis olsun cnm ayni durumdayix dun bende dr ya gittim yola girmis bnmde kafayi tam goremedi baya girmis yola dedi ve haftalarimizda ayni hmn hmn seninki bnmkinden kilolu bnmki 1833 kg hakkimizda hayirlisi sikma canini bnd ilk duyunca panik oldum sonra esimle sakince konustuk esim belki erken gelmesi hayirli ki dedi bu durum cikti dedi dusununce mantikli neyse hayirli vakit saglikla o zmn gelsin kuzular insallah
Kalır inşallah annesi sen stres yapma Allah büyük dinlen bol bol
Ooo maşallah subhanallah bebeğin gelişimi çok iyi canım.ama erken doğum kanalına erken girmiş kıyamakıyamam.inşallah az daha bekler meleğin.allah yardımcın olsun
sen artık hazırlan canım,Bebıse de masallah kılosu ıyı 3.5 falan olur dogana kadar.Yarın benım de kontrolum var ınsallah kızım kılo almıstır,bızım doktorun hedefı 32-34 cu haftaları gormekKızlar biz geldik kontrolümüzden :) yavrum büyümüş 37 ye girdik 36+1 iz bugün. Nst de sancım çıktı bu sefer uzun Süreli oldu oyüzden serum verdiler. Ikincisi daha iyi çıktı.
Bebiş 2835 boy da 49 cm miş. Suyum azalmış. Kordonumuz boynumuzda ama dolanma yok şükür :)) Artık hazırlıklı olmak lazımmış. Çatım da müsaitmiş. Ondan da kurtuldukrahim ağzı kapalı şuan rahatız. Darısı muayeneye gidecek diğer arkadaşlara
gecmiş olsun canım bende de o haftada sancı cıkmıstı bol bol su içmemi söylemişti doktorum şimdi iyiyiz şukurKizlar suan hastanedeyim. Cumartesi gunu nst sonucumu gosterememistim. Mail attim. Sanci varmis meger. Acil cagirdi doktor. Cerideki hastanin cikmasini bekliyorum. Korkuyorum. . Daha cok kucuk 32+4 bugun. Lutfen dua edin henuz dogmasin.
maşaAllah bebişine canımMerhaba kızlar şimdi Dr geldim oğlum3100 gr 50 cm olmuş 20 Nisan'da doğum ay çok heyecanlıyım ya halılarım yıkamadan gelcek ve süslemeler kaldı işimde bitti çok şükür
maşaAllah bebişine canım bu sancılar artık hep olacak galiba Rabbim zamanında dogurmayı nasip eylesin hepimize inşaAllahKızlar biz geldik kontrolümüzden :) yavrum büyümüş 37 ye girdik 36+1 iz bugün. Nst de sancım çıktı bu sefer uzun Süreli oldu oyüzden serum verdiler. Ikincisi daha iyi çıktı.
Bebiş 2835 boy da 49 cm miş. Suyum azalmış. Kordonumuz boynumuzda ama dolanma yok şükür :)) Artık hazırlıklı olmak lazımmış. Çatım da müsaitmiş. Ondan da kurtuldukrahim ağzı kapalı şuan rahatız. Darısı muayeneye gidecek diğer arkadaşlara
Sagol canim ,allahtan gecti biraz rahatladim,tek kullanimlik zaten,iyilesir de bir daha cekmem ayni seyiMaşallah canım valla senin oğlan doğuma baya hazır artık :) inş hayırlı doğumlar olsun iki hafta sonra kollarında yani ne güzel :)
Ayy maşallah sizede canım,kocaman oldular ya..çatı muayenesi de oldun anlaşılan..inş darısı bizlere,bir daha da artık doğum sanıcısı gelsin ön sancı olmasın inş :)çok sevindim sizin adınıza..
Canım dediğini kullanmadım ama doktorumun verdiği başka isimli aynı amaçlı bir fitilde bende aynısını yaşadım,halbuki daha önce kullandığımda hiç sıkıntı olmamıştı,ama ertesi gün geçti benimkisi..ben dışındaki maddenin tahriş etmiş olabiliceğini düşündüm cuma gittiğimde konuşacağım doktorumla..
senin iş yerindeki tuvalet sıkıntın vardı sinir oluyordun temiz bırakmıyorlar falan diyordun o aklımda kalmış kurtuldun sonunda demek kiızne ayrıldım canım 32de aldım raporu ondansoncede raporluydum zatenç 27 marttants ye gırdım bısey cıkmadı. bı sonrakını 17 nısana verdı randevuyu.kasıklarda agrı yok hep ustte mıdeme yakın
imana geldi demekkKızlar eşim sabah kaynanami aramış o da geldi yardıma temizlendi yerlestirdi tüm evi şaşırdım.
Aa çok iyi olmuş Allah yardım etti desene bak eşinde seni düşünüyorKızlar eşim sabah kaynanami aramış o da geldi yardıma temizlendi yerlestirdi tüm evi şaşırdım.
Yahu bana bişe dert oldu senin durumun bir ana yaaa bir ana kendi kızına gitmez mi yardıma çok kızıyorum bazen Kendi kızı gibi görseller herşey Güzel olacakKızlar eşim sabah kaynanami aramış o da geldi yardıma temizlendi yerlestirdi tüm evi şaşırdım.
Gıttim canım maşaAllah çok ıyız birazdan ayrıntıları yazarım:) sordugun için sağol canım
Vayy super olmus canim cok sevindim gule gule otur bol bol dinlen artik yoruldun bayagiKızlar eşim sabah kaynanami aramış o da geldi yardıma temizlendi yerlestirdi tüm evi şaşırdım.
Bol bol su canim rahatlatiyor bu durumukızlar bişey sorcam ben otururken ve yürürken daha rahatım geceleri yatınca kalkıp tuvalete bile gidemiyorum kasıklarımın ağrısından veya akşam uzanınca hareket edemiyorum kalktığımda esasında uzanınca daha rahat etmem lazım yatınca kötürüm gibi oluyorum gece sağdan sola bile dönemiyorum kasık ağrımdan benim gibi olan varmı? açıklaması ne olabilir acaba bunun?
Dr izniyleyse korkma canim Allaha emanet insbisey olmazKizlar ben cok giremiyorum ama naçizane durumumu yazayım dun geceden buyana müthiş dis ağrısı çektik ve dayanamayıp dr a gittik kendi dr mda izniyle röntgen çektirdim ve kanal tedavisi oldum..ins bebisime zarar vermemisimdir..bu arada kızım 2100 gr olmuş boyunu söylemedi drhepimizin bebisleri sağlıklı sihhatli zmaninda gelsin ins öptüm hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?