2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

inşallah cnm bakalım dinlenmeye çalışıyorum bol bol. ne güzel size maşallah vakti saatinde gelsin inşallah bebeklerimiz...

Allah yardımcın olsun canım.açılma falan var mı peki? İnşallah bikaç hafta daha bekler büyür bebeğin.

Korkma canım heyecan yapma Allahın izniyle hepimizin bebişleri vaktinde sağlıkla gelicekler :) Sağlıkla kucağımıza alalım hepsini inşallahhhh

biraz daha iyiyim bende şuan inşallah cnmmm çok sağol

ilk duyduğumda kötü oldum ama şuan iyiyim umarım beklicek bebeğim biraz daha sağol cnm arkadaşımmm

haklısın cnm üzülünce sonuç değişmicek Allaha dua edip akışına bırakıcaz bende biraz rahatladım ama sürekli vücudumu dinliyorum inşallah bir aksilik olmadan atlatıcaz bu riskli günleri

Kalır inşallah annesi sen stres yapma Allah büyük dinlen bol bol

Sağol cnm toparladım biraz kendimi inşallah güzel olacak hepimiz için iyiki varsınız

Ooo maşallah subhanallah bebeğin gelişimi çok iyi canım.ama erken doğum kanalına erken girmiş kıyamakıyamam.inşallah az daha bekler meleğin.allah yardımcın olsun

tek teselli gelişiminin iyi olması umarım biraz daha kalacak yaramaz oğlummm sağol cnm desteğin için teşekkür ederimmm

sen artık hazırlan canım,Bebıse de masallah kılosu ıyı 3.5 falan olur dogana kadar.Yarın benım de kontrolum var ınsallah kızım kılo almıstır,bızım doktorun hedefı 32-34 cu haftaları gormek

Kizlar suan hastanedeyim. Cumartesi gunu nst sonucumu gosterememistim. Mail attim. Sanci varmis meger. Acil cagirdi doktor. Cerideki hastanin cikmasini bekliyorum. Korkuyorum. . Daha cok kucuk 32+4 bugun. Lutfen dua edin henuz dogmasin.
gecmiş olsun canım bende de o haftada sancı cıkmıstı bol bol su içmemi söylemişti doktorum şimdi iyiyiz şukur

maşaAllah bebişine canım bu sancılar artık hep olacak galiba Rabbim zamanında dogurmayı nasip eylesin hepimize inşaAllah

Sagol canim ,allahtan gecti biraz rahatladim,tek kullanimlik zaten,iyilesir de bir daha cekmem ayni seyi(

ızne ayrıldım canım 32de aldım raporu ondansoncede raporluydum zatenç 27 marttants ye gırdım bısey cıkmadı. bı sonrakını 17 nısana verdı randevuyu.kasıklarda agrı yok hep ustte mıdeme yakın
senin iş yerindeki tuvalet sıkıntın vardı sinir oluyordun temiz bırakmıyorlar falan diyordun o aklımda kalmış kurtuldun sonunda demek ki Bebişler büyüdüğü için midede baskı olması normal endişe etme canım

Kızlar eşim sabah kaynanami aramış o da geldi yardıma temizlendi yerlestirdi tüm evi şaşırdım.
Aa çok iyi olmuş Allah yardım etti desene bak eşinde seni düşünüyor

Kizlar ben cok giremiyorum ama naçizane durumumu yazayım dun geceden buyana müthiş dis ağrısı çektik ve dayanamayıp dr a gittik kendi dr mda izniyle röntgen çektirdim ve kanal tedavisi oldum..ins bebisime zarar vermemisimdir..bu arada kızım 2100 gr olmuş boyunu söylemedi dr hepimizin bebisleri sağlıklı sihhatli zmaninda gelsin ins öptüm hepinizi..

Kızlar eşim sabah kaynanami aramış o da geldi yardıma temizlendi yerlestirdi tüm evi şaşırdım.
Yahu bana bişe dert oldu senin durumun bir ana yaaa bir ana kendi kızına gitmez mi yardıma çok kızıyorum bazen Kendi kızı gibi görseller herşey Güzel olacak

Bol bol su canim rahatlatiyor bu durumu

Dr izniyleyse korkma canim Allaha emanet insbisey olmaz

merhaba hanımlar.benim de kontrolüm vardı bugün oğlum büyümüş maşallah erken doğum riskim bizimki kafayı doğum kanalına sokmuş.inşallah mayıs ayına kadar bebiş sabreder .nisanın sonunda doktorum izne çıkacakmış yerine bakacak icapçı doktorda sezeryan delisi.ben normal doğum istiyorum umarım acele etmez bizim oğlan.isim bulamayanlar yalnız değilsiniz bizde bulamadık daha

Kızlar yeni geldim. Biz 34+0 dayız, 2500 kilo 46 cm olmuş oğluşum. Ben doktor kızıyor diye kilo almadım buay dikkat ettim. Eğer oğlumun kilo alımında bir aksilik olmazsa inş 5 Mayıs ta sezeryanla doğum yapıcam. Doktorum 15 gun sonraki kontrolümden sonra tarihi kesinleştirip randevu alıcak hastaneden, çok heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…