Makat gelişi olunca erken doğum mu oluyormuş çok çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol haftan ilerde zaten bir kaç hafta daha dayansın minik
Ben de ayni tarihte dusunuyorum,14 unde tarih kesinlesecek,biz 35 teyiz belki 5mayis gec olabilir ama tarih olarak cok guzel.Zaman yaklastikca insan heycanlaniyor ve korkmaya basliyorKızlar yeni geldim. Biz 34+0 dayız, 2500 kilo 46 cm olmuş oğluşum. Ben doktor kızıyor diye kilo almadım buay dikkat ettim. Eğer oğlumun kilo alımında bir aksilik olmazsa inş 5 Mayıs ta sezeryanla doğum yapıcam. Doktorum 15 gun sonraki kontrolümden sonra tarihi kesinleştirip randevu alıcak hastaneden, çok heyecanlandım
Maşallah büyümüş kuzucuk, Allah vakti zamanında sağlıkla kucağın almayı nasip etsin inş canımKızlar biz geldik kontrolümüzden :) yavrum büyümüş 37 ye girdik 36+1 iz bugün. Nst de sancım çıktı bu sefer uzun Süreli oldu oyüzden serum verdiler. Ikincisi daha iyi çıktı.
Bebiş 2835 boy da 49 cm miş. Suyum azalmış. Kordonumuz boynumuzda ama dolanma yok şükür :)) Artık hazırlıklı olmak lazımmış. Çatım da müsaitmiş. Ondan da kurtuldukrahim ağzı kapalı şuan rahatız. Darısı muayeneye gidecek diğer arkadaşlara
MaşallahMerhaba kızlar şimdi Dr geldim oğlum3100 gr 50 cm olmuş 20 Nisan'da doğum ay çok heyecanlıyım ya halılarım yıkamadan gelcek ve süslemeler kaldı işimde bitti çok şükür
Çok güzel bir tarih ama önemli olan bebişlerimizin o tarihte gelmeye hazır olup olmamaları, 1 hafta önce 1 hafta geç artık çokda farketmez diyorum, inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kuzularımızı kucağımıza canımBen de ayni tarihte dusunuyorum,14 unde tarih kesinlesecek,biz 35 teyiz belki 5mayis gec olabilir ama tarih olarak cok guzel.Zaman yaklastikca insan heycanlaniyor ve korkmaya basliyor
İnşallah vakti zamanında hayırlısıyla gelir kuzucuk, bol bol dinlen canım bacaklarını yükseğe kaldırıp uzan. Eğer normal doğum yapmana engel bir durum yoksa doktoruna ısrarcı ol, sonuçta bu senin vereceğin bir karar doktorunun keyfiyetine göre hareket etmesine müsade etmemerhaba hanımlar.benim de kontrolüm vardı bugün oğlum büyümüş maşallah erken doğum riskim bizimki kafayı doğum kanalına sokmuş.inşallah mayıs ayına kadar bebiş sabreder .nisanın sonunda doktorum izne çıkacakmış yerine bakacak icapçı doktorda sezeryan delisi.ben normal doğum istiyorum umarım acele etmez bizim oğlan.isim bulamayanlar yalnız değilsiniz bizde bulamadık daha
masallah sizeselam kızlar bizde bugün kontrole gittik maşaAllah herşeyimiz çok iyi nst sonucumuz suyumuz hepsi iyi şükür Rabbime bebişimin kilosu 3050 gr boyu 49.5 cm doktor bu gidişle normal dogum yapamazsın dedi normalde 35+3 üz gelişim 37+5 maşaAllah birde kaşıntım var bir kaç gündür karaciğer testleri için kan verdim carsamba bi daha gidicez kaşıntı önemli bişeymiş inşaAllah kötü bişey cıkmaz
canım seninde bütün vücut mu kasınıyor ve böyle vücudunun üstü değil de sanki içi kaşınır gibimasallah sizebu kaşıntı bende de vardı mantardan olabilir diye doktor fitil verdi birde krem bakalım düzelecek mi
Bebeğin kilosu boyu çok güzel maşallah canım. Benimde kaşıntılarım oldu yaklaşık 3 hafta sürdü yara yaptım vucudumu kaşıya kaşıya çok şükür karaciğer testlerim temiz çıktı doktorum alerjik olabileceğini söyledi, bende bana dokunacağını düşündüğüm domates biber yumurta vs kestim kimilerini çok azalttım ve geçti çok şükür. İnşallah seninde testlerrin temiz çıkar, yediklerine dikkat et biraz. Eğer karaciğer enzimlerin kötü çıkarsa bebeği erken alıyorlarmış diye biliyorum fakat senin bebiş maşallah erkende doğsa kuvöze girmez hiç üzülme canımselam kızlar bizde bugün kontrole gittik maşaAllah herşeyimiz çok iyi nst sonucumuz suyumuz hepsi iyi şükür Rabbime bebişimin kilosu 3050 gr boyu 49.5 cm doktor bu gidişle normal dogum yapamazsın dedi normalde 35+3 üz gelişim 37+5 maşaAllah birde kaşıntım var bir kaç gündür karaciğer testleri için kan verdim carsamba bi daha gidicez kaşıntı önemli bişeymiş inşaAllah kötü bişey cıkmaz
senin ki vücut kaşıntısı mı benim ki vajinal kaşıntı öyle zannettim :-(canım seninde bütün vücut mu kasınıyor ve böyle vücudunun üstü değil de sanki içi kaşınır gibi
Sağol canım darısı başına inşallah. Çok rahattı canım hiç sorun olmadı senim de güzel geçsin inşallahmasallah prensese ne güzel beslemişsin yavrunu sende mi çatı muayenesi oldun canım nasıl geçti ben daha nts bile girmedim merak ediyorum
Gecmise yeni bakabiliorum canim hadi gozun aydin guzel buyumus kuzucuk masallah
Evet canım sağol, inşallah bekler kuzum sonuna kadarMaşallah canım erken doğum dönemlerini atlattın zaten sıkıntı olmaz.catının musaıt olmasıda cok ıyı.catı muaynesı nasıldı zor oldu mu
yalancı sancıdır canım korkma
Kizlar ciktim simdi. Her sey yolunda. Normal kasilmaymis. Bgn nst de bsy cikmadi. 2 hafta sonra tekrar gidecegim. Cok tesekkur ederim hepinize.
biraz daha iyiyim bende şuan inşallah cnmmm çok sağol
ilk duyduğumda kötü oldum ama şuan iyiyim umarım beklicek bebeğim biraz daha sağol cnm arkadaşımmm
haklısın cnm üzülünce sonuç değişmicek Allaha dua edip akışına bırakıcaz bende biraz rahatladım ama sürekli vücudumu dinliyorum inşallah bir aksilik olmadan atlatıcaz bu riskli günleri
Sağol cnm toparladım biraz kendimi inşallah güzel olacak hepimiz için iyiki varsınız
tek teselli gelişiminin iyi olması umarım biraz daha kalacak yaramaz oğlummm sağol cnm desteğin için teşekkür ederimmm
sen artık hazırlan canım,Bebıse de masallah kılosu ıyı 3.5 falan olur dogana kadar.Yarın benım de kontrolum var ınsallah kızım kılo almıstır,bızım doktorun hedefı 32-34 cu haftaları gormek
Sağol canım evet alışmak gerekiyor amiiin inşallah :))maşaAllah bebişine canım bu sancılar artık hep olacak galiba Rabbim zamanında dogurmayı nasip eylesin hepimize inşaAllah
aynen doktorda öyle dedi bana eger sonucların iyi cıkmazsa 1 yada 2 hafta sonra bebeği alacaz dedi inşaAllah bişey cıkmazBebeğin kilosu boyu çok güzel maşallah canım. Benimde kaşıntılarım oldu yaklaşık 3 hafta sürdü yara yaptım vucudumu kaşıya kaşıya çok şükür karaciğer testlerim temiz çıktı doktorum alerjik olabileceğini söyledi, bende bana dokunacağını düşündüğüm domates biber yumurta vs kestim kimilerini çok azalttım ve geçti çok şükür. İnşallah seninde testlerrin temiz çıkar, yediklerine dikkat et biraz. Eğer karaciğer enzimlerin kötü çıkarsa bebeği erken alıyorlarmış diye biliyorum fakat senin bebiş maşallah erkende doğsa kuvöze girmez hiç üzülme canım
canım benimki cok kötü bişey kşıyorsun ama kasınmıyormus gibi hala içi kasınıyor delirecek gibi oluyor insansenin ki vücut kaşıntısı mı benim ki vajinal kaşıntı öyle zannettim :-(
Maşallah bebişine kocaman olmuş snnediKızlar yeni geldim. Biz 34+0 dayız, 2500 kilo 46 cm olmuş oğluşum. Ben doktor kızıyor diye kilo almadım buay dikkat ettim. Eğer oğlumun kilo alımında bir aksilik olmazsa inş 5 Mayıs ta sezeryanla doğum yapıcam. Doktorum 15 gun sonraki kontrolümden sonra tarihi kesinleştirip randevu alıcak hastaneden, çok heyecanlandım
Amin canım cümlemize nasip olsun inşallah :)Maşallah büyümüş kuzucuk, Allah vakti zamanında sağlıkla kucağın almayı nasip etsin inş canım
Ohh maşallah sübhanallah tosuncuğa bak senselam kızlar bizde bugün kontrole gittik maşaAllah herşeyimiz çok iyi nst sonucumuz suyumuz hepsi iyi şükür Rabbime bebişimin kilosu 3050 gr boyu 49.5 cm doktor bu gidişle normal dogum yapamazsın dedi normalde 35+3 üz gelişim 37+5 maşaAllah... birde kaşıntım var bir kaç gündür karaciğer testleri için kan verdim carsamba bi daha gidicez kaşıntı önemli bişeymiş inşaAllah kötü bişey cıkmaz
evetyaaa :) ah sorma canım . opislikten kurtuldum. enfeksıyon cok tehlıkelı oyuzden dıkkat etmeklazımsenin iş yerindeki tuvalet sıkıntın vardı sinir oluyordun temiz bırakmıyorlar falan diyordun o aklımda kalmış kurtuldun sonunda demek kiBebişler büyüdüğü için midede baskı olması normal endişe etme canım
sagol canim benimMaşallah bebişine kocaman olmuş snnedi
Amin canım cümlemize nasip olsun inşallah :)
Ohh maşallah sübhanallah tosuncuğa bak senRabbim daha iyi etsin canım sezeryan normal farketmez hayırlısı olsum :) kaşıntın da temiz çıkar kivi ve yumurta domates tetikliyormuş bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?