2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Makat gelişi olunca erken doğum mu oluyormuş çok çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol haftan ilerde zaten bir kaç hafta daha dayansın minik

inşallah canım ya bu erken gelme konusunda takıntılıyım zaten o yüzden dr a son adet tarihimi 3 gün geç söylüyorum sezeryan olcak benimki 3 gün 3 gündür diye bu sefer de bu problem çıktı oturamıyorum bile çok sıkıştırıyor alttan ne kadar dursalar kar

Ben de ayni tarihte dusunuyorum,14 unde tarih kesinlesecek,biz 35 teyiz belki 5mayis gec olabilir ama tarih olarak cok guzel.Zaman yaklastikca insan heycanlaniyor ve korkmaya basliyor

Maşallah büyümüş kuzucuk, Allah vakti zamanında sağlıkla kucağın almayı nasip etsin inş canım

Merhaba kızlar şimdi Dr geldim oğlum3100 gr 50 cm olmuş 20 Nisan'da doğum ay çok heyecanlıyım ya halılarım yıkamadan gelcek ve süslemeler kaldı işimde bitti çok şükür
Maşallah artık doğuma hazır annesi senin tosuncuk Sağlıcakla kucağına al inş vakit yaklaştıkça hepimizi sardı tatlı heyecanlar

Ben de ayni tarihte dusunuyorum,14 unde tarih kesinlesecek,biz 35 teyiz belki 5mayis gec olabilir ama tarih olarak cok guzel.Zaman yaklastikca insan heycanlaniyor ve korkmaya basliyor
Çok güzel bir tarih ama önemli olan bebişlerimizin o tarihte gelmeye hazır olup olmamaları, 1 hafta önce 1 hafta geç artık çokda farketmez diyorum, inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kuzularımızı kucağımıza canım

selam kızlar bizde bugün kontrole gittik maşaAllah herşeyimiz çok iyi nst sonucumuz suyumuz hepsi iyi şükür Rabbime bebişimin kilosu 3050 gr boyu 49.5 cm doktor bu gidişle normal dogum yapamazsın dedi normalde 35+3 üz gelişim 37+5 maşaAllah... birde kaşıntım var bir kaç gündür karaciğer testleri için kan verdim carsamba bi daha gidicez kaşıntı önemli bişeymiş inşaAllah kötü bişey cıkmaz

İnşallah vakti zamanında hayırlısıyla gelir kuzucuk, bol bol dinlen canım bacaklarını yükseğe kaldırıp uzan. Eğer normal doğum yapmana engel bir durum yoksa doktoruna ısrarcı ol, sonuçta bu senin vereceğin bir karar doktorunun keyfiyetine göre hareket etmesine müsade etme

masallah size bu kaşıntı bende de vardı mantardan olabilir diye doktor fitil verdi birde krem bakalım düzelecek mi

masallah size bu kaşıntı bende de vardı mantardan olabilir diye doktor fitil verdi birde krem bakalım düzelecek mi
canım seninde bütün vücut mu kasınıyor ve böyle vücudunun üstü değil de sanki içi kaşınır gibi

Bebeğin kilosu boyu çok güzel maşallah canım. Benimde kaşıntılarım oldu yaklaşık 3 hafta sürdü yara yaptım vucudumu kaşıya kaşıya çok şükür karaciğer testlerim temiz çıktı doktorum alerjik olabileceğini söyledi, bende bana dokunacağını düşündüğüm domates biber yumurta vs kestim kimilerini çok azalttım ve geçti çok şükür. İnşallah seninde testlerrin temiz çıkar, yediklerine dikkat et biraz. Eğer karaciğer enzimlerin kötü çıkarsa bebeği erken alıyorlarmış diye biliyorum fakat senin bebiş maşallah erkende doğsa kuvöze girmez hiç üzülme canım

canım seninde bütün vücut mu kasınıyor ve böyle vücudunun üstü değil de sanki içi kaşınır gibi
senin ki vücut kaşıntısı mı benim ki vajinal kaşıntı öyle zannettim :-(

masallah prensese ne güzel beslemişsin yavrunu sende mi çatı muayenesi oldun canım nasıl geçti ben daha nts bile girmedim merak ediyorum
Sağol canım darısı başına inşallah. Çok rahattı canım hiç sorun olmadı senim de güzel geçsin inşallah

Gecmise yeni bakabiliorum canim hadi gozun aydin guzel buyumus kuzucuk masallah

Sağol canım darısı başına inşallah

Maşallah canım erken doğum dönemlerini atlattın zaten sıkıntı olmaz.catının musaıt olmasıda cok ıyı.catı muaynesı nasıldı zor oldu mu

yalancı sancıdır canım korkma
Evet canım sağol, inşallah bekler kuzum sonuna kadar

Kizlar ciktim simdi. Her sey yolunda. Normal kasilmaymis. Bgn nst de bsy cikmadi. 2 hafta sonra tekrar gidecegim. Cok tesekkur ederim hepinize.

Çok sevindim, geçmiş olsun alış artık bunlara ben de 2 dir çıkıyor. Bugün daha şiddetliydi serum bile yedi kızım. Bir daha yaşama inşallah canım.

Inşallah bekleyecek tabiki canım benim, bebeklerimiz çok güçlü tahminimizden çok çok daha güçlü. :)

sen artık hazırlan canım,Bebıse de masallah kılosu ıyı 3.5 falan olur dogana kadar.Yarın benım de kontrolum var ınsallah kızım kılo almıstır,bızım doktorun hedefı 32-34 cu haftaları gormek

Inşallah canım 40 ı görürsün. Rabbim nasip etsin inanıyorum ben, sen ve bebeğin çok güçlüsünüz :)

maşaAllah bebişine canım bu sancılar artık hep olacak galiba Rabbim zamanında dogurmayı nasip eylesin hepimize inşaAllah
Sağol canım evet alışmak gerekiyor amiiin inşallah :))

aynen doktorda öyle dedi bana eger sonucların iyi cıkmazsa 1 yada 2 hafta sonra bebeği alacaz dedi inşaAllah bişey cıkmaz

Maşallah bebişine kocaman olmuş snnedi

Maşallah büyümüş kuzucuk, Allah vakti zamanında sağlıkla kucağın almayı nasip etsin inş canım
Amin canım cümlemize nasip olsun inşallah :)

Ohh maşallah sübhanallah tosuncuğa bak sen Rabbim daha iyi etsin canım sezeryan normal farketmez hayırlısı olsum :) kaşıntın da temiz çıkar kivi ve yumurta domates tetikliyormuş bilgin olsun

kızlar yazamasam da sık sık girip okuyorum, son haftalar olunca evde iş bitmiyor boya badana yaptık bebek gelmeden kokusu çıksın diye ilk onu hallettik. halıları verdim. iki gün üstüste yardımcı geldi sağolsun camlar kapılar balkon halloldu. müstakil ev olunca işi bitmiyor içi ayrı dışı ayrı uğraştırıyor. şimdi de koltukçu bekliyoruz yıkamacılar gelecek o da geldi mi bebişe hazırız demektir. çok yoruldum şu son bi kaç haftada ama değdi.

herkes iyidir inşallah. ben çatı muayenesi olmadım normal doğum istemediğimi söyledim doktor tamam dedi. nst'ye de cumartesi giricem. geçen hafta cumartesi gittiğimizde 2750ydi benim tosun üç olmuştur herhalde 10 günde. benden haberler bu kadar herkes iyidir inşallah? sizden ne havadisler var?

evetyaaa :) ah sorma canım . opislikten kurtuldum. enfeksıyon cok tehlıkelı oyuzden dıkkat etmeklazım

sagol canim benim
Kivi hix yemiyorum desem yeridir domates haftada 1 yada 2 yumurta hergun yiyorum ama eger bisey cikarsa bunlari kesecem mecburi

Kizlar biz dr dan geldik anca yaza biliyorum size kizim tam 2kilo olmus yanaklati tontis duruyodu masallah prensesime benim kizlar bu arada kanim cok dusuk cikmis dr dedi kan hapini kullanmiyodum ben ewde wardi almistim ama bulamiyorumda simdi hapin adini unuttum sizn kullandiginiz kan hapinin ismi ne bakiyim hangisi bulayim iceyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…