2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben daha önce 160 liralık bir alısveriş yaptım bir sorunla karşılaşmadım.
bebek arabaları için de müşteri hizmetlerine mail atmıştım bir gün sonra döndüler. benim için güvenilir geldi.
cok cok soal canım ay bak bunu duydugum cok ıyı oldu benım bu sıtede lansonhda aklıma yattı aksam esımle bırlıkte alıcam galıba onada bır danısıyım teklısı ıcınde ıyı yorumlar duydum olmadı onu alcam artık esımle ortak karar verelım sormadan almıyım dırek

kızlar daha oncede konusuldu bılıyorum ama tam hatırlıyamıyorum aranızda elektrikli sut pompası alanlar oldu ne marka alındı bana da lazım ama markalar konusunda bılgım yok kımler ne marka aldı
Ben avent aldım canım tavsiye ederim.

masallah canım ya cok guzel haberlerle geldın sancı olayıda normal artık baya bır yaklastınız sona hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun :)
Haklısın canım normal, amin canım darısı başınıza çok sağol :)

maşallah canım bebiş büyüdü artık ve zaman daralıyor :) canım normal doğum mu olacak kordonun dolanması engelmi normal doğuma
Evet teyzeciği büyüdü bebişlerimiz çok şükür :) dolanma yok canım ama olursa engel olur mu bilmiyorum

maşallah cnm bebgne :))
Sağol canım darısı başınıza :)

Kizlar suan hastanedeyim. Cumartesi gunu nst sonucumu gosterememistim. Mail attim. Sanci varmis meger. Acil cagirdi doktor. Cerideki hastanin cikmasini bekliyorum. Korkuyorum. . Daha cok kucuk 32+4 bugun. Lutfen dua edin henuz dogmasin.
Canım lütfen korkma bende de çıktı. Bir ay önce de çıkmıştı. Serum verdiler geçti, geçmeseydi ilaç verilecekti. Sorun yok yani inşallah sakin ol.

Sağol tatlım, evet ondan kurtuldum şükür darısı başınıza inşallah :)

canım çift taraflı olmasının en büyük avantajı bi tarafı sağarken öbür tarafta akıyor onada takıyorsun sütün boşa gitmiyor bir diğer avantajıda zamandan tasarruf tek tek sağmak yerine ikisini aynı anda sağarak daha kısa sürede bitirmiş oluyorsun tabi bu benim düşüncem

cok saol canım ztn ya avent ya lansınohu onerıyorlar bı yerdede lansınohda ındırım var onu alabılırım esımle aksam bakalımda, amin inşallah :)

Kizlar disarida nerdeyse takildim dusuyordumyuzussu zor toparladim kendimi cok farkli bisey hissettim karnimda suan hic hareket yok

canım inşallah öyle bi sıkıntı olmaz en çok korktuğum şeylerden birisi inşallah sıkıntısız doğururuz

Haklısım canım dün az su içtim onun etkisi olabilir , öok teşekkür ederiz

maşallah canım :) darısı başımıza inşallah

Amin canım çok sağol :)

Canım ben de belirtmek istedim, babymall Dan ben de alışveriş yaptım, sorun çıkmadı.

Ay maşallah canım iyi çalışmışsın onlarda,çalışan arkadaşlara Allah kolaylık versin ben 32 de ayrıldım daha fazla da dayanamazmışım diye düşünüyorum ama sonrası yaz tatiline denk gelmese bizde bebişler için mecbur dayanacaktık biliyorum :)

Arkadaş söylemiş gerçi canım bende havlu peçete ve varsa süt sağma makinanı da al diyecektim diş fırçası ve macunu bir de..

GITTIGIDIYORDA ISLAK IMZALIMI GELIYOR PEK NETTEN ALISVERISE GUVENEMIOM BEN DE BOYLE TAVSIYE OLUNCA BAKIM
Canım normalde öyle yollamıyorlar ama ben msj atıp özellikle belirttim sağolsunlar,öyle yapıp yolladılar

benm hamilelik takvimnde bi problem war sanırım cnm tarihi yanlış girmiş olablrm normalde 3 hafta önden gidiyor,sata göre tam 32+0 oldk
Oy maşallah bebişine :) o zaman dediğin gibi tarihi yanlış girdin sanırım

canım inşallah öyle bi sıkıntı olmaz en çok korktuğum şeylerden birisi inşallah sıkıntısız doğururuz
Korkma canım 4 kez dolanan bebişler bile sağlıkla doğuyor Allahın izniyle. Önemli olan senin ani hareket etmemen. Çünkü dolanmış olan kordon ani hareket edince boğazı sıkabilir ama ani hareket etmezsek birşey olmaz.

canım benim çantam böyle
Pişik kremi
Islak mendil
Biberon
25 adet bebek bezi
4adet hasta bezi
1paket ped
Göğüs pedi
Kullan at külot
Alt açma örtüsü
Tarak
Toka
Lohusa tacı
Kapı süsü
Terlik
Makyaj malz.
2 adet el havlusu
Meme ucu kremi
Diş fırcası diş macunu
Hastaneden çıkarken giymek için eşofman
3 adet çorap biri kalın
Yün yelek
2 adet emzirme sütyeni. 1 adet emzirme atleti
6 adet penye külot
1 adet gecelik
2 adet pijama tk
BEBEGiM İÇİN

10lu hastane çıkışı
5 li hastane çıkışı
1 adet patili takım
2 adet iç zıbın
4 agız mendili
2 tane çıtçıtlı body
3 yedek çorap
Yün yelek
Penye ve peluş battaniye

anne kordon dolonmasını hissedemiyormuş sadece usg de belli oluyormuş çok ani hareket etmiyorum 2 hafta sonra randevum bakalım ne kadar olacak bizim kız :)

Haklısım canım dün az su içtim onun etkisi olabilir , öok teşekkür ederiz

Amin canım çok sağol :)

Canım ben de belirtmek istedim, babymall Dan ben de alışveriş yaptım, sorun çıkmadı.
ıyı yaptın cnm boyle duyunca cok daha guvenıyorum ıcıme sınıyor

Merhaba kızlar şimdi Dr geldim oğlum3100 gr 50 cm olmuş 20 Nisan'da doğum ay çok heyecanlıyım ya halılarım yıkamadan gelcek ve süslemeler kaldı işimde bitti çok şükür
masallah ogluna az kaldı senin için doğum kilosuna ulaşmış zaten sağlıcakla al yavrunu kucağına

Nefes darlığı ve düzensiz kasılma normal mi çok panik oldum doktora gitmeyi düşünmüştüm bir ara

Kizlar disarida nerdeyse takildim dusuyordumyuzussu zor toparladim kendimi cok farkli bisey hissettim karnimda suan hic hareket yok
Canım Allah korumuş düşmemişsin, düşüncen ile sorun yaşamayan amneler var kötü düşünme. Bebeğinin çok sevdiği bişeyi ye, duş al rahatla canım. Sen korktuysan o da irkilmiştir. Geçmiş olsun.

anne kordon dolonmasını hissedemiyormuş sadece usg de belli oluyormuş çok ani hareket etmiyorum 2 hafta sonra randevum bakalım ne kadar olacak bizim kız :)
Evet csnım ama hareketlerinde azalma hissedersen gidersin zaten :) hayırlı haberlerle gel inşallah biz artık her hafta gidicez.

ıyı yaptın cnm boyle duyunca cok daha guvenıyorum ıcıme sınıyor
Anladım canım, hadi hayırlı olsun ozaman şimdiden.

Kizlar suan hastanedeyim. Cumartesi gunu nst sonucumu gosterememistim. Mail attim. Sanci varmis meger. Acil cagirdi doktor. Cerideki hastanin cikmasini bekliyorum. Korkuyorum. . Daha cok kucuk 32+4 bugun. Lutfen dua edin henuz dogmasin.
Canım bizede bilgi ver bebeler acele ediyor yaaa çok paniğim son günler de
bize dön lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…