Canım Allah korumuş düşmemişsin, düşüncen ile sorun yaşamayan amneler var kötü düşünme. Bebeğinin çok sevdiği bişeyi ye, duş al rahatla canım. Sen korktuysan o da irkilmiştir. Geçmiş olsun.saol canim korkuttu benim spa ama az once bi tekme yedim rahatladim sukur
Evet csnım ama hareketlerinde azalma hissedersen gidersin zaten :) hayırlı haberlerle gel inşallah biz artık her hafta gidicez.
Anladım canım, hadi hayırlı olsun ozaman şimdiden.
masallah prensese ne güzel beslemişsin yavrunu sende mi çatı muayenesi oldun canım nasıl geçti ben daha nts bile girmedim merak ediyorumKızlar biz geldik kontrolümüzden :) yavrum büyümüş 37 ye girdik 36+1 iz bugün. Nst de sancım çıktı bu sefer uzun Süreli oldu oyüzden serum verdiler. Ikincisi daha iyi çıktı.
Bebiş 2835 boy da 49 cm miş. Suyum azalmış. Kordonumuz boynumuzda ama dolanma yok şükür :)) Artık hazırlıklı olmak lazımmış. Çatım da müsaitmiş. Ondan da kurtuldukrahim ağzı kapalı şuan rahatız. Darısı muayeneye gidecek diğer arkadaşlara
Bazen olabiliyor canim ama seni cokbrahatsiz ediyorsa dr una bi sorNefes darlığı ve düzensiz kasılma normal mi çok panik oldum doktora gitmeyi düşünmüştüm bir ara
canım stres yapma inşallah bir sıkıntı çıkmaz dualarımiz seninleKizlar suan hastanedeyim. Cumartesi gunu nst sonucumu gosterememistim. Mail attim. Sanci varmis meger. Acil cagirdi doktor. Cerideki hastanin cikmasini bekliyorum. Korkuyorum. . Daha cok kucuk 32+4 bugun. Lutfen dua edin henuz dogmasin.
canım nefes darlığı için bende gittim normal dedi bazen boğuluyomuş gibi hissediyorum derin derin nefes alıyorum ama nefesim bana yetmiyor sanki yinede çok kötü olursan bi druna görün istersenCanım bizede bilgi ver bebeler acele ediyor yaaa çok paniğim son günler de
bize dön lütfen
Gecmise yeni bakabiliorum canim hadi gozun aydin guzel buyumus kuzucuk masallahKızlar biz geldik kontrolümüzden :) yavrum büyümüş 37 ye girdik 36+1 iz bugün. Nst de sancım çıktı bu sefer uzun Süreli oldu oyüzden serum verdiler. Ikincisi daha iyi çıktı.
Bebiş 2835 boy da 49 cm miş. Suyum azalmış. Kordonumuz boynumuzda ama dolanma yok şükür :)) Artık hazırlıklı olmak lazımmış. Çatım da müsaitmiş. Ondan da kurtuldukrahim ağzı kapalı şuan rahatız. Darısı muayeneye gidecek diğer arkadaşlara
Masallah canimbtam tosun olmus pasa..az kalmis halilar gelir sen suslemelerini hallet bu haftaMerhaba kızlar şimdi Dr geldim oğlum3100 gr 50 cm olmuş 20 Nisan'da doğum ay çok heyecanlıyım ya halılarım yıkamadan gelcek ve süslemeler kaldı işimde bitti çok şükür
canım artık hepimiz de var bu kasılmalar vücut kendini doğuma hazırlıyor üşütmemeye de çalış kendini sen çalışıyordun dimi tatlım yanlış hatırlamıyorsam izne ayrıldınmıgunaydın kızlar. butun gece agrılar karnımda gerilmeler bebegın kendını kasması gıbı seyler yasadım..uyukluya uyukluya arada uyuyup uyanarak gecırdım gecemı.belımde agrı yoktu ama karnım fenaydı. hattsa noluyoz kasılmalasr basladımı dedım ama bugun bısey yok
:))Ins cani
Ins canim korktum biseyler yedim hala tik yok derken aaa simdi atti bi tekme sukurr
Bendede oluyor canim korkma normal artikgunaydın kızlar. butun gece agrılar karnımda gerilmeler bebegın kendını kasması gıbı seyler yasadım..uyukluya uyukluya arada uyuyup uyanarak gecırdım gecemı.belımde agrı yoktu ama karnım fenaydı. hattsa noluyoz kasılmalasr basladımı dedım ama bugun bısey yok
Haklisin canim. Heleki erkek cocuklari daha hareketli olduklarindan bizi daha cok uykusuz geceler bekliyor gibi :) evet canlari sagolsun :)çocuk insanın hayatına bir kere girdikten sonra artık hiçbir zaman eskisi gibi uyayamıyor insan. Büyük oğlum 11 yaşında hala gece kalkıp üstünü örtüyorum:) Sabah erken kalkar hafta sonu bile:) öyle işte. Haber vereyim dedim:) Canları sağolsun da.
Kizlar aranizda bebisi hala isimsiz olan varmi tek biz miyizz:)
ıyı olmanıza sevındm canım,proteın kacagı ıcın de ıdrar testı ıstedın mı?gecen defasında vermıstın.Benım de tansıyon hep 9-6 ,ama bu aralar 12-7 cıkıyor.Benım de preeaklamsı rıskım oldugu ıcın takıpteyım,dun ayak bıleklerım şişince cok korktum allahtan ındı cok yormustum kendımı ondan oldu,Cok acık lımonlu cay ıc,bı de ıctıgın suya lımon sık surekli.Masallah bebişin kilosu ıyı bıraz daha dursun ama ıcerıdeKızlar doktordan geldim idrar ve kan tahlillerim iyi çıktı. .bebegim de iyi çok şükür. .2250 olmuş.haftasi ile uyumlu değil. .tansiyonum orda da 12 ye 8 çıktı. 2 saatte bir olcturmen gerek dedi tansiyonumu..evde alet var ama ondan istemedi.pompali olan var ya ondan olcceksin dedi. 5 gün boyunca. Sonra perşembe günü beni ara ona göre bakalım dedi. .evde geldim ölçtum yine 12 ye 8...neden çıktı anlamadım ya..tamam çok yüksek degil ama benim hep 9 a 6 olurdu
ızne ayrıldım canım 32de aldım raporu ondansoncede raporluydum zatenç 27 marttants ye gırdım bısey cıkmadı. bı sonrakını 17 nısana verdı randevuyu.kasıklarda agrı yok hep ustte mıdeme yakıncanım artık hepimiz de var bu kasılmalar vücut kendini doğuma hazırlıyor üşütmemeye de çalış kendini sen çalışıyordun dimi tatlım yanlış hatırlamıyorsam izne ayrıldınmı
Maşallah canım erken doğum dönemlerini atlattın zaten sıkıntı olmaz.catının musaıt olmasıda cok ıyı.catı muaynesı nasıldı zor oldu muKızlar biz geldik kontrolümüzden :) yavrum büyümüş 37 ye girdik 36+1 iz bugün. Nst de sancım çıktı bu sefer uzun Süreli oldu oyüzden serum verdiler. Ikincisi daha iyi çıktı.
yalancı sancıdır canım korkmaKizlar suan hastanedeyim. Cumartesi gunu nst sonucumu gosterememistim. Mail attim. Sanci varmis meger. Acil cagirdi doktor. Cerideki hastanin cikmasini bekliyorum. Korkuyorum. . Daha cok kucuk 32+4 bugun. Lutfen dua edin henuz dogmasin.
Ay çok iyi olmuş valla.kadın çağırılmayı bekliyormuş demekki.eşin de atar yapmış bak yapmaz diyordun annesini arayabilmiş. Gene de iyiki gelmiş.Kızlar eşim sabah kaynanami aramış o da geldi yardıma temizlendi yerlestirdi tüm evi şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?