2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

masallah prensese ne güzel beslemişsin yavrunu sende mi çatı muayenesi oldun canım nasıl geçti ben daha nts bile girmedim merak ediyorum

Kizlar suan hastanedeyim. Cumartesi gunu nst sonucumu gosterememistim. Mail attim. Sanci varmis meger. Acil cagirdi doktor. Cerideki hastanin cikmasini bekliyorum. Korkuyorum. . Daha cok kucuk 32+4 bugun. Lutfen dua edin henuz dogmasin.
canım stres yapma inşallah bir sıkıntı çıkmaz dualarımiz seninle

Canım bizede bilgi ver bebeler acele ediyor yaaa çok paniğim son günler de
bize dön lütfen
canım nefes darlığı için bende gittim normal dedi bazen boğuluyomuş gibi hissediyorum derin derin nefes alıyorum ama nefesim bana yetmiyor sanki yinede çok kötü olursan bi druna görün istersen

Gecmise yeni bakabiliorum canim hadi gozun aydin guzel buyumus kuzucuk masallah

Merhaba kızlar şimdi Dr geldim oğlum3100 gr 50 cm olmuş 20 Nisan'da doğum ay çok heyecanlıyım ya halılarım yıkamadan gelcek ve süslemeler kaldı işimde bitti çok şükür
Masallah canimbtam tosun olmus pasa..az kalmis halilar gelir sen suslemelerini hallet bu hafta

gunaydın kızlar. butun gece agrılar karnımda gerilmeler bebegın kendını kasması gıbı seyler yasadım..uyukluya uyukluya arada uyuyup uyanarak gecırdım gecemı.belımde agrı yoktu ama karnım fenaydı. hattsa noluyoz kasılmalasr basladımı dedım ama bugun bısey yok

canım artık hepimiz de var bu kasılmalar vücut kendini doğuma hazırlıyor üşütmemeye de çalış kendini sen çalışıyordun dimi tatlım yanlış hatırlamıyorsam izne ayrıldınmı

Bendede oluyor canim korkma normal artik

Haklisin canim. Heleki erkek cocuklari daha hareketli olduklarindan bizi daha cok uykusuz geceler bekliyor gibi :) evet canlari sagolsun :)

ıyı olmanıza sevındm canım,proteın kacagı ıcın de ıdrar testı ıstedın mı?gecen defasında vermıstın.Benım de tansıyon hep 9-6 ,ama bu aralar 12-7 cıkıyor.Benım de preeaklamsı rıskım oldugu ıcın takıpteyım,dun ayak bıleklerım şişince cok korktum allahtan ındı cok yormustum kendımı ondan oldu,Cok acık lımonlu cay ıc,bı de ıctıgın suya lımon sık surekli.Masallah bebişin kilosu ıyı bıraz daha dursun ama ıcerıde

canım artık hepimiz de var bu kasılmalar vücut kendini doğuma hazırlıyor üşütmemeye de çalış kendini sen çalışıyordun dimi tatlım yanlış hatırlamıyorsam izne ayrıldınmı
ızne ayrıldım canım 32de aldım raporu ondansoncede raporluydum zatenç 27 marttants ye gırdım bısey cıkmadı. bı sonrakını 17 nısana verdı randevuyu.kasıklarda agrı yok hep ustte mıdeme yakın

Kızlar şaka maka sona yaklaşıyoruz.ben 37+3-4gibi doğurduğum için şu aralar ileri haftalarda olanlardan atak bekliyorum.bu hafta olmazsa haftaya başlıycak topiğimizde doğumlar. Bu arada topiğimizin ilk bebeği ve annesi nasıl acaba?eve geldi mi inşallah küçük yakışıklı?

Maşallah canım erken doğum dönemlerini atlattın zaten sıkıntı olmaz.catının musaıt olmasıda cok ıyı.catı muaynesı nasıldı zor oldu mu

Kizlar suan hastanedeyim. Cumartesi gunu nst sonucumu gosterememistim. Mail attim. Sanci varmis meger. Acil cagirdi doktor. Cerideki hastanin cikmasini bekliyorum. Korkuyorum. . Daha cok kucuk 32+4 bugun. Lutfen dua edin henuz dogmasin.
yalancı sancıdır canım korkma

Kızlar eşim sabah kaynanami aramış o da geldi yardıma temizlendi yerlestirdi tüm evi şaşırdım.
Ay çok iyi olmuş valla.kadın çağırılmayı bekliyormuş demekki.eşin de atar yapmış bak yapmaz diyordun annesini arayabilmiş. Gene de iyiki gelmiş.

kızlar bişey sorcam ben otururken ve yürürken daha rahatım geceleri yatınca kalkıp tuvalete bile gidemiyorum kasıklarımın ağrısından veya akşam uzanınca hareket edemiyorum kalktığımda esasında uzanınca daha rahat etmem lazım yatınca kötürüm gibi oluyorum gece sağdan sola bile dönemiyorum kasık ağrımdan benim gibi olan varmı? açıklaması ne olabilir acaba bunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…