Öyle canim tarih cok da önemli degil saglikla dogarlar insallah benim kizim biraz minyon oyuzden ne kadar gec alirlarsa o kadar iyi.ama doktorlar on gun kala aliyorlar bi taraftan da sancim tutar erken dogar diye korkuyorum,Çok güzel bir tarih ama önemli olan bebişlerimizin o tarihte gelmeye hazır olup olmamaları, 1 hafta önce 1 hafta geç artık çokda farketmez diyorum, inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kuzularımızı kucağımıza canım
Tontis yanaklarini isiririm ben onun masaAllah canim ben gyno ferro sanol iciyorum kan hapi olarakKizlar biz dr dan geldik anca yaza biliyorum size kizim tam 2kilo olmus yanaklati tontis duruyodu masallah prensesime benim kizlar bu arada kanim cok dusuk cikmis dr dedi kan hapini kullanmiyodum ben ewde wardi almistim ama bulamiyorumda simdi hapin adini unuttum sizn kullandiginiz kan hapinin ismi ne bakiyim hangisi bulayim iceyim
kesinlikle öyle ben alışveriş merkezlerinde bile gitmek istemiyorum wcye o yüzden pek dışarı çıkmak istemiyorum ne yazık ki ama yine de azda olsa enfeksiyon çıktı ben de :-(evetyaaa :) ah sorma canım . opislikten kurtuldum. enfeksıyon cok tehlıkelı oyuzden dıkkat etmeklazım
Yok cnm beyazlamaz merak etmegünaydın kızlar, daha önce de yazmıştım ama hala çözüm bulamadım. krem rengi tüllerinizi neyle yıkıyosunuz? yeni olduğu için kosla tül ile yıkamaya korkuyorum renkleri beyaz olur diye.
masallah Bebişe yanaklarını yerim ben onunKizlar biz dr dan geldik anca yaza biliyorum size kizim tam 2kilo olmus yanaklati tontis duruyodu masallah prensesime benim kizlar bu arada kanim cok dusuk cikmis dr dedi kan hapini kullanmiyodum ben ewde wardi almistim ama bulamiyorumda simdi hapin adini unuttum sizn kullandiginiz kan hapinin ismi ne bakiyim hangisi bulayim iceyim
ben kullanmıştım mantar için ama hamile değildim o zamanKizlar zalaın diye bir ilac verdi doktorum fitil gibi birsey.akinti ve koku icin.dun gece kullandim simdi cok fena yanma ve kasinti var.daha once bu ilaci kullanan var mi?normal mi doktora ulasamadim,gidemiyorum da(
Normal canım bebek büyüdü artık baskı yapıyor diyaframâ. Kasılmalar da normal rahim doğuma hazırlanıyor. Aslolan düzenli ağrı olmaması.Nefes darlığı ve düzensiz kasılma normal mi çok panik oldum doktora gitmeyi düşünmüştüm bir ara
Sağolsun bir eşim bir de annem düşünüyor zaten. Evet gelmesi iyi oldu biraz değer verdiğini gördüm daha doğrusu çok kirilmamak için öyle görmek istedim :)Aa çok iyi olmuş Allah yardım etti desene bak eşinde seni düşünüyor
Öyle gorseler canım biz de onları anne gibi görüp hiç bir sorun yasamicaz ama her şey onlarda bitiyor işte. .Yahu bana bişe dert oldu senin durumun bir ana yaaa bir ana kendi kızına gitmez mi yardıma çok kızıyorum bazen Kendi kızı gibi görseller herşey Güzel olacak
Teşekkür ederim canım.bBirazdan güzel bir dus alıp dinlenicem valla rahatladım bitti çok şükür. Gözümde buyuyordu. Annemmle kaynanam hemen bitirdiler bir koldan.Vayy super olmus canim cok sevindim gule gule otur bol bol dinlen artik yoruldun bayagi
Bende gyno ferro kullaniyorum belki seninki maltofer falanda olabilirKizlar biz dr dan geldik anca yaza biliyorum size kizim tam 2kilo olmus yanaklati tontis duruyodu masallah prensesime benim kizlar bu arada kanim cok dusuk cikmis dr dedi kan hapini kullanmiyodum ben ewde wardi almistim ama bulamiyorumda simdi hapin adini unuttum sizn kullandiginiz kan hapinin ismi ne bakiyim hangisi bulayim iceyim
Insallah canim. Gercekten panik oldum. Daha cantam hazir degil. Anladim ki hazirlamak lazim. Hersey utulendi zaten. Diger seyleride bence artik hepimiz hazir etmeliymisiz :)Sağol canım darısı başına inşallah. Çok rahattı canım hiç sorun olmadı senim de güzel geçsin inşallah
Sağol canım darısı başına inşallah
Evet canım sağol, inşallah bekler kuzum sonuna kadar
Çok sevindim, geçmiş olsun alış artık bunlara ben de 2 dir çıkıyor. Bugün daha şiddetliydi serum bile yedi kızım. Bir daha yaşama inşallah canım.
Inşallah bekleyecek tabiki canım benim, bebeklerimiz çok güçlü tahminimizden çok çok daha güçlü. :)
Inşallah canım 40 ı görürsün. Rabbim nasip etsin inanıyorum ben, sen ve bebeğin çok güçlüsünüz :)
Sağol canım evet alışmak gerekiyor amiiin inşallah :))
Öyle canim tarih cok da önemli degil saglikla dogarlar insallah benim kizim biraz minyon oyuzden ne kadar gec alirlarsa o kadar iyi.ama doktorlar on gun kala aliyorlar bi taraftan da sancim tutar erken dogar diye korkuyorum,
Kizlar biz dr dan geldik anca yaza biliyorum size kizim tam 2kilo olmus yanaklati tontis duruyodu masallah prensesime benim kizlar bu arada kanim cok dusuk cikmis dr dedi kan hapini kullanmiyodum ben ewde wardi almistim ama bulamiyorumda simdi hapin adini unuttum sizn kullandiginiz kan hapinin ismi ne bakiyim hangisi bulayim iceyim
Insallah canim. Gercekten panik oldum. Daha cantam hazir degil. Anladim ki hazirlamak lazim. Hersey utulendi zaten. Diger seyleride bence artik hepimiz hazir etmeliymisiz :)
Ben haftaya salı büyük temizlik yapılacak onu bekliyorum çantaya koyacaklsrım hazır ama senden korktum iyi olMana sevindim canmInsallah canim. Gercekten panik oldum. Daha cantam hazir degil. Anladim ki hazirlamak lazim. Hersey utulendi zaten. Diger seyleride bence artik hepimiz hazir etmeliymisiz :)
merhaba hanımlar.benim de kontrolüm vardı bugün oğlum büyümüş maşallah erken doğum riskim bizimki kafayı doğum kanalına sokmuş.inşallah mayıs ayına kadar bebiş sabreder .nisanın sonunda doktorum izne çıkacakmış yerine bakacak icapçı doktorda sezeryan delisi.ben normal doğum istiyorum umarım acele etmez bizim oğlan.isim bulamayanlar yalnız değilsiniz bizde bulamadık daha
Kızlar yeni geldim. Biz 34+0 dayız, 2500 kilo 46 cm olmuş oğluşum. Ben doktor kızıyor diye kilo almadım buay dikkat ettim. Eğer oğlumun kilo alımında bir aksilik olmazsa inş 5 Mayıs ta sezeryanla doğum yapıcam. Doktorum 15 gun sonraki kontrolümden sonra tarihi kesinleştirip randevu alıcak hastaneden, çok heyecanlandım
selam kızlar bizde bugün kontrole gittik maşaAllah herşeyimiz çok iyi nst sonucumuz suyumuz hepsi iyi şükür Rabbime bebişimin kilosu 3050 gr boyu 49.5 cm doktor bu gidişle normal dogum yapamazsın dedi normalde 35+3 üz gelişim 37+5 maşaAllah... birde kaşıntım var bir kaç gündür karaciğer testleri için kan verdim carsamba bi daha gidicez kaşıntı önemli bişeymiş inşaAllah kötü bişey cıkmaz
Maşallah bebeklerinize kızlarKizlar biz dr dan geldik anca yaza biliyorum size kizim tam 2kilo olmus yanaklati tontis duruyodu masallah prensesime benim kizlar bu arada kanim cok dusuk cikmis dr dedi kan hapini kullanmiyodum ben ewde wardi almistim ama bulamiyorumda simdi hapin adini unuttum sizn kullandiginiz kan hapinin ismi ne bakiyim hangisi bulayim iceyim
geçmiş olsun cnm...hastaneden dönen şanslı anneler ve yavruları maşallah size.. biz çok kötüydük dün gece migren atağı geçirdim sabaha kadar uyumadım sabah dayanamayıp acile gittim serum taktılar, kuzum da yoruldu sanırım hareketi az bizde de durum böyle öptük
hastaneden dönen şanslı anneler ve yavruları maşallah size.. biz çok kötüydük dün gece migren atağı geçirdim sabaha kadar uyumadım sabah dayanamayıp acile gittim serum taktılar, kuzum da yoruldu sanırım hareketi az bizde de durum böyle öptük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?