2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Öyle canim tarih cok da önemli degil saglikla dogarlar insallah benim kizim biraz minyon oyuzden ne kadar gec alirlarsa o kadar iyi.ama doktorlar on gun kala aliyorlar bi taraftan da sancim tutar erken dogar diye korkuyorum,

Tontis yanaklarini isiririm ben onun masaAllah canim ben gyno ferro sanol iciyorum kan hapi olarak

evetyaaa :) ah sorma canım . opislikten kurtuldum. enfeksıyon cok tehlıkelı oyuzden dıkkat etmeklazım
kesinlikle öyle ben alışveriş merkezlerinde bile gitmek istemiyorum wcye o yüzden pek dışarı çıkmak istemiyorum ne yazık ki ama yine de azda olsa enfeksiyon çıktı ben de :-(

masallah Bebişe yanaklarını yerim ben onun

Kizlar zalaın diye bir ilac verdi doktorum fitil gibi birsey.akinti ve koku icin.dun gece kullandim simdi cok fena yanma ve kasinti var.daha once bu ilaci kullanan var mi?normal mi doktora ulasamadim,gidemiyorum da(
ben kullanmıştım mantar için ama hamile değildim o zaman

Nefes darlığı ve düzensiz kasılma normal mi çok panik oldum doktora gitmeyi düşünmüştüm bir ara
Normal canım bebek büyüdü artık baskı yapıyor diyaframâ. Kasılmalar da normal rahim doğuma hazırlanıyor. Aslolan düzenli ağrı olmaması.

Ay kızlar sezaryende 38 haftada aliolarsa ben 27 ni isanda 38 e giriyom, ben bunu yeni farkına vardım ya

Aa çok iyi olmuş Allah yardım etti desene bak eşinde seni düşünüyor
Sağolsun bir eşim bir de annem düşünüyor zaten. Evet gelmesi iyi oldu biraz değer verdiğini gördüm daha doğrusu çok kirilmamak için öyle görmek istedim :)
Yahu bana bişe dert oldu senin durumun bir ana yaaa bir ana kendi kızına gitmez mi yardıma çok kızıyorum bazen Kendi kızı gibi görseller herşey Güzel olacak
Öyle gorseler canım biz de onları anne gibi görüp hiç bir sorun yasamicaz ama her şey onlarda bitiyor işte. .
Vayy super olmus canim cok sevindim gule gule otur bol bol dinlen artik yoruldun bayagi
Teşekkür ederim canım.bBirazdan güzel bir dus alıp dinlenicem valla rahatladım bitti çok şükür. Gözümde buyuyordu. Annemmle kaynanam hemen bitirdiler bir koldan.

Bende gyno ferro kullaniyorum belki seninki maltofer falanda olabilir

Insallah canim. Gercekten panik oldum. Daha cantam hazir degil. Anladim ki hazirlamak lazim. Hersey utulendi zaten. Diger seyleride bence artik hepimiz hazir etmeliymisiz :)

Öyle canim tarih cok da önemli degil saglikla dogarlar insallah benim kizim biraz minyon oyuzden ne kadar gec alirlarsa o kadar iyi.ama doktorlar on gun kala aliyorlar bi taraftan da sancim tutar erken dogar diye korkuyorum,

Hiç korkma canım sancılanıp doğursan bile dışarda emzirerek güzelce kilo aldırırsın bebeğine önemli olan sağlıklı olmaları, herşeyin hayırlısı olsun bebişlerimizin hakkında

Ferro Sanol kullanıyorum canım, kan hapı çok önemli ihmal etme lohusaykende çabucak iyileşebilmek için mutlaka düzenli kullanmalısın

Insallah canim. Gercekten panik oldum. Daha cantam hazir degil. Anladim ki hazirlamak lazim. Hersey utulendi zaten. Diger seyleride bence artik hepimiz hazir etmeliymisiz :)

Bende bu sabah senin gibi panik oldum giysilerimizi bir valizde hazırlamıştım geçen hafta bu sabahta bebek bezi, ped, emzik, ıslak mendil, pişik kremi, havlu vs. Çantamızı hazırladım koydum bir kenara. İnsanın içi rahat ediyor herşey hazır olunca. Vaktinde gelsin kuzucuklar inş

Ben haftaya salı büyük temizlik yapılacak onu bekliyorum çantaya koyacaklsrım hazır ama senden korktum iyi olMana sevindim canm

BuGün bizim de randevumuz vardı,kızımın başı aşağıdaydı dr muhtemelen böyle kalır, ilk doğumda bu haftadan sonra pek dönmez dedi..

Maşallah bebeklerinize kızlar Ne güzel herkes iyi haberlerle geldi. Sonlara yaklaştıkça korkular artıyor, her şeyden pimpirikleniyoruz ama her şey çok güzel olacak inşallah :)

hastaneden dönen şanslı anneler ve yavruları maşallah size.. biz çok kötüydük dün gece migren atağı geçirdim sabaha kadar uyumadım sabah dayanamayıp acile gittim serum taktılar, kuzum da yoruldu sanırım hareketi az bizde de durum böyle öptük

geçmiş olsun cnm...

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…