- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 35
Gecmis oldun csnim. Dikkat et kendinehastaneden dönen şanslı anneler ve yavruları maşallah size.. biz çok kötüydük dün gece migren atağı geçirdim sabaha kadar uyumadım sabah dayanamayıp acile gittim serum taktılar, kuzum da yoruldu sanırım hareketi az bizde de durum böyle öptük
Çok geçmiş olsun,bebek de yorulmuştur tabi, dinlen biraz canım.hastaneden dönen şanslı anneler ve yavruları maşallah size.. biz çok kötüydük dün gece migren atağı geçirdim sabaha kadar uyumadım sabah dayanamayıp acile gittim serum taktılar, kuzum da yoruldu sanırım hareketi az bizde de durum böyle öptük
Nst sonucun çıkması iyi canım, hareketlerini hissetmende bi farklılık var mı ki. Belki o anlık az hareket etmiştir. Stres yapmamaya çalış canım. Stres de etkiliyor.kızlar ben de bu gün gittim kontrole nts ye girdim ne zormuş belim ağrıdı..
sonuç iyi çıktı..dr 15 gün sora tekrar gel dedi.12 mayıs sezeryan günüz.bebeğim halen daha ters duruyo
dönmemiş önemlide değilmiş dönmesi..
böbreklerindeki genişleme devam ediyo..anca doğduktan sonra çişini yapmasına bakaçaklarmış..
hareketleri az dedi dr moralim bozuk çok çok yorgunum..
hepinize iyi geceler..öptüm sizleri..
sağol cnm..ben hareketlerde bi değişiklik hissetmedim..Çok geçmiş olsun,bebek de yorulmuştur tabi, dinlen biraz canım.
Nst sonucun çıkması iyi canım, hareketlerini hissetmende bi farklılık var mı ki. Belki o anlık az hareket etmiştir. Stres yapmamaya çalış canım. Stres de etkiliyor.
Cok gecmis olsun cnmhastaneden dönen şanslı anneler ve yavruları maşallah size.. biz çok kötüydük dün gece migren atağı geçirdim sabaha kadar uyumadım sabah dayanamayıp acile gittim serum taktılar, kuzum da yoruldu sanırım hareketi az bizde de durum böyle öptük
İns canım cok saolDr izniyleyse korkma canim Allaha emanet insbisey olmaz
Annesi senin psikolojin onu da etkiliyo, annemin başı agriyo uslu durayim demiştir kuzucuk:)hastaneden dönen şanslı anneler ve yavruları maşallah size.. biz çok kötüydük dün gece migren atağı geçirdim sabaha kadar uyumadım sabah dayanamayıp acile gittim serum taktılar, kuzum da yoruldu sanırım hareketi az bizde de durum böyle öptük
Ben de sabahtan gittim dr a akşam 5:30da evdeydim bizimki de hareket etmesi 2 kere girdim nts ye. şuan uykum var yorgunum ama uyuyamiyorum, sürünüyorum resmen.. son bir ayin kalmış canım bebekler büyüdükçe hareketleri azaliyo, annesi bozma moralini, bebişin de üzülürkızlar ben de bu gün gittim kontrole nts ye girdim ne zormuş belim ağrıdı..
sonuç iyi çıktı..dr 15 gün sora tekrar gel dedi.12 mayıs sezeryan günüz.bebeğim halen daha ters duruyo
böbreklerindeki genişleme devam ediyo..anca doğduktan sonra çişini yapmasına bakaçaklarmış..
Gecmis olsun canim migren cok zor biseyhastaneden dönen şanslı anneler ve yavruları maşallah size.. biz çok kötüydük dün gece migren atağı geçirdim sabaha kadar uyumadım sabah dayanamayıp acile gittim serum taktılar, kuzum da yoruldu sanırım hareketi az bizde de durum böyle öptük
geçmiş olsun cnm...
Geçmiş olsun
Gecmis oldun csnim. Dikkat et kendine
Çok geçmiş olsun,bebek de yorulmuştur tabi, dinlen biraz canım.
Nst sonucun çıkması iyi canım, hareketlerini hissetmende bi farklılık var mı ki. Belki o anlık az hareket etmiştir. Stres yapmamaya çalış canım. Stres de etkiliyor.
Cok gecmis olsun cnm
Saolun kızlar şu an çok daha iyiyiz kızımın da hareketleri arttı şükür :)Annesi senin psikolojin onu da etkiliyo, annemin başı agriyo uslu durayim demiştir kuzucuk:)
Ben de sabahtan gittim dr a akşam 5:30da evdeydim bizimki de hareket etmesi 2 kere girdim nts ye. şuan uykum var yorgunum ama uyuyamiyorum, sürünüyorum resmen.. son bir ayin kalmış canım bebekler büyüdükçe hareketleri azaliyo, annesi bozma moralini, bebişin de üzülür
Benim kızım da hiç sevmedi nst yi, sıkma canını bebek uykuludur yorgundur, bişi olsa eve yollamazdı seni tamam mı canım..kızlar ben de bu gün gittim kontrole nts ye girdim ne zormuş belim ağrıdı..
Teşekkür ederim hem de nasıl zorGecmis olsun canim migren cok zor bisey
Canim insaAllah hayirlisiyla sagsslim bir sekilde alirsin kucaginakızlar ben de bu gün gittim kontrole nts ye girdim ne zormuş belim ağrıdı..
Sagol cnm insallah şu bır ayda gecerde aliriz kucagimiza..dun gece 4te uyanmisim dahada uyuyamiyorum..Annesi senin psikolojin onu da etkiliyo, annemin başı agriyo uslu durayim demiştir kuzucuk:)
Ben de sabahtan gittim dr a akşam 5:30da evdeydim bizimki de hareket etmesi 2 kere girdim nts ye. şuan uykum var yorgunum ama uyuyamiyorum, sürünüyorum resmen.. son bir ayin kalmış canım bebekler büyüdükçe hareketleri azaliyo, annesi bozma moralini, bebişin de üzülür
canim artik sinirlerimize ve damarlarimiza baski oluyor. kan yeterince akmayinca da kaslarimiza yeterli oksijen gitmiyor. bi yerde hamileliginin sonlarina dogru, su baba koltugu gibi koltuklarda uyuyan cok kadin oldugunu okumustum.kızlar bişey sorcam ben otururken ve yürürken daha rahatım geceleri yatınca kalkıp tuvalete bile gidemiyorum kasıklarımın ağrısından veya akşam uzanınca hareket edemiyorum kalktığımda esasında uzanınca daha rahat etmem lazım yatınca kötürüm gibi oluyorum gece sağdan sola bile dönemiyorum kasık ağrımdan benim gibi olan varmı? açıklaması ne olabilir acaba bunun?
Aminnn cnmCanim insaAllah hayirlisiyla sagsslim bir sekilde alirsin kucagina
hastaneden dönen şanslı anneler ve yavruları maşallah size.. biz çok kötüydük dün gece migren atağı geçirdim sabaha kadar uyumadım sabah dayanamayıp acile gittim serum taktılar, kuzum da yoruldu sanırım hareketi az bizde de durum böyle öptük
kızlar ben de bu gün gittim kontrole nts ye girdim ne zormuş belim ağrıdı..
Dogru diyon cnm..bise olsa tekrar nst ye gir falan derdi,Benim kızım da hiç sevmedi nst yi, sıkma canını bebek uykuludur yorgundur, bişi olsa eve yollamazdı seni tamam mı canım..
Teşekkür ederim hem de nasıl zor
Kızlar benim bebeğim az hareket ediyor hatta nerdeyse sadece elimi Karnıma koyduğum zaman yada biraz rahatsız ettiğim zaman hareket ediyor haftaya kontrol var sizce normal mi bekleyim mi gitmek için
Dogru diyon cnm..bise olsa tekrar nst ye gir falan derdi,Benim kızım da hiç sevmedi nst yi, sıkma canını bebek uykuludur yorgundur, bişi olsa eve yollamazdı seni tamam mı canım..
Teşekkür ederim hem de nasıl zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?