2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım belki uyuyordu o saatte
hergün aynı saatlerde hareket eder bebişler normalde buna dikkat et yeter
bizde nst ye doğum salonunda giriyoruz çok geriliyorum helede diğer odalarda doğum yapanların sesini duyunca
ben gerildiğimden oğluşda kıpırdamıyo çok uzun kalıyorum nst de 20 dkyı falan geçiyo

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen ..öpüyoruz sizi

kuzum geçmiş olsun normalde bile baş ağrısı zor Rabbim şifa versin

Aminnn cnm
Allah razi olsun..istermistemez etkileniyorum
Canım sıkma canını biz de ilk girdiğimizde 3 kez girmek zorunda kaldık uyuyordu zor uyandırdık ona rağmen çok memnun olmadı doktorumuz geçen hafta tekrar girdik bu defa gayet güzel hareketleri dedi,bizden etkileniyor tabi bebiklerimiz sen dinlen bir sıkıntı yoktur,için rahat olsun..

Yorulmuyorm aslında izindeyim deneyim bakalım Sağol arkadaşım

Son bi aydır böyle hissediyorum önceden daha hareketliydi
endişe etme canım büyüdükleri için az hissediliyor kızların dedikleri gibi tatlı şeyler ye yarım saat uzan bebeğin hareketlerini say 10 kere hareket etmişse korkulacak birşey yoktur Allahın izniyle birde çok stres Bebişleri etkiliyor sakin ol Bebişi dinle

Insallah canim. Gercekten panik oldum. Daha cantam hazir degil. Anladim ki hazirlamak lazim. Hersey utulendi zaten. Diger seyleride bence artik hepimiz hazir etmeliymisiz :)

Kesinlikle erken davranmaktan zarar gelmez kimseye ben de öyle bir atak sonucu hazırlamıştım :)
Neyseki geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah :)

Kızlar benim bebeğim az hareket ediyor hatta nerdeyse sadece elimi Karnıma koyduğum zaman yada biraz rahatsız ettiğim zaman hareket ediyor haftaya kontrol var sizce normal mi bekleyim mi gitmek için
Canım az da olsa gün boyu totalde 20 yi hissetmen lazım. Hiç mi hissetmedin canım. Bu arada bence dönem dönem olan bir durum. Az hareket etti geçen hafta. Karnım büyüdü ve yine coştu. Benzer durumu yaşayabilirsin, karnın kaşınıyor mu ?

Son bi aydır böyle hissediyorum önceden daha hareketliydi
sana öyle geliyordur canım o zaman
benm doktorum hergün hemen hemen aynı saatlerde hareket eder günde en az 10 kere hareket ediyorsa yeter gününün yüzde 80ini uyuyarak geçiriyor zaten dedi
sen hareket saatlerini takip et mesela sabah 9 da hareket ediyorsa hergün uzan bekle hareket etmesini
ben öyle yapıyorum

ferrıum fort benımkı ,gece yatmadan once ıcıyorum yalnız

gecmıs olsun canım senın vakıt az kalmıs artık bebısın eli kulagında 4-5 hafaya gelir

Kızlar benim bebeğim az hareket ediyor hatta nerdeyse sadece elimi Karnıma koyduğum zaman yada biraz rahatsız ettiğim zaman hareket ediyor haftaya kontrol var sizce normal mi bekleyim mi gitmek için
Canım arkadaşların dediği gibi yap, tatlı bişeyler ye ve soluna yat. Ve sessiz bi ortamda olmaya çalış, ama yerleri daraldı artık eskisi gibi net hareketleri kalmadı. Stres yapmamaya çalış.

Hiç hissetmiyor değilim canım kendiliğinden hareket etmiyor sanki ben elimi koyunca kayıyor karnim kasiniyor bazen

Tamam canım Sağol bende abartıyor olabilirm

Hiç hissetmiyor değilim canım kendiliğinden hareket etmiyor sanki ben elimi koyunca kayıyor karnim kasiniyor bazen
Canim ben doktora soyledim bana tatli biseyler ye sirt ustu uzan hareketlerini say gunde en az 10 defa hareket etmeliymis

Canim ben doktora soyledim bana tatli biseyler ye sirt ustu uzan hareketlerini say gunde en az 10 defa hareket etmeliymis
Günde on kere hareket ediyordur canım ama ben zorluyorm bazen kafam karışık yarın arayip randevuyu erkene çekeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…