canım belki uyuyordu o saattekızlar ben de bu gün gittim kontrole nts ye girdim ne zormuş belim ağrıdı..
sonuç iyi çıktı..dr 15 gün sora tekrar gel dedi.12 mayıs sezeryan günüz.bebeğim halen daha ters duruyo
dönmemiş önemlide değilmiş dönmesi..
böbreklerindeki genişleme devam ediyo..anca doğduktan sonra çişini yapmasına bakaçaklarmış..
hareketleri az dedi dr moralim bozuk çok çok yorgunum..
hepinize iyi geceler..öptüm sizleri..
normelde de mi az hareketli son günlerde mi böyle hissediyosunKızlar benim bebeğim az hareket ediyor hatta nerdeyse sadece elimi Karnıma koyduğum zaman yada biraz rahatsız ettiğim zaman hareket ediyor haftaya kontrol var sizce normal mi bekleyim mi gitmek için
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen ..öpüyoruz sizihastaneden dönen şanslı anneler ve yavruları maşallah size.. biz çok kötüydük dün gece migren atağı geçirdim sabaha kadar uyumadım sabah dayanamayıp acile gittim serum taktılar, kuzum da yoruldu sanırım hareketi az bizde de durum böyle öptük
kuzum geçmiş olsun normalde bile baş ağrısı zor Rabbim şifa versinhastaneden dönen şanslı anneler ve yavruları maşallah size.. biz çok kötüydük dün gece migren atağı geçirdim sabaha kadar uyumadım sabah dayanamayıp acile gittim serum taktılar, kuzum da yoruldu sanırım hareketi az bizde de durum böyle öptük
Canım sıkma canını biz de ilk girdiğimizde 3 kez girmek zorunda kaldık uyuyordu zor uyandırdık ona rağmen çok memnun olmadı doktorumuz geçen hafta tekrar girdik bu defa gayet güzel hareketleri dedi,bizden etkileniyor tabi bebiklerimiz sen dinlen bir sıkıntı yoktur,için rahat olsun..Aminnn cnm
Allah razi olsun..istermistemez etkileniyorum
Yorulmuyorm aslında izindeyim deneyim bakalım Sağol arkadaşımTatlı bişeyler yedikten sonra tek başına sessiz bir odada uzan canım ve say bebeğinin hareketlerini. Normalde çok hareketli bir bebeğim var hiç durmaz yerinde geçen iki hafta çok azalmıştı hareketleri, çok yoruldum çünki izne ayrıldım çamaşırı odası vs bu hafta dinlenmeye başladım ve bebeğim yine eskisi gibi çok hareketlendi. Bol bol dinlen canım, içini rahatlatacaksa bekleme bir hafta öncesinden git doktora, inş bir sorun yoktur canım
Son bi aydır böyle hissediyorum önceden daha hareketliydinormelde de mi az hareketli son günlerde mi böyle hissediyosun
Amin canım hepimize inş. Bu ayımız böyle geçecek demekkiSagol cnm insallah şu bır ayda gecerde aliriz kucagimiza..dun gece 4te uyanmisim dahada uyuyamiyorum..
Sanada
Allah kolaylik versin cnm
endişe etme canım büyüdükleri için az hissediliyor kızların dedikleri gibi tatlı şeyler ye yarım saat uzan bebeğin hareketlerini say 10 kere hareket etmişse korkulacak birşey yoktur Allahın izniyle birde çok stres Bebişleri etkiliyor sakin ol Bebişi dinleSon bi aydır böyle hissediyorum önceden daha hareketliydi
Insallah canim. Gercekten panik oldum. Daha cantam hazir degil. Anladim ki hazirlamak lazim. Hersey utulendi zaten. Diger seyleride bence artik hepimiz hazir etmeliymisiz :)
Canım az da olsa gün boyu totalde 20 yi hissetmen lazım. Hiç mi hissetmedin canım. Bu arada bence dönem dönem olan bir durum. Az hareket etti geçen hafta. Karnım büyüdü ve yine coştu. Benzer durumu yaşayabilirsin, karnın kaşınıyor mu ?Kızlar benim bebeğim az hareket ediyor hatta nerdeyse sadece elimi Karnıma koyduğum zaman yada biraz rahatsız ettiğim zaman hareket ediyor haftaya kontrol var sizce normal mi bekleyim mi gitmek için
sana öyle geliyordur canım o zamanSon bi aydır böyle hissediyorum önceden daha hareketliydi
ferrıum fort benımkı ,gece yatmadan once ıcıyorum yalnızKizlar biz dr dan geldik anca yaza biliyorum size kizim tam 2kilo olmus yanaklati tontis duruyodu masallah prensesime benim kizlar bu arada kanim cok dusuk cikmis dr dedi kan hapini kullanmiyodum ben ewde wardi almistim ama bulamiyorumda simdi hapin adini unuttum sizn kullandiginiz kan hapinin ismi ne bakiyim hangisi bulayim iceyim
Canim yeni okudum cok gecmis olsun iyi olmana sevindimSaolun kızlar şu an çok daha iyiyiz kızımın da hareketleri arttı şükür :)
ıyı dogurmadan farkına varmıssınAy kızlar sezaryende 38 haftada aliolarsa ben 27 ni isanda 38 e giriyom, ben bunu yeni farkına vardım ya
gecmıs olsun canım senın vakıt az kalmıs artık bebısın eli kulagındahastaneden dönen şanslı anneler ve yavruları maşallah size.. biz çok kötüydük dün gece migren atağı geçirdim sabaha kadar uyumadım sabah dayanamayıp acile gittim serum taktılar, kuzum da yoruldu sanırım hareketi az bizde de durum böyle öptük
Canım arkadaşların dediği gibi yap, tatlı bişeyler ye ve soluna yat. Ve sessiz bi ortamda olmaya çalış, ama yerleri daraldı artık eskisi gibi net hareketleri kalmadı. Stres yapmamaya çalış.Kızlar benim bebeğim az hareket ediyor hatta nerdeyse sadece elimi Karnıma koyduğum zaman yada biraz rahatsız ettiğim zaman hareket ediyor haftaya kontrol var sizce normal mi bekleyim mi gitmek için
Hiç hissetmiyor değilim canım kendiliğinden hareket etmiyor sanki ben elimi koyunca kayıyor karnim kasiniyor bazenKesinlikle erken davranmaktan zarar gelmez kimseye ben de öyle bir atak sonucu hazırlamıştım :)
Neyseki geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah :)
Canım az da olsa gün boyu totalde 20 yi hissetmen lazım. Hiç mi hissetmedin canım. Bu arada bence dönem dönem olan bir durum. Az hareket etti geçen hafta. Karnım büyüdü ve yine coştu. Benzer durumu yaşayabilirsin, karnın kaşınıyor mu ?
Tamam canım Sağol bende abartıyor olabilirmsana öyle geliyordur canım o zaman
benm doktorum hergün hemen hemen aynı saatlerde hareket eder günde en az 10 kere hareket ediyorsa yeter gününün yüzde 80ini uyuyarak geçiriyor zaten dedi
sen hareket saatlerini takip et mesela sabah 9 da hareket ediyorsa hergün uzan bekle hareket etmesini
ben öyle yapıyorum
Canim ben doktora soyledim bana tatli biseyler ye sirt ustu uzan hareketlerini say gunde en az 10 defa hareket etmeliymisHiç hissetmiyor değilim canım kendiliğinden hareket etmiyor sanki ben elimi koyunca kayıyor karnim kasiniyor bazen
Günde on kere hareket ediyordur canım ama ben zorluyorm bazen kafam karışık yarın arayip randevuyu erkene çekeceğimCanim ben doktora soyledim bana tatli biseyler ye sirt ustu uzan hareketlerini say gunde en az 10 defa hareket etmeliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?