2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hakkatten ya :) hazırladım canım inşallah eksik yoktur . Sadece benimkinde kilot ve çorap eksiğim vsr okadar
kız sen niye sezaryanı düşünüyorsun doktor sana sezaryen mi dedi önemli bir durum yoktur inşallah :-(

ferrıum fort benımkı ,gece yatmadan once ıcıyorum yalnız
Tontis yanaklarini isiririm ben onun masaAllah canim ben gyno ferro sanol iciyorum kan hapi olarak

masallah Bebişe yanaklarını yerim ben onun

Bende gyno ferro kullaniyorum belki seninki maltofer falanda olabilir

Ferro Sanol kullanıyorum canım, kan hapı çok önemli ihmal etme lohusaykende çabucak iyileşebilmek için mutlaka düzenli kullanmalısın

Maşallah bebeklerinize kızlar Ne güzel herkes iyi haberlerle geldi. Sonlara yaklaştıkça korkular artıyor, her şeyden pimpirikleniyoruz ama her şey çok güzel olacak inşallah :)
tesekkur ederiz teyseleri saolun bubdan snra iccen kan hapini canlarim ama bulamadim ewde saglikocaginda yazdiririm alirim yarin sabah aksam icicem bende yukselmez ise igne wericekmis ins. Yukselir

Bende oyle canım ıyıce paranoyak oldum duydugumdan berı her yerıme bısey oluyor sankı

maşallah canım bebegıne ınsALLAH dogum ıcın gonlune gore olur hersey :)

oooo masallah bebişe annesi :)

masallah canım bebeişe,ben ferro sanol kullanıyorum kan hapı olarak

gecmıs olsun canım ...

canım strese sokma kendını inşALLAH birşeycik çıkmaz bnm bebegımın hareketlerı genel olarak az dr de bu konuda hıc bırsey demedı uslu olcak demekkı dedı kı sızınkıler daha buyuk artık yerleri dar bol bol dua et

GÜNAYDIN KIZLAR, BİZİM BUGÜN KONTROLÜMÜZ VAR, UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR, SABAHA KADAR UYUYAMADIK, KABURGALARIM ÇOK AĞIRDI, BASKI YAPIYOR SANIRIM OĞULCAZIMM :)
hadı gozunaydın cnm ınsallah guzel haberlerle gelırsın :) o uykusuzluk genel problem heralde ya ben hıc uyumuyorum gecelerı

kız sen niye sezaryanı düşünüyorsun doktor sana sezaryen mi dedi önemli bir durum yoktur inşallah :-(
Canım ben dört sene önce kist ameliyatı oldum.sezeryan gibi oldu.dra önceden sormuştum dikişler de sıkıntı olmazsa normal yaparız demişti. Sonrada bişey demedi.ama nedense sezeryan diyecek gibi gelio

Günümüz aydın olsun kızlar. .Nasılsıniz. .ben bu hafta evdeyim..Çünkü tansiyon takibi yatırcam eczanede.. hem de dinlenmiş olcam..bebis in ve benim az bi ihtiyaçlarımiz kaldı yarın e bebek e gidiyim alayım diyorum..@jasminka83 cnm idrar testi yaptı protein yok dedi ama 24 saatlik olandan yapmadı. .Bu arada tansiyonum normal ama dün metroda oturduğum halde gözüm karardı ya..20 dk kendime zor geldim neden anlamdim tansiyonumu ölçtum eve gelince normal di..artık kalabaliga da gelemiyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…