Hakkatten ya :) hazırladım canım inşallah eksik yoktur . Sadece benimkinde kilot ve çorap eksiğim vsr okadarıyı dogurmadan farkına varmıssınşaka maka cok az kalmıs cantan hazır herhalde canım
kız sen niye sezaryanı düşünüyorsun doktor sana sezaryen mi dedi önemli bir durum yoktur inşallah :-(Hakkatten ya :) hazırladım canım inşallah eksik yoktur . Sadece benimkinde kilot ve çorap eksiğim vsr okadar
ferrıum fort benımkı ,gece yatmadan once ıcıyorum yalnız
Tontis yanaklarini isiririm ben onun masaAllah canim ben gyno ferro sanol iciyorum kan hapi olarak
masallah Bebişe yanaklarını yerim ben onun
Bende gyno ferro kullaniyorum belki seninki maltofer falanda olabilir
Ferro Sanol kullanıyorum canım, kan hapı çok önemli ihmal etme lohusaykende çabucak iyileşebilmek için mutlaka düzenli kullanmalısın
tesekkur ederiz teyseleri saolunMaşallah bebeklerinize kızlarNe güzel herkes iyi haberlerle geldi. Sonlara yaklaştıkça korkular artıyor, her şeyden pimpirikleniyoruz ama her şey çok güzel olacak inşallah :)
Bende oyle canım ıyıce paranoyak oldum duydugumdan berı her yerıme bısey oluyor sankıbiraz daha iyiyim bende şuan inşallah cnmmm çok sağol
ilk duyduğumda kötü oldum ama şuan iyiyim umarım beklicek bebeğim biraz daha sağol cnm arkadaşımmm
haklısın cnm üzülünce sonuç değişmicek Allaha dua edip akışına bırakıcaz bende biraz rahatladım ama sürekli vücudumu dinliyorum inşallah bir aksilik olmadan atlatıcaz bu riskli günleri
Sağol cnm toparladım biraz kendimi inşallah güzel olacak hepimiz için iyiki varsınız
tek teselli gelişiminin iyi olması umarım biraz daha kalacak yaramaz oğlummm sağol cnm desteğin için teşekkür ederimmm
maşallah canım bebegıne ınsALLAH dogum ıcın gonlune gore olur hersey :)Kızlar yeni geldim. Biz 34+0 dayız, 2500 kilo 46 cm olmuş oğluşum. Ben doktor kızıyor diye kilo almadım buay dikkat ettim. Eğer oğlumun kilo alımında bir aksilik olmazsa inş 5 Mayıs ta sezeryanla doğum yapıcam. Doktorum 15 gun sonraki kontrolümden sonra tarihi kesinleştirip randevu alıcak hastaneden, çok heyecanlandım
oooo masallah bebişe annesi :)selam kızlar bizde bugün kontrole gittik maşaAllah herşeyimiz çok iyi nst sonucumuz suyumuz hepsi iyi şükür Rabbime bebişimin kilosu 3050 gr boyu 49.5 cm doktor bu gidişle normal dogum yapamazsın dedi normalde 35+3 üz gelişim 37+5 maşaAllah... birde kaşıntım var bir kaç gündür karaciğer testleri için kan verdim carsamba bi daha gidicez kaşıntı önemli bişeymiş inşaAllah kötü bişey cıkmaz
masallah canım bebeişe,ben ferro sanol kullanıyorum kan hapı olarakKizlar biz dr dan geldik anca yaza biliyorum size kizim tam 2kilo olmus yanaklati tontis duruyodu masallah prensesime benim kizlar bu arada kanim cok dusuk cikmis dr dedi kan hapini kullanmiyodum ben ewde wardi almistim ama bulamiyorumda simdi hapin adini unuttum sizn kullandiginiz kan hapinin ismi ne bakiyim hangisi bulayim iceyim
gecmıs olsun canım ...hastaneden dönen şanslı anneler ve yavruları maşallah size.. biz çok kötüydük dün gece migren atağı geçirdim sabaha kadar uyumadım sabah dayanamayıp acile gittim serum taktılar, kuzum da yoruldu sanırım hareketi az bizde de durum böyle öptük
canım strese sokma kendını inşALLAH birşeycik çıkmaz bnm bebegımın hareketlerı genel olarak az dr de bu konuda hıc bırsey demedı uslu olcak demekkı dedı kı sızınkıler daha buyuk artık yerleri dar bol bol dua etkızlar ben de bu gün gittim kontrole nts ye girdim ne zormuş belim ağrıdı..
sonuç iyi çıktı..dr 15 gün sora tekrar gel dedi.12 mayıs sezeryan günüz.bebeğim halen daha ters duruyo
dönmemiş önemlide değilmiş dönmesi..
böbreklerindeki genişleme devam ediyo..anca doğduktan sonra çişini yapmasına bakaçaklarmış..
hareketleri az dedi dr moralim bozuk çok çok yorgunum..
hepinize iyi geceler..öptüm sizleri..
hadı gozunaydın cnm ınsallah guzel haberlerle gelırsın :) o uykusuzluk genel problem heralde ya ben hıc uyumuyorum gecelerıGÜNAYDIN KIZLAR, BİZİM BUGÜN KONTROLÜMÜZ VAR, UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR, SABAHA KADAR UYUYAMADIK, KABURGALARIM ÇOK AĞIRDI, BASKI YAPIYOR SANIRIM OĞULCAZIMM :)
hayırlı haberlerle gel inşALLAH canım ne mutlu sana bugun guzel gun :)Günaydiiiinnn.. Biz bugun 2 yakisikliyla bulusucaz coookkk heyecanliyizzdoktorumuz tarih vericek hakkimizda hayirlisi
Canım ben dört sene önce kist ameliyatı oldum.sezeryan gibi oldu.dra önceden sormuştum dikişler de sıkıntı olmazsa normal yaparız demişti. Sonrada bişey demedi.ama nedense sezeryan diyecek gibi geliokız sen niye sezaryanı düşünüyorsun doktor sana sezaryen mi dedi önemli bir durum yoktur inşallah :-(
Gunaydin .Hayırlı si canim güzel haberlerle donGünaydiiiinnn.. Biz bugun 2 yakisikliyla bulusucaz coookkk heyecanliyizzdoktorumuz tarih vericek hakkimizda hayirlisi
Gunaydin canım .ınsalah iyi haberler alirisnGÜNAYDIN KIZLAR, BİZİM BUGÜN KONTROLÜMÜZ VAR, UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR, SABAHA KADAR UYUYAMADIK, KABURGALARIM ÇOK AĞIRDI, BASKI YAPIYOR SANIRIM OĞULCAZIMM :)
SAĞOL CANIM BENİM İNŞALLAH, EVET MALESEF UYKUSUZLUK ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDEKİ KADERİMİZ, NEYSE İYİ OLSUNLARDA VARSIN UYKUSUZ KALALIM :)hadı gozunaydın cnm ınsallah guzel haberlerle gelırsın :) o uykusuzluk genel problem heralde ya ben hıc uyumuyorum gecelerı
SAĞOL CANIM BENİM, İNŞALLAH :)Gunaydin canım .ınsalah iyi haberler alirisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?