- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
geçmiş olsun kuzu. .dikkat et kendine ve prensese. Bebişler biz hasta olduğumuzda onlar da oluyomus. Bizim ruh halimize göre hareket ediyorlar bişeyi yoktur annesi korkma. Yedi biraz tatlı prensese bak nasıl oynuyor :)hastaneden dönen şanslı anneler ve yavruları maşallah size.. biz çok kötüydük dün gece migren atağı geçirdim sabaha kadar uyumadım sabah dayanamayıp acile gittim serum taktılar, kuzum da yoruldu sanırım hareketi az bizde de durum böyle öptük
hayırlı haberlerle gel inşALLAH canım ne mutlu sana bugun guzel gun :)
Eveett cok guzel bi gun..Tesekkur ederiz kizlarr insallahh :)Gunaydin .Hayırlı si canim güzel haberlerle don
Kızlar biz geldik kontrolümüzden :) yavrum büyümüş 37 ye girdik 36+1 iz bugün. Nst de sancım çıktı bu sefer uzun Süreli oldu oyüzden serum verdiler. Ikincisi daha iyi çıktı.
Bebiş 2835 boy da 49 cm miş. Suyum azalmış. Kordonumuz boynumuzda ama dolanma yok şükür :)) Artık hazırlıklı olmak lazımmış. Çatım da müsaitmiş. Ondan da kurtuldukrahim ağzı kapalı şuan rahatız. Darısı muayeneye gidecek diğer arkadaşlara
Kizlar zalaın diye bir ilac verdi doktorum fitil gibi birsey.akinti ve koku icin.dun gece kullandim simdi cok fena yanma ve kasinti var.daha once bu ilaci kullanan var mi?normal mi doktora ulasamadim,gidemiyorum da(
Gunaydın Kızlarr :)
Kontrolden gelenlerin bebislerine masallah ne cok büyümüs hepsi :)
Bugun randevusu olanlarda hayırlı haberler gelir insallahh: )
Bizimde bugn dogumgünümz oglum sabahtan beri tepikliyor anasının dogumgününü kutluyor sanırımYalnız geçirecğmz son dogumgünü
cok guzeller canım gule gule kullansın ınsallah bebiş hepsını :)Kizcemin eşyaları geldi teyzeleri :)
Gunaydın Kızlarr :)
Bizimde bugn dogumgünümz oglum sabahtan beri tepikliyor anasının dogumgününü kutluyor sanırımYalnız geçirecğmz son dogumgünü
Iyiki dogdun canim oglusunla ailenle nice senelere :)Gunaydın Kızlarr :)
Hepsi cok guzel canim hayirli olsun, gule gule kullanin insallah :)Kizcemin eşyaları geldi teyzeleri :)
Kizcemin eşyaları geldi teyzeleri :)
Inşallah canım benim teşekkür ederim :)cok guzeller canım gule gule kullansın ınsallah bebiş hepsını :)
Teşekkür ederim canım benim :)Iyiki dogdun canim oglusunla ailenle nice senelere :)
Hepsi cok guzel canim hayirli olsun, gule gule kullanin insallah :)
Inşallah canım benim teşekkür ederim :)Gulee gulee kullansin prensess , cok guzeller
maşallah canım ne kadar büyümüş:) benim de bir ara kaşıntım vardı geçti. geçmiş olsunselam kızlar bizde bugün kontrole gittik maşaAllah herşeyimiz çok iyi nst sonucumuz suyumuz hepsi iyi şükür Rabbime bebişimin kilosu 3050 gr boyu 49.5 cm doktor bu gidişle normal dogum yapamazsın dedi normalde 35+3 üz gelişim 37+5 maşaAllah... birde kaşıntım var bir kaç gündür karaciğer testleri için kan verdim carsamba bi daha gidicez kaşıntı önemli bişeymiş inşaAllah kötü bişey cıkmaz
günaydın canım benim bebeğim de çok hareketli değil.kızlar ben de bu gün gittim kontrole nts ye girdim ne zormuş belim ağrıdı..
sonuç iyi çıktı..dr 15 gün sora tekrar gel dedi.12 mayıs sezeryan günüz.bebeğim halen daha ters duruyo
dönmemiş önemlide değilmiş dönmesi..
böbreklerindeki genişleme devam ediyo..anca doğduktan sonra çişini yapmasına bakaçaklarmış..
hareketleri az dedi dr moralim bozuk çok çok yorgunum..
hepinize iyi geceler..öptüm sizleri..
Canım kaça düşmüş değerin? Benim 9.9 a düşmüş ve doktor günde ikiye çıkardı ilacı.eğer yükselmezse bu şekilde sezeryana girersen doğumdan sonra geç toparlanırsın dedi.Hatta ayağa zor kalkarsın dedi.bende içiyorum artık düzenli olarak.inşallah yükselir de sıkıntı olmaz canım.tesekkur ederiz teyseleri saolunbubdan snra iccen kan hapini canlarim ama bulamadim ewde saglikocaginda yazdiririm alirim yarin sabah aksam icicem bende yukselmez ise igne wericekmis ins. Yukselir
tesekkur ederiz cnm hiç sorma 3. dünya savası cıkartıyor resmen okdar anacı yani :))))Dogum gunun kutlu olsun canım bak anacı olcak oglun senı nasıl dusunup mutlu edıyor ıcerde bıle :)
seninde doğum günün kutlu olsun cnm ,insallah hepimize nasip olur ailelerimizle birlikte güzel omur:)Benimde dundu canim. SEneye insaAllah bebeklerimizlee kutlayacagiz. Dogum gunun kutluu olsunn. Rabbim esinle ve bebeginle hayirli bir omur gecirmeni nasip etsin insaAllah
sağolasın canım hepbirlikte insallah :))Iyiki dogdun canim oglusunla ailenle nice senelere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?