2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
geçmiş olsun kuzu. .dikkat et kendine ve prensese. Bebişler biz hasta olduğumuzda onlar da oluyomus. Bizim ruh halimize göre hareket ediyorlar bişeyi yoktur annesi korkma. Yedi biraz tatlı prensese bak nasıl oynuyor :)

Günaydın kızlar. Nasılsıniz. Bu gece çok iyi uyuduk kizcemle o da uyudu hiç hareket etmedi miminigimi.demek ki o da yorulmuş annesi gibi Kıyamam ona.
ama kızlar gece lavaboya kalkmaya geliyorum sanki belimden ayaklarım a doğru bir tutukluk oluyor zor adım atıyorum. Çok zor ya
bir de doğum yaklaştıkça korku arttı bende bazen dogurmasam böyle kalsam diyorum.
Hatta dün gece kendi kendime en iyisi sezeryan günü alayım doktordan bir çırpıda bitsin diyorum.
Sezeryan olursa kaçıncı haftada oluyor.
ayyyy kafamda deli sorular..

Gunaydın Kızlarr :)
Kontrolden gelenlerin bebislerine masallah ne cok büyümüs hepsi :)
Bugun randevusu olanlarda hayırlı haberler gelir insallahh: )
Bizimde bugn dogumgünümz oglum sabahtan beri tepikliyor anasının dogumgününü kutluyor sanırım Yalnız geçirecğmz son dogumgünü

MasaAllahh kuzuyaa.

Kizlar zalaın diye bir ilac verdi doktorum fitil gibi birsey.akinti ve koku icin.dun gece kullandim simdi cok fena yanma ve kasinti var.daha once bu ilaci kullanan var mi?normal mi doktora ulasamadim,gidemiyorum da(

Banada o ilacin fitilini ve kremini verdi. Fitili kullanamadim ama denerken bile yakmisti,kremi kullaniyorum.

Dogum gunun kutlu olsun canım bak anacı olcak oglun senı nasıl dusunup mutlu edıyor ıcerde bıle :)

Benimde dundu canim. SEneye insaAllah bebeklerimizlee kutlayacagiz. Dogum gunun kutluu olsunn. Rabbim esinle ve bebeginle hayirli bir omur gecirmeni nasip etsin insaAllah

Iyiki dogdun canim oglusunla ailenle nice senelere :)
Kizcemin eşyaları geldi teyzeleri :)
Hepsi cok guzel canim hayirli olsun, gule gule kullanin insallah :)

cok guzeller canım gule gule kullansın ınsallah bebiş hepsını :)
Inşallah canım benim teşekkür ederim :)

Hepsi cok guzel canim hayirli olsun, gule gule kullanin insallah :)
Teşekkür ederim canım benim :)
Gulee gulee kullansin prensess , cok guzeller
Inşallah canım benim teşekkür ederim :)

maşallah canım ne kadar büyümüş:) benim de bir ara kaşıntım vardı geçti. geçmiş olsun

günaydın canım benim bebeğim de çok hareketli değil.

kızlar günaydın.. bizim bugün kontrolümüz var.. ilk defa nst ye gircem, heycanlıyım biraz.. bi de içimden bi ses doğumun çok uzak olmadığını söylüyor.. aslında daha var bugün 35 haftalık olduk ama ben her an doğurabilirim psikolojisindeyim.. ayy en heycanlı kontrollerden biri olacak sanki.. inşallah her şey yolundadır.. dua edin bize..

günaydın Kızlar. Geçmişi okuyorum.
tesekkur ederiz teyseleri saolun bubdan snra iccen kan hapini canlarim ama bulamadim ewde saglikocaginda yazdiririm alirim yarin sabah aksam icicem bende yukselmez ise igne wericekmis ins. Yukselir
Canım kaça düşmüş değerin? Benim 9.9 a düşmüş ve doktor günde ikiye çıkardı ilacı.eğer yükselmezse bu şekilde sezeryana girersen doğumdan sonra geç toparlanırsın dedi.Hatta ayağa zor kalkarsın dedi.bende içiyorum artık düzenli olarak.inşallah yükselir de sıkıntı olmaz canım.

Dogum gunun kutlu olsun canım bak anacı olcak oglun senı nasıl dusunup mutlu edıyor ıcerde bıle :)
tesekkur ederiz cnm hiç sorma 3. dünya savası cıkartıyor resmen okdar anacı yani :))))

Benimde dundu canim. SEneye insaAllah bebeklerimizlee kutlayacagiz. Dogum gunun kutluu olsunn. Rabbim esinle ve bebeginle hayirli bir omur gecirmeni nasip etsin insaAllah
seninde doğum günün kutlu olsun cnm ,insallah hepimize nasip olur ailelerimizle birlikte güzel omur:)
sağolasın canım hepbirlikte insallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…