- 11 Eylül 2014
- 915
- 1.280
- 158
günaydın Kızlar. Geçmişi okuyorum.
Canım kaça düşmüş değerin? Benim 9.9 a düşmüş ve doktor günde ikiye çıkardı ilacı.eğer yükselmezse bu şekilde sezeryana girersen doğumdan sonra geç toparlanırsın dedi.Hatta ayağa zor kalkarsın dedi.bende içiyorum artık düzenli olarak.inşallah yükselir de sıkıntı olmaz canım.
gozunaydın canım ne gzl herseyı halletmıssın bebısınde gayet ıyı masallah :)günaydın annişler ve bebişler
3 Nisan Cuma günü doktor muayenemiz vardı; ama ancak sizleri gelişmelerden haberdar edebiliyorum.
Doktordan sonra bebiş için alışverişe gittik annemle, hafta sonu da bebeğimin tüm eşyaları yıkandı, ütülendi ve hurçlara yerleştirilerek gardrobundaki yerini aldı nihayet
Bebişime gelince 2 kg olmuşuz 43 cm de boy hesapladım (fl değeri üzerinden) Bebişkommm doğum pozisyonunu almış, baş aşağıda gövde ve ayaklar yukarıda; doktoruma sordum henüz doğum kanalına girmemiş
Genel sağlık durumu Allah'a şükür haftası ile orantılı ilerlemeye devam ediyoruz, bir de çalışır raporumu aldım ve dün de ik ya bildirdim... bizden gelişmeler bunlar umarım hepiniz çok iyisinizdir; şimdi geçmişe bakacağım hemen
günaydın annişler ve bebişler
3 Nisan Cuma günü doktor muayenemiz vardı; ama ancak sizleri gelişmelerden haberdar edebiliyorum.
Doktordan sonra bebiş için alışverişe gittik annemle, hafta sonu da bebeğimin tüm eşyaları yıkandı, ütülendi ve hurçlara yerleştirilerek gardrobundaki yerini aldı nihayet
Bebişime gelince 2 kg olmuşuz 43 cm de boy hesapladım (fl değeri üzerinden) Bebişkommm doğum pozisyonunu almış, baş aşağıda gövde ve ayaklar yukarıda; doktoruma sordum henüz doğum kanalına girmemiş
Genel sağlık durumu Allah'a şükür haftası ile orantılı ilerlemeye devam ediyoruz, bir de çalışır raporumu aldım ve dün de ik ya bildirdim... bizden gelişmeler bunlar umarım hepiniz çok iyisinizdir; şimdi geçmişe bakacağım hemen
kızlar günaydın.. bizim bugün kontrolümüz var.. ilk defa nst ye gircem, heycanlıyım biraz.. bi de içimden bi ses doğumun çok uzak olmadığını söylüyor.. aslında daha var bugün 35 haftalık olduk ama ben her an doğurabilirim psikolojisindeyim.. ayy en heycanlı kontrollerden biri olacak sanki.. inşallah her şey yolundadır.. dua edin bize..
Günaydın kızlar. Nasılsıniz. Bu gece çok iyi uyuduk kizcemle o da uyudu hiç hareket etmedi miminigimi.demek ki o da yorulmuş annesi gibi Kıyamam ona.
ama kızlar gece lavaboya kalkmaya geliyorum sanki belimden ayaklarım a doğru bir tutukluk oluyor zor adım atıyorum. Çok zor ya
bir de doğum yaklaştıkça korku arttı bende bazen dogurmasam böyle kalsam diyorum.
Hatta dün gece kendi kendime en iyisi sezeryan günü alayım doktordan bir çırpıda bitsin diyorum.
Sezeryan olursa kaçıncı haftada oluyor.
ayyyy kafamda deli sorular..
Iyi günlerde kullansın minigin inşallah canım. Bende sezeryan olucam gibi gelio . Soruyorum herkese 37 haftada en gec 38 de aliyorlarmis sanırım. Öyle olursa 27 nisanda ben 37 ye giriyorumKizcemin eşyaları geldi teyzeleri :)
canım benim şimdi geçmişi okumaya başladım aklımdaydın sen, nasıl geçti muayene, kızçen nasıl, sen nasılsın?gozunaydın canım ne gzl herseyı halletmıssın bebısınde gayet ıyı masallah :)
teşekkür ederim tatlım, annem ve eşim sayesinde bana da geldi o kuvvet ama hafta sonu müthiş yoruldummmMasaAllah bebise , banada bi kuvvet gelsede eksikleri tamamlasam
Birde bana yaa.hiç toparlanamıyorum.sanırım kansızlığın da etkisi var.artık doğuralım ya zaman hızlıca geçsin.MasaAllah bebise , banada bi kuvvet gelsede eksikleri tamamlasam
Günaydın canım nasılsın?Günaydın
Birde bana yaa.hiç toparlanamıyorum.sanırım kansızlığın da etkisi var.artık doğuralım ya zaman hızlıca geçsin.
nst girdiğinde karnının tok olması gerekiyormuş canım. en azından meyve suyu içip girersen daha doğru sonuç verir.kızlar ben de bu gün gittim kontrole nts ye girdim ne zormuş belim ağrıdı..
sonuç iyi çıktı..dr 15 gün sora tekrar gel dedi.12 mayıs sezeryan günüz.bebeğim halen daha ters duruyo
dönmemiş önemlide değilmiş dönmesi..
böbreklerindeki genişleme devam ediyo..anca doğduktan sonra çişini yapmasına bakaçaklarmış..
hareketleri az dedi dr moralim bozuk çok çok yorgunum..
hepinize iyi geceler..öptüm sizleri..
ben de daha almadım canım.. alsam mı almasam mı bilemiyorum.. annem doğum yaptığında üç gün sütü gelmiyormuş.. ya benim de öyle olursa.. üç gün ne yiyecek yavrum.. o arada mamaya alışırsa belki hiç emmiycek beni.. kafamda deli sorular..Kızlar emzik ne aldınız. .bir de mama alacak misiniz ne olur olmaz diye..
Canım ben almadım diğerlerinde de almamıştım.Lazım olursa da hastanedeyken de alınabilir sonuçta.bence hepimizin sütü foşur foşur akıcak inşallah.psikoloji çok önemli.eğer sütüm gelmez diye şartlanırsak süt gelmeyebilir.bence gerekli değil mama canım.Kızlar emzik ne aldınız. .bir de mama alacak misiniz ne olur olmaz diye..
bende o his hep var canım kız bebek olmasında da kaynaklanıyor heralde.soranlara da hep tam tarihini değil bi kaç hafta öncesini söylüyorum doğum tarihi olarak :) 3 hafta önce doğacakmış gibi geliyor bana :))kızlar günaydın.. bizim bugün kontrolümüz var.. ilk defa nst ye gircem, heycanlıyım biraz.. bi de içimden bi ses doğumun çok uzak olmadığını söylüyor.. aslında daha var bugün 35 haftalık olduk ama ben her an doğurabilirim psikolojisindeyim.. ayy en heycanlı kontrollerden biri olacak sanki.. inşallah her şey yolundadır.. dua edin bize..
ben de son haftam demek istiyorum artıkkk gelip gitmek zor oluyor masa basında oturmak sırtımı ağrıtıyor.günaydın canlar. dünden beri ne çok sayfa ilerlemişsiniz. okuyamadım yahu. doğuran yok daha değil mi? allahım iş yerimde son 1 haftam. çok şükür bugün 36yız
Kızlar emzik ne aldınız. .bir de mama alacak misiniz ne olur olmaz diye..
ben nuk silikonlu emzik aldım canım.bebek erken doğarsa ağız kasları gelişmemiş oluyormus ememeyince kaslar gelişsin diye emzik veriliyormus bu nedenle aldım.mama da almadım özel hastanelerin çogunda oluyormus.ilk bikaç gün mama verilmemesi konusunda direneceğim zaten.kesinlikle meme almaya zorlamak lazım.aile hekimliğindeki hemşiremde böyle söylemiştiben de daha almadım canım.. alsam mı almasam mı bilemiyorum.. annem doğum yaptığında üç gün sütü gelmiyormuş.. ya benim de öyle olursa.. üç gün ne yiyecek yavrum.. o arada mamaya alışırsa belki hiç emmiycek beni.. kafamda deli sorular..
Ben de 15 nisandaIyi günlerde kullansın minigin inşallah canım. Bende sezeryan olucam gibi gelio . Soruyorum herkese 37 haftada en gec 38 de aliyorlarmis sanırım. Öyle olursa 27 nisanda ben 37 ye giriyorumçok heyecanliyaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?