2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar emzik ne aldınız. .bir de mama alacak misiniz ne olur olmaz diye..
emzik aventin 0-6 olanından aldım ben cnm mama konusunda kararsızm ama eczane hastanenn karşısında ihtiyaç olursa 5 dk sürmez almamız o yüzden almicam sanırım.

Ece Erken doğurmuş kızlar.17siymiş aslında.10 gün erken gelmiş bebiş.Allah anneli babalı büyütsün.darısı bizim başımıza.

Günaydın canım kontrolün kaçta bize haber vermeden kaybolursan valla böyle yaparım seni

Ben de 15 nisanda
37e giriyorum
yani haftaya çarşamba. .
korktum şimdi sezeryandan da vazgeçtim :)
Sen niye sezeryan olucan ki canım. Kendi isteginle mi yoksa zorunlu mu
15 nisanı nasıl bekliyorum bilsen. 16sında da evimde ayaklarımı uzatıp tv seyredicem bu saatlerde inşallah

Ben de 15 nisanda
37e giriyorum
yani haftaya çarşamba. .
korktum şimdi sezeryandan da vazgeçtim :)
Sen niye sezeryan olucan ki canım. Kendi isteginle mi yoksa zorunlu mu
Dört sene önce çikolata kisti ameliyatı olmuştum açık ameliyat.oyuzden dikişler ıkinma sırasında patlayabilirmis. Sonlara doğru bakıcaz dedi. Ama sezeryan yapcak mis gibi gelio bana nedense

15 nisanı nasıl bekliyorum bilsen. 16sında da evimde ayaklarımı uzatıp tv seyredicem bu saatlerde inşallah
Inşallah canım. Bebisinle keyif yaparsiniz mis gibi. . :)
Ben önceden zamanin hemen geçmesini istiyordum şimdi korkumdan geçmese de olur yavas yavas ilerlesin diyorum :)

Dört sene önce çikolata kisti ameliyatı olmuştum açık ameliyat.oyuzden dikişler ıkinma sırasında patlayabilirmis. Sonlara doğru bakıcaz dedi. Ama sezeryan yapcak mis gibi gelio bana nedense
geçmiş olsun ve hayırlısı olsun canım. Senin ve bebişin için en sagliklisi neyse o olsun. Sezeryan veya normal doğum hiç farketmez. Her türlü kavusacaz bebislere Allah izin verirse. .
sıradaki bebiş senin mi yoksa canım ay heyecanlandim ki:)

inşallah sütümüz olur ve bebişlerimiz sıkıntı çıkarmadan emerler de hiç gerek kalmaz mamalara falan canım ya.. benim ki erkek ama nedense ben de erken doğuracağımı düşünüyorum.. kasılmalar ve sertleşmeler var ondan sanırım.. ama iyi oldu kendimi hazırladım biraz.. sağlıklı olsunlar da ne zaman gelirlerse bekliyoruz artık..

Günaydın canım kontrolün kaçta bize haber vermeden kaybolursan valla böyle yaparım seni
canım kontrolüm saat 4de ama eşim aradı şimdi eşimin işi çıkma ihtimali varmış.. öyle olursa gidemiycez.. çok hazırlamıştım kendimi.. ama neyse iyi olsun da yarın gitsek de olur.. çıkar çıkmaz haber vercem inşallah... çok merak ediyorum zaten kilosunu boyunu sancı çıkıp çıkmayacağını..

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen ..öpüyoruz sizi

kuzum geçmiş olsun normalde bile baş ağrısı zor Rabbim şifa versin

Canim yeni okudum cok gecmis olsun iyi olmana sevindim

gecmıs olsun canım senın vakıt az kalmıs artık bebısın eli kulagında 4-5 hafaya gelir

gecmıs olsun canım ...

geçmiş olsun kuzu. .dikkat et kendine ve prensese. Bebişler biz hasta olduğumuzda onlar da oluyomus. Bizim ruh halimize göre hareket ediyorlar bişeyi yoktur annesi korkma. Yedi biraz tatlı prensese bak nasıl oynuyor :)
Saolun teyzoşlar bugün çok iyiyiz, öperiz sizi :)

GÜNAYDIN KIZLAR, BİZİM BUGÜN KONTROLÜMÜZ VAR, UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR, SABAHA KADAR UYUYAMADIK, KABURGALARIM ÇOK AĞIRDI, BASKI YAPIYOR SANIRIM OĞULCAZIMM :)

Günaydiiiinnn.. Biz bugun 2 yakisikliyla bulusucaz coookkk heyecanliyizz doktorumuz tarih vericek hakkimizda hayirlisi
Güpgüzel haberlerle gelin inşallah, gözden kaçırdığım anne varsa kusura bakmasın, kontrole gidecekler hayırlısıyla gidin gelin de yüzümüz gülsün :)

günaydın canım benim bebeğim de çok hareketli değil.

nst girdiğinde karnının tok olması gerekiyormuş canım. en azından meyve suyu içip girersen daha doğru sonuç verir.
sağolun kızlar..
hepinizden ALLAH razı olsun..
inşallah sağ salim alırız kucağımıza ..çok gergin oldum dünden beri..
son bi ayımız kaldı bu ayda bitse hayırlısıyla yaaaa

Nice mutlu yıllara ailenle, sevdiklerinle, ömrün bereketli olsun arkadaşım, sağlıkla huzurla yaşa ömrün boyunca :)

Kizcemin eşyaları geldi teyzeleri :)
Senin kızçeni yerim ben :) ay salıncağı bilem var yirim yirim, güzel günlerde kullanın :)

günaydın millet baş ağrısı çeken var mı ya
Ben ben ben :) Dün atlattık krizi, patatesleri halka doğra sar başına en ilkel ama en geçiren yöntem :)

Benimde dundu canim. SEneye insaAllah bebeklerimizlee kutlayacagiz. Dogum gunun kutluu olsunn. Rabbim esinle ve bebeginle hayirli bir omur gecirmeni nasip etsin insaAllah
Senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun annecim :) ömrünüz bereketli yuvanız hep şen olsun :) Bu arada şu damar olayına varya çok sevindim artık için rahat rahat doğur canım, bi de emboli atar demişlerdi, rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin :*

Güzel haberlerle gel tamam mı :) Heyecan dorukta nst hiç güzel bişi değil girince görüceksin hihi :)

Maşallah sizeeee ::):)
oh eşyalar da hazır, daha 5 hafta çalışcan ama bizim 3 hafta kaldı :) Sabahları bi zor ki sıcak yataktan kalkmak, ama anlasın kuzular analarının emeklerini :)

kızım hala dönmedi 35+4 bugün bir de karnım yumuşadı sanki inş. suyu iyidir

Günaydın kızlar geçmişi okudum ancak yazabildim Doğum günü olan arkadaşlar nice mutlu senelere bebişlerinizle inş:) kontrole gidecek olanlar güzel haberlerle dönün inş. Dün gece vajina ağrısından uyuyamadım, makata kadar yayılan berbat bir ağrı Son ay bu ağrılar uykusuzluk çok fena. Böyle ağrılarım artıkça erkenden sancılanıp doğuracağımdan çok korkuyorum. İnşallah 5 Mayısa kadar uslu uslu bekler oğluşum. Az kaldı, her geçen gün heyecanım artıyor..

kızım hala dönmedi 35+4 bugün bir de karnım yumuşadı sanki inş. suyu iyidir
Son ana kadar dönebiliyorlar meraklanma, bir de benim karnım da çok yumuşak ve 1 hafta önce suyum iyiydi, doktorun mu dedi su azalınca karın yumuşar diye yoksa kadınlar klubü efsanesi mi :):)

Kızlar ya..canım sıkıldı. .ben bakanlık ta memurum. 2 yıldır beklediğim bi sınav vardı.sinav 31 mayısta..yalnız eğitimi var sınava girmek için. .mecburi..Bu hafta sonu. Cmtsi pazar. .ben istanbulda çalışıyorum eğitim ankarada..uçakla 1 saat..ama napcam bilmiyorum.bi daha da kolay kolay açılmaz sınav. 10 yıldır açılmıyor çünkü. .Doktor rapor vermesi lazım ucak için. .verir mi onu da bilmiyorum.bebisim daha önemli tabiki ama katılmak da istiyorum sınava. .acaba risk mi almis olurum

canım benimki cok kötü bişey kşıyorsun ama kasınmıyormus gibi hala içi kasınıyor delirecek gibi oluyor insan
çok geçmiş olsun inşallah koleztaz denen şey çıkmaz ozaman erken alıyolar bebeği benim de sadece ayaklarımda var kaşıntı arada testleri tekrarlatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…