- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
emzik aventin 0-6 olanından aldım ben cnm mama konusunda kararsızm ama eczane hastanenn karşısında ihtiyaç olursa 5 dk sürmez almamız o yüzden almicam sanırım.Kızlar emzik ne aldınız. .bir de mama alacak misiniz ne olur olmaz diye..
Günaydın canım kontrolün kaçta bize haber vermeden kaybolursan valla böyle yaparım senikızlar günaydın.. bizim bugün kontrolümüz var.. ilk defa nst ye gircem, heycanlıyım biraz.. bi de içimden bi ses doğumun çok uzak olmadığını söylüyor.. aslında daha var bugün 35 haftalık olduk ama ben her an doğurabilirim psikolojisindeyim.. ayy en heycanlı kontrollerden biri olacak sanki.. inşallah her şey yolundadır.. dua edin bize..
15 nisanı nasıl bekliyorum bilsen. 16sında da evimde ayaklarımı uzatıp tv seyredicem bu saatlerde inşallahBen de 15 nisanda
37e giriyorum
yani haftaya çarşamba. .
korktum şimdi sezeryandan da vazgeçtim :)
Sen niye sezeryan olucan ki canım. Kendi isteginle mi yoksa zorunlu mu
Dört sene önce çikolata kisti ameliyatı olmuştum açık ameliyat.oyuzden dikişler ıkinma sırasında patlayabilirmis. Sonlara doğru bakıcaz dedi. Ama sezeryan yapcak mis gibi gelio bana nedenseBen de 15 nisanda
37e giriyorum
yani haftaya çarşamba. .
korktum şimdi sezeryandan da vazgeçtim :)
Sen niye sezeryan olucan ki canım. Kendi isteginle mi yoksa zorunlu mu
Inşallah canım. Bebisinle keyif yaparsiniz mis gibi. . :)15 nisanı nasıl bekliyorum bilsen. 16sında da evimde ayaklarımı uzatıp tv seyredicem bu saatlerde inşallah
geçmiş olsun ve hayırlısı olsun canım. Senin ve bebişin için en sagliklisi neyse o olsun. Sezeryan veya normal doğum hiç farketmez. Her türlü kavusacaz bebislere Allah izin verirse. .Dört sene önce çikolata kisti ameliyatı olmuştum açık ameliyat.oyuzden dikişler ıkinma sırasında patlayabilirmis. Sonlara doğru bakıcaz dedi. Ama sezeryan yapcak mis gibi gelio bana nedense
inşallah sütümüz olur ve bebişlerimiz sıkıntı çıkarmadan emerler de hiç gerek kalmaz mamalara falan canım ya.. benim ki erkek ama nedense ben de erken doğuracağımı düşünüyorum.. kasılmalar ve sertleşmeler var ondan sanırım.. ama iyi oldu kendimi hazırladım biraz.. sağlıklı olsunlar da ne zaman gelirlerse bekliyoruz artık..bende o his hep var canım kız bebek olmasında da kaynaklanıyor heralde.soranlara da hep tam tarihini değil bi kaç hafta öncesini söylüyorum doğum tarihi olarak :) 3 hafta önce doğacakmış gibi geliyor bana :))
ben de son haftam demek istiyorum artıkkk gelip gitmek zor oluyor masa basında oturmak sırtımı ağrıtıyor.
ben nuk silikonlu emzik aldım canım.bebek erken doğarsa ağız kasları gelişmemiş oluyormus ememeyince kaslar gelişsin diye emzik veriliyormus bu nedenle aldım.mama da almadım özel hastanelerin çogunda oluyormus.ilk bikaç gün mama verilmemesi konusunda direneceğim zaten.kesinlikle meme almaya zorlamak lazım.aile hekimliğindeki hemşiremde böyle söylemişti
canım kontrolüm saat 4de ama eşim aradı şimdi eşimin işi çıkma ihtimali varmış.. öyle olursa gidemiycez..Günaydın canım kontrolün kaçta bize haber vermeden kaybolursan valla böyle yaparım seni
bende simdi ona bakıyordum instagramdan gözlerim doldu resmen cok tatlılar :)Ece Erken doğurmuş kızlar.17siymiş aslında.10 gün erken gelmiş bebiş.Allah anneli babalı büyütsün.darısı bizim başımıza.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen ..öpüyoruz sizi
kuzum geçmiş olsun normalde bile baş ağrısı zor Rabbim şifa versin
Canim yeni okudum cok gecmis olsun iyi olmana sevindim
gecmıs olsun canım senın vakıt az kalmıs artık bebısın eli kulagında4-5 hafaya gelir
gecmıs olsun canım ...
Saolun teyzoşlar bugün çok iyiyiz, öperiz sizi :)geçmiş olsun kuzu. .dikkat et kendine ve prensese. Bebişler biz hasta olduğumuzda onlar da oluyomus. Bizim ruh halimize göre hareket ediyorlar bişeyi yoktur annesi korkma. Yedi biraz tatlı prensese bak nasıl oynuyor :)
GÜNAYDIN KIZLAR, BİZİM BUGÜN KONTROLÜMÜZ VAR, UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR, SABAHA KADAR UYUYAMADIK, KABURGALARIM ÇOK AĞIRDI, BASKI YAPIYOR SANIRIM OĞULCAZIMM :)
Güpgüzel haberlerle gelin inşallah, gözden kaçırdığım anne varsa kusura bakmasın, kontrole gidecekler hayırlısıyla gidin gelin de yüzümüz gülsün :)Günaydiiiinnn.. Biz bugun 2 yakisikliyla bulusucaz coookkk heyecanliyizzdoktorumuz tarih vericek hakkimizda hayirlisi
canım belki uyuyordu o saatte
hergün aynı saatlerde hareket eder bebişler normalde buna dikkat et yeter
bizde nst ye doğum salonunda giriyoruz çok geriliyorum helede diğer odalarda doğum yapanların sesini duyunca
ben gerildiğimden oğluşda kıpırdamıyo çok uzun kalıyorum nst de 20 dkyı falan geçiyo
canım strese sokma kendını inşALLAH birşeycik çıkmaz bnm bebegımın hareketlerı genel olarak az dr de bu konuda hıc bırsey demedı uslu olcak demekkı dedı kı sızınkıler daha buyuk artık yerleri dar bol bol dua et
günaydın canım benim bebeğim de çok hareketli değil.
sağolun kızlar..nst girdiğinde karnının tok olması gerekiyormuş canım. en azından meyve suyu içip girersen daha doğru sonuç verir.
Nice mutlu yıllara ailenle, sevdiklerinle, ömrün bereketli olsun arkadaşım, sağlıkla huzurla yaşa ömrün boyunca :)Gunaydın Kızlarr :)
Kontrolden gelenlerin bebislerine masallah ne cok büyümüs hepsi :)
Bugun randevusu olanlarda hayırlı haberler gelir insallahh: )
Bizimde bugn dogumgünümz oglum sabahtan beri tepikliyor anasının dogumgününü kutluyor sanırımYalnız geçirecğmz son dogumgünü
Senin kızçeni yerim ben :) ay salıncağı bilem var yirim yirim, güzel günlerde kullanın :)Kizcemin eşyaları geldi teyzeleri :)
Ben ben ben :) Dün atlattık krizi, patatesleri halka doğra sar başına en ilkel ama en geçiren yöntem :)günaydın millet baş ağrısı çeken var mı ya
Senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun annecim :) ömrünüz bereketli yuvanız hep şen olsun :) Bu arada şu damar olayına varya çok sevindim artık için rahat rahat doğur canım, bi de emboli atar demişlerdi, rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin :*Benimde dundu canim. SEneye insaAllah bebeklerimizlee kutlayacagiz. Dogum gunun kutluu olsunn. Rabbim esinle ve bebeginle hayirli bir omur gecirmeni nasip etsin insaAllah
Güzel haberlerle gel tamam mı :) Heyecan dorukta nst hiç güzel bişi değil girince görüceksin hihi :)kızlar günaydın.. bizim bugün kontrolümüz var.. ilk defa nst ye gircem, heycanlıyım biraz.. bi de içimden bi ses doğumun çok uzak olmadığını söylüyor.. aslında daha var bugün 35 haftalık olduk ama ben her an doğurabilirim psikolojisindeyim.. ayy en heycanlı kontrollerden biri olacak sanki.. inşallah her şey yolundadır.. dua edin bize..
Maşallah sizeeee ::):)günaydın annişler ve bebişler
3 Nisan Cuma günü doktor muayenemiz vardı; ama ancak sizleri gelişmelerden haberdar edebiliyorum.
Doktordan sonra bebiş için alışverişe gittik annemle, hafta sonu da bebeğimin tüm eşyaları yıkandı, ütülendi ve hurçlara yerleştirilerek gardrobundaki yerini aldı nihayet
Bebişime gelince 2 kg olmuşuz 43 cm de boy hesapladım (fl değeri üzerinden) Bebişkommm doğum pozisyonunu almış, baş aşağıda gövde ve ayaklar yukarıda; doktoruma sordum henüz doğum kanalına girmemiş
Genel sağlık durumu Allah'a şükür haftası ile orantılı ilerlemeye devam ediyoruz, bir de çalışır raporumu aldım ve dün de ik ya bildirdim... bizden gelişmeler bunlar umarım hepiniz çok iyisinizdir; şimdi geçmişe bakacağım hemen
Son ana kadar dönebiliyorlar meraklanma, bir de benim karnım da çok yumuşak ve 1 hafta önce suyum iyiydi, doktorun mu dedi su azalınca karın yumuşar diye yoksa kadınlar klubü efsanesi mi :):)kızım hala dönmedi 35+4 bugünbir de karnım yumuşadı sanki inş. suyu iyidir
Tesekkur ederiz teyzesi:)oooo masallah bebişe annesi :)
çok geçmiş olsun inşallah koleztaz denen şey çıkmaz ozaman erken alıyolar bebeği benim de sadece ayaklarımda var kaşıntı arada testleri tekrarlatıyorum.canım benimki cok kötü bişey kşıyorsun ama kasınmıyormus gibi hala içi kasınıyor delirecek gibi oluyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?