2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Son ana kadar dönebiliyorlar meraklanma, bir de benim karnım da çok yumuşak ve 1 hafta önce suyum iyiydi, doktorun mu dedi su azalınca karın yumuşar diye yoksa kadınlar klubü efsanesi mi :):)
inşallah döner canım inatçı çıktı :) ben internette okumuştum su azalınca karın küçülür diye sanki küçülünce yumuşarmış gibi geldi.

eğitime katılım zorulu mu notları gönderseler olmuyor mu?

Canım ben 32.haftamda izne ayrıldım artık araba kullanamadığım için, eşim bile kullansa 1 saatlik yolda mahvoluyorum kasıklarıma ağrılar giriyor. Otobüsle gidemezsin sancılanırsın falan Allah korusun, Eğer kendini iyi hissediyorsan doktorunda buna müsade ederse uçakla gidebilirsin, madem senin için bukadar önemli. İnşallah herşey gönlünce olur. Gidemezsende üzülme herşeyde bir hayır vardır. Bakarsın birkaç sene içinde tekrarlanır bu sınav

RApor verir dr yeterki siz iyi olun

Çok geçmiş olsun

Stres yapma benim de ilk hamileliğimde bebekte böbrek sorunu vardı doğunca düzelir Allahın izniyle takip önemli.

selamlar
dün oğlumuzu görmeye gittik
34.haftamızdayız kilomuz 2.100 boyumuz 46 cm kereta yine yüzünü göstermedi yandan azıcık gözünü görebildik
başı doğum pozisyonunda doktor %95 geri dönmez dönerse mecburen sezeryan olur dedi
hakkımızda hayırlısı olsun
bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

merhabalar kızlar, biz eşimle 3 gundur konusmuyoruz, dogum a kadar da konusmayız sanırım. o degil de iyi oldu boyle yahu, daha rahatım sanki , ya da psikolojim bozuldu ne dersiniz

Doktorun rapor verbilir de vermeyebilir de, buna takılma bence hızlı trenle bile gidebilirsin ben bi 10 gün önce gittim ankaraya canım çok korkma bence kendini iyi hissediyorsan, arkandayım, çocuk da yaparız kariyer deee :)

inşallah döner canım inatçı çıktı :) ben internette okumuştum su azalınca karın küçülür diye sanki küçülünce yumuşarmış gibi geldi.
Okuma öyle şeyler internetten boşver :):) iyiler allahın izniyle :) :* günde 10 dakika filan kedi pozisyonunda dur canım iyi geliyor bebeğe yer açılıyor :) yapınca anlarsın zaten :) Dönmesine de yardımcı olur ve bol bol yürüyüşş

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun tatlım.
Saolun kızlar geldi ve geçti şükür :)

merhabalar kızlar, biz eşimle 3 gundur konusmuyoruz, dogum a kadar da konusmayız sanırım. o degil de iyi oldu boyle yahu, daha rahatım sanki , ya da psikolojim bozuldu ne dersiniz
O kadar zaman nasıl küs kalıyorsunuz ya? Yapma canım tam eşine en çok ihtiyacın olduğu zaman.bence barışın biran önce üzmeyin birbirinizi.

O kadar zaman nasıl küs kalıyorsunuz ya? Yapma canım tam eşine en çok ihtiyacın olduğu zaman.bence barışın biran önce üzmeyin birbirinizi.
canım cidden ben de bilmiyorum, ben biraz inatcıyımdır ama her ne olursa olsun ben hamileyim, yogun bir işte calısıyorum, zaten cok yoruluyorum, eger küs kalmayı icine sindirebiliyorsa bu onun tercihi, Allah a sukur kimseye ihtiyacım yok, her isimi kendim gorebiliyorum. iyiyim yani bi problem yok, bu aksam is cıkısında sütlü nescafe ısmarlıcam kendime denize karşı, ohh miss :)))

Ah canım maşallah sana ama duygusal açıdan ihtiyacınız var birbirinize diye söylemiştim ama haklısın eşinin alttan alması ve özür dilemesi gerekir.

dün durmaya çalıştım ama nefes nefese kaldım :)

Kizcemin eşyaları geldi teyzeleri :)
Ay çok güzel iç açıcı, güle güle kullansın minik prenses annesi :)

günaydın millet baş ağrısı çeken var mı ya

Canım tansiyonunu ölçmeni tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

Banada o ilacin fitilini ve kremini verdi. Fitili kullanamadim ama denerken bile yakmisti,kremi kullaniyorum.
Sağol teyzesi, darısı sizin kontrolde başınıza :)

Inşallah yolundadır tatlım, daha çok var merak etme :) senin herşeyin hazır zaten hiç stres yapma tadını çıkar mis gibi :))

[QUOThayırlwin, post: 40357331, member: 622005"]Günaydiiiinnn.. Biz bugun 2 yakisikliyla bulusucaz coookkk heyecanliyizz doktorumuz tarih vericek hakkimizda hayirlisi[/QUOTE]
Hadi hayirlisi bakalim ne kadar olmus bidiklar.Ben8m de bugun kontrolum var insallah cimcimem kilo ala bilmistir

Maşallah oğluşuna :*

Yok yok bizim hormonlarda var bi problem, ikiniz de inatçılık etmeyin adım atıverin yavrunuz gelecek yakında :)

dün durmaya çalıştım ama nefes nefese kaldım :)
haha :) ben de yatakta dönerken öyleyim :) ters dönmüş kaplumbağa gibi :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…