inşallah döner canım inatçı çıktı :) ben internette okumuştum su azalınca karın küçülür diye sanki küçülünce yumuşarmış gibi geldi.Son ana kadar dönebiliyorlar meraklanma, bir de benim karnım da çok yumuşak ve 1 hafta önce suyum iyiydi, doktorun mu dedi su azalınca karın yumuşar diye yoksa kadınlar klubü efsanesi mi :):)
eğitime katılım zorulu mu notları gönderseler olmuyor mu?Kızlar ya..canım sıkıldı. .ben bakanlık ta memurum. 2 yıldır beklediğim bi sınav vardı.sinav 31 mayısta..yalnız eğitimi var sınava girmek için. .mecburi..Bu hafta sonu. Cmtsi pazar. .ben istanbulda çalışıyorum eğitim ankarada..uçakla 1 saat..ama napcam bilmiyorum.bi daha da kolay kolay açılmaz sınav. 10 yıldır açılmıyor çünkü. .Doktor rapor vermesi lazım ucak için. .verir mi onu da bilmiyorum.bebisim daha önemli tabiki ama katılmak da istiyorum sınava. .acaba risk mi almis olurum
InsaAllah cikmaz canim yaçok geçmiş olsun inşallah koleztaz denen şey çıkmaz ozaman erken alıyolar bebeği benim de sadece ayaklarımda var kaşıntı arada testleri tekrarlatıyorum.
Kızlar ya..canım sıkıldı. .ben bakanlık ta memurum. 2 yıldır beklediğim bi sınav vardı.sinav 31 mayısta..yalnız eğitimi var sınava girmek için. .mecburi..Bu hafta sonu. Cmtsi pazar. .ben istanbulda çalışıyorum eğitim ankarada..uçakla 1 saat..ama napcam bilmiyorum.bi daha da kolay kolay açılmaz sınav. 10 yıldır açılmıyor çünkü. .Doktor rapor vermesi lazım ucak için. .verir mi onu da bilmiyorum.bebisim daha önemli tabiki ama katılmak da istiyorum sınava. .acaba risk mi almis olurum
Sagol canim benimmaşallah canım ne kadar büyümüş:) benim de bir ara kaşıntım vardı geçti. geçmiş olsun
RApor verir dr yeterki siz iyi olunKızlar ya..canım sıkıldı. .ben bakanlık ta memurum. 2 yıldır beklediğim bi sınav vardı.sinav 31 mayısta..yalnız eğitimi var sınava girmek için. .mecburi..Bu hafta sonu. Cmtsi pazar. .ben istanbulda çalışıyorum eğitim ankarada..uçakla 1 saat..ama napcam bilmiyorum.bi daha da kolay kolay açılmaz sınav. 10 yıldır açılmıyor çünkü. .Doktor rapor vermesi lazım ucak için. .verir mi onu da bilmiyorum.bebisim daha önemli tabiki ama katılmak da istiyorum sınava. .acaba risk mi almis olurum
Çok geçmiş olsunhastaneden dönen şanslı anneler ve yavruları maşallah size.. biz çok kötüydük dün gece migren atağı geçirdim sabaha kadar uyumadım sabah dayanamayıp acile gittim serum taktılar, kuzum da yoruldu sanırım hareketi az bizde de durum böyle öptük
Stres yapma benim de ilk hamileliğimde bebekte böbrek sorunu vardı doğunca düzelir Allahın izniyle takip önemli.kızlar ben de bu gün gittim kontrole nts ye girdim ne zormuş belim ağrıdı..
sonuç iyi çıktı..dr 15 gün sora tekrar gel dedi.12 mayıs sezeryan günüz.bebeğim halen daha ters duruyo
dönmemiş önemlide değilmiş dönmesi..
böbreklerindeki genişleme devam ediyo..anca doğduktan sonra çişini yapmasına bakaçaklarmış..
hareketleri az dedi dr moralim bozuk çok çok yorgunum..
hepinize iyi geceler..öptüm sizleri..
Geçmiş olsun tatlım.Saolun teyzoşlar bugün çok iyiyiz, öperiz sizi :)
Doktorun rapor verbilir de vermeyebilir de, buna takılma bence hızlı trenle bile gidebilirsin ben bi 10 gün önce gittim ankaraya canım çok korkma bence kendini iyi hissediyorsan, arkandayım, çocuk da yaparız kariyer deee :)Kızlar ya..canım sıkıldı. .ben bakanlık ta memurum. 2 yıldır beklediğim bi sınav vardı.sinav 31 mayısta..yalnız eğitimi var sınava girmek için. .mecburi..Bu hafta sonu. Cmtsi pazar. .ben istanbulda çalışıyorum eğitim ankarada..uçakla 1 saat..ama napcam bilmiyorum.bi daha da kolay kolay açılmaz sınav. 10 yıldır açılmıyor çünkü. .Doktor rapor vermesi lazım ucak için. .verir mi onu da bilmiyorum.bebisim daha önemli tabiki ama katılmak da istiyorum sınava. .acaba risk mi almis olurum
Okuma öyle şeyler internetten boşver :):) iyiler allahın izniyle :) :* günde 10 dakika filan kedi pozisyonunda dur canım iyi geliyor bebeğe yer açılıyor :) yapınca anlarsın zaten :) Dönmesine de yardımcı olur ve bol bol yürüyüşşinşallah döner canım inatçı çıktı :) ben internette okumuştum su azalınca karın küçülür diye sanki küçülünce yumuşarmış gibi geldi.
Çok geçmiş olsun
safakmeley gecmis olsunn canim
Saolun kızlar geldi ve geçti şükür :)Geçmiş olsun tatlım.
O kadar zaman nasıl küs kalıyorsunuz ya? Yapma canım tam eşine en çok ihtiyacın olduğu zaman.bence barışın biran önce üzmeyin birbirinizi.merhabalar kızlar, biz eşimle 3 gundur konusmuyoruz, dogum a kadar da konusmayız sanırım. o degil de iyi oldu boyle yahu, daha rahatım sanki , ya da psikolojim bozuldu ne dersiniz
canım cidden ben de bilmiyorum, ben biraz inatcıyımdır ama her ne olursa olsun ben hamileyim, yogun bir işte calısıyorum, zaten cok yoruluyorum, eger küs kalmayı icine sindirebiliyorsa bu onun tercihi, Allah a sukur kimseye ihtiyacım yok, her isimi kendim gorebiliyorum. iyiyim yani bi problem yok, bu aksam is cıkısında sütlü nescafe ısmarlıcam kendime denize karşı, ohh miss :)))O kadar zaman nasıl küs kalıyorsunuz ya? Yapma canım tam eşine en çok ihtiyacın olduğu zaman.bence barışın biran önce üzmeyin birbirinizi.
Ah canım maşallah sana ama duygusal açıdan ihtiyacınız var birbirinize diye söylemiştim ama haklısın eşinin alttan alması ve özür dilemesi gerekir.canım cidden ben de bilmiyorum, ben biraz inatcıyımdır ama her ne olursa olsun ben hamileyim, yogun bir işte calısıyorum, zaten cok yoruluyorum, eger küs kalmayı icine sindirebiliyorsa bu onun tercihi, Allah a sukur kimseye ihtiyacım yok, her isimi kendim gorebiliyorum. iyiyim yani bi problem yok, bu aksam is cıkısında sütlü nescafe ısmarlıcam kendime denize karşı, ohh miss :)))
Doktorun rapor verbilir de vermeyebilir de, buna takılma bence hızlı trenle bile gidebilirsin ben bi 10 gün önce gittim ankaraya canım çok korkma bence kendini iyi hissediyorsan, arkandayım, çocuk da yaparız kariyer deee :)
Okuma öyle şeyler internetten boşver :):) iyiler allahın izniyle :) :* günde 10 dakika filan kedi pozisyonunda dur canım iyi geliyor bebeğe yer açılıyor :) yapınca anlarsın zaten :) Dönmesine de yardımcı olur ve bol bol yürüyüşş
Saolun kızlar geldi ve geçti şükür :)
Ay çok güzel iç açıcı, güle güle kullansın minik prenses annesi :)Kizcemin eşyaları geldi teyzeleri :)
günaydın millet baş ağrısı çeken var mı ya
Sağol teyzesi, darısı sizin kontrolde başınıza :)Banada o ilacin fitilini ve kremini verdi. Fitili kullanamadim ama denerken bile yakmisti,kremi kullaniyorum.
Inşallah yolundadır tatlım, daha çok var merak etme :) senin herşeyin hazır zaten hiç stres yapma tadını çıkar mis gibi :))kızlar günaydın.. bizim bugün kontrolümüz var.. ilk defa nst ye gircem, heycanlıyım biraz.. bi de içimden bi ses doğumun çok uzak olmadığını söylüyor.. aslında daha var bugün 35 haftalık olduk ama ben her an doğurabilirim psikolojisindeyim.. ayy en heycanlı kontrollerden biri olacak sanki.. inşallah her şey yolundadır.. dua edin bize..
Maşallah oğluşuna :*selamlar
dün oğlumuzu görmeye gittik
34.haftamızdayız kilomuz 2.100 boyumuz 46 cm kereta yine yüzünü göstermedi yandan azıcık gözünü görebildik
başı doğum pozisyonunda doktor %95 geri dönmez dönerse mecburen sezeryan olur dedi
hakkımızda hayırlısı olsun
bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Yok yok bizim hormonlarda var bi problem, ikiniz de inatçılık etmeyin adım atıverin yavrunuz gelecek yakında :)merhabalar kızlar, biz eşimle 3 gundur konusmuyoruz, dogum a kadar da konusmayız sanırım. o degil de iyi oldu boyle yahu, daha rahatım sanki , ya da psikolojim bozuldu ne dersiniz
haha :) ben de yatakta dönerken öyleyim :) ters dönmüş kaplumbağa gibi :):)dün durmaya çalıştım ama nefes nefese kaldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?