- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
Maşallah oğluşuna :*
Yok yok bizim hormonlarda var bi problem, ikiniz de inatçılık etmeyin adım atıverin yavrunuz gelecek yakında :)
haha :) ben de yatakta dönerken öyleyim :) ters dönmüş kaplumbağa gibi :):)
Hadi hayirlisi bakalim ne kadar olmus bidiklar.Ben8m de bugun kontrolum var insallah cimcimem kilo ala bilmistir[/QUOTE][QUOThayırlwin, post: 40357331, member: 622005"]Günaydiiiinnn.. Biz bugun 2 yakisikliyla bulusucaz coookkk heyecanliyizzdoktorumuz tarih vericek hakkimizda hayirlisi
Henüz yok tatlım bir arkadaş dışında çok şükür :) biraz daha beklesin bebişler inşallah :) oh hadi gözün aydın hemen geçsin bu haftada inşallah, bu arada 36 bitti 37 desin artık gözünaydın :)bugün 36+0 sın sanırım.günaydın canlar. dünden beri ne çok sayfa ilerlemişsiniz. okuyamadım yahu. doğuran yok daha değil mi? allahım iş yerimde son 1 haftam. çok şükür bugün 36yız
Mutlu seneler özgecim :) Rabbim bebişinle mutlu huzurlu seneler nasip etsin inşallah :)tesekkur ederiz cnm hiç sorma 3. dünya savası cıkartıyor resmen okdar anacı yani :))))
seninde doğum günün kutlu olsun cnm ,insallah hepimize nasip olur ailelerimizle birlikte güzel omur:)
sağolasın canım hepbirlikte insallah :))
Ne güzel haberler bunlar junes :) maşallah bebişine canım üzmemiş annesini daha da iyi olur umarım. Raporun da hayırlı olsun :))günaydın annişler ve bebişler
3 Nisan Cuma günü doktor muayenemiz vardı; ama ancak sizleri gelişmelerden haberdar edebiliyorum.
Doktordan sonra bebiş için alışverişe gittik annemle, hafta sonu da bebeğimin tüm eşyaları yıkandı, ütülendi ve hurçlara yerleştirilerek gardrobundaki yerini aldı nihayet
Bebişime gelince 2 kg olmuşuz 43 cm de boy hesapladım (fl değeri üzerinden) Bebişkommm doğum pozisyonunu almış, baş aşağıda gövde ve ayaklar yukarıda; doktoruma sordum henüz doğum kanalına girmemiş
Genel sağlık durumu Allah'a şükür haftası ile orantılı ilerlemeye devam ediyoruz, bir de çalışır raporumu aldım ve dün de ik ya bildirdim... bizden gelişmeler bunlar umarım hepiniz çok iyisinizdir; şimdi geçmişe bakacağım hemen
Çok şükür demekki yok canım olsa doktorlar söylerdi. Hadi gözünaydın :))Kizlar soylemeyi unuttum, dun kalp damr cerrahina gittIm. UltRasona girdim cok sukurr tikaniklik gorulmedi. Damar yolum acikmis. Bi tane ilac verdi modet diye. Bebek bacaga baski yapiyor o yuzden boyle dedi. InsaAllah oyledir
biz senle aynı günmüşüz ya :):) Hadi güzel haberlerle gelin bakalım, ben 5 mayıs da doğurmak istiyom bakalım kızım ne zaman pırtlıycak :)Ben kizimi gorucem bugun ay cok heyacanlandim inşallah gelişimi yolunda. Şeker de cikti diyetteyim bi yandan da iyi beslenme m gerek.He bi de bacak bileklerim akşam kari sisiyor Bakalim doktor amca ne soyleyecek
Nuk aldık canım mama da hastaneden verirler vermezlerse hemen aldırırsın ama sütün olacak ve gerek kalmayacak gör de bak inşallahKızlar emzik ne aldınız. .bir de mama alacak misiniz ne olur olmaz diye..
Günaydın canım olabilir çok sık duyuyorum son aylarda. Kivi domates yumurta ve bazı yiyecekler arttırıyormuş kaşıntıyı. Bende çok yediğim gün olmuştu kırmızı kırmızı noktalar ama döküntü olmadı.Kızlar günaydın 2 gündür göbeğimin sol tarafında KIRMIZI KIRMIZI DÖKÜNTÜ KAŞINTI VAR SİZDE OLAN VARMI DR ARAdım artarsa şikayetin gel dedi ama stres ağırlıklı geldi bana ama bi bilgisi olan varmı acaba
Canım hiç stres yapma ben dün nerdeyse 1 saat nst de durdum inan. Nst ye tok ve bebişinin çok sevdiği şeyi yiyerek gitmen gerek. Uyku seansında olursa beniş nekadar iyi olursa olsun doktor bırakmıyor hareketi yavaş diye.sağolun kızlar..
hepinizden ALLAH razı olsun..
inşallah sağ salim alırız kucağımıza ..çok gergin oldum dünden beri..
son bi ayımız kaldı bu ayda bitse hayırlısıyla yaaaa
Son dk dönen var. Canım yürüyüş çok faydalı bu konuda. Ayrıca su azalacak zaten yavaş yavaş bir de karnın büyümüştür ondan yumuşak canım.kızım hala dönmedi 35+4 bugünbir de karnım yumuşadı sanki inş. suyu iyidir
Geçmiş olsun maslesef bende de çatı ve kasık ağrısı var. Geçecek bu günler de hatta özleyeceğiz :)Günaydın kızlar geçmişi okudum ancak yazabildimDoğum günü olan arkadaşlar nice mutlu senelere bebişlerinizle inş:) kontrole gidecek olanlar güzel haberlerle dönün inş. Dün gece vajina ağrısından uyuyamadım, makata kadar yayılan berbat bir ağrı Son ay bu ağrılar uykusuzluk çok fena. Böyle ağrılarım artıkça erkenden sancılanıp doğuracağımdan çok korkuyorum. İnşallah 5 Mayısa kadar uslu uslu bekler oğluşum. Az kaldı, her geçen gün heyecanım artıyor..
Bizde arada küsüyoruz hatta ben karar alıyorum doğuma bile gelmesine izin vermeyeceğim diye. Sonra boşver diyorum aslında erkekleri ciddiye almamak lazımmış. Çünkü psikolojileri çok farklı çok basit düşünen daha doğrusu çok düşünmezler. Hassas ve duygusal olmanın ne demek olduğunu bilmezler. Tabi istisnalar vardır ama geneli böyle. Bende diyorum ben mi hamileyim sen mi .Şöyle ki ikimizde okul da çalışıyoruz benim mesaim ondan daha fazla.Alışverişi ben yapıyorum evin bütün işleri bende hiç yoruldun mu yardım edeyim mi yok .Ben çalışırken o oturuyor. Kocaman göbekle her işi yapıyorum. Arada canı isterse çamaşır asar evi süpürür çoğu zaman bunlarda bile olay çıkar bende kızarım yapma ben hallederim yeter ki sorun çıkarma diye. Anlayacağınız kadınların genel sorunu . Ama ben kararlıyım böyle birini sırtımda bir ömür taşımam. Kimseye ihtiyacım yok hele de böyle anlayışsız birine hiç yok. Bide benim ki hep derdi çocuk olsun bütün işleri ben yaparım diye .Neyse ohhhhh iyi oldu içimi döktüm. Herkese anlatılmıyor böyle şeyler. Sanırım en hassas olduğumuz ve duygu yoğunluğu yaşadığımız dönemlerimiz elimizden tutmayacaklarda ne zaman tutacaklar. Başka zaman istemem o eli.......canım cidden ben de bilmiyorum, ben biraz inatcıyımdır ama her ne olursa olsun ben hamileyim, yogun bir işte calısıyorum, zaten cok yoruluyorum, eger küs kalmayı icine sindirebiliyorsa bu onun tercihi, Allah a sukur kimseye ihtiyacım yok, her isimi kendim gorebiliyorum. iyiyim yani bi problem yok, bu aksam is cıkısında sütlü nescafe ısmarlıcam kendime denize karşı, ohh miss :)))
geçmiş olsun tatlım senin için hayırlı neyse o olsunCanım ben dört sene önce kist ameliyatı oldum.sezeryan gibi oldu.dra önceden sormuştum dikişler de sıkıntı olmazsa normal yaparız demişti. Sonrada bişey demedi.ama nedense sezeryan diyecek gibi gelio
Yaa oulr mu hiç öyle şey ömür boyu içinize dert olur unutamazsınız bugünler hiç unutulmuyor, lütfen çok güzel geçirin ve bebekte senin duygularından etkileniyor babasına karşı. Tecrübyle sabit boş konuşmuyorum inan. karşına al ve konuş eşinle.merhabalar kızlar, biz eşimle 3 gundur konusmuyoruz, dogum a kadar da konusmayız sanırım. o degil de iyi oldu boyle yahu, daha rahatım sanki , ya da psikolojim bozuldu ne dersiniz
:):) benim de eşim 30 yaş bunalımına girmiş konuşmo:))merhabalar kızlar, biz eşimle 3 gundur konusmuyoruz, dogum a kadar da konusmayız sanırım. o degil de iyi oldu boyle yahu, daha rahatım sanki , ya da psikolojim bozuldu ne dersiniz
Canım instagramdan keçe işi ile uğraşan bir bayandan sipariş verdim normal de renk renk ti ama ben mavi ağırlıklı istedim 80 tl idi fiyatı
canım sorma yaaa ofisteki takvime baka baka eskittim resmenMaşallah sizeeee ::):)
oh eşyalar da hazır, daha 5 hafta çalışcan amabizim 3 hafta kaldı :) Sabahları bi zor ki sıcak yataktan kalkmak, ama anlasın kuzular analarının emeklerini :)
Canim evi toparlayabildiniz miGünaydın kızlar. Nasılsıniz. Bu gece çok iyi uyuduk kizcemle o da uyudu hiç hareket etmedi miminigimi.demek ki o da yorulmuş annesi gibi Kıyamam ona.
ama kızlar gece lavaboya kalkmaya geliyorum sanki belimden ayaklarım a doğru bir tutukluk oluyor zor adım atıyorum. Çok zor ya
bir de doğum yaklaştıkça korku arttı bende bazen dogurmasam böyle kalsam diyorum.
Hatta dün gece kendi kendime en iyisi sezeryan günü alayım doktordan bir çırpıda bitsin diyorum.
Sezeryan olursa kaçıncı haftada oluyor.
ayyyy kafamda deli sorular..
Allah hepimizden her zaman birbirimize iyi haberler duymayı ve duyurmayı nasip etsin canım, teşekkür ederim.Ne güzel haberler bunlar junes :) maşallah bebişine canım üzmemiş annesini daha da iyi olur umarım. Raporun da hayırlı olsun :))
Hayirli mutlu nice yaslara canimtesekkur ederiz cnm hiç sorma 3. dünya savası cıkartıyor resmen okdar anacı yani :))))
seninde doğum günün kutlu olsun cnm ,insallah hepimize nasip olur ailelerimizle birlikte güzel omur:)
sağolasın canım hepbirlikte insallah :))
Canım ilk çocukta erkekler geç olgunlaştığı için panik oluyorlar ve hayatı ellerinden kaçırdıklarını düşünmeye başlıyorlar önlerinde onları bekleyen sorumluluğun büyüklüğü karşısında yılgınlığa düşüyorlar, zaman verirseniz herşey düzelecek inşallah, onlarda kadınlarda olan annelik içgüdüsü gibi bir güdü yok. Bir iletişim eğitiminde dinlemiştim, biz kadınlar normal bir konuşma yaparken bile onlar acaba nasıl bir sorun var ve nasıl çözebilirim diye düşünürlermiş, kafalarımızın çalışma şekli bile farklı yani. Diyceksiniz ki bizim anlayışa ihtiyacımız var neden biz anlayış göstermek zorunda kalıyoruz, evet haklısınız da annelik hep özveri gerektirir derken bütün bu durumları da kapsıyor işte, Allah hepimizin karşısına anlayışlı insanlar çıkarsın inşallah. sağlıcakla kalın ve güçlü olun çünkü biz anneyiz:):):) benim de eşim 30 yaş bunalımına girmiş konuşmo:))
MasaAllah bebisine canimgünaydın annişler ve bebişler
3 Nisan Cuma günü doktor muayenemiz vardı; ama ancak sizleri gelişmelerden haberdar edebiliyorum.
Doktordan sonra bebiş için alışverişe gittik annemle, hafta sonu da bebeğimin tüm eşyaları yıkandı, ütülendi ve hurçlara yerleştirilerek gardrobundaki yerini aldı nihayet
Bebişime gelince 2 kg olmuşuz 43 cm de boy hesapladım (fl değeri üzerinden) Bebişkommm doğum pozisyonunu almış, baş aşağıda gövde ve ayaklar yukarıda; doktoruma sordum henüz doğum kanalına girmemiş
Genel sağlık durumu Allah'a şükür haftası ile orantılı ilerlemeye devam ediyoruz, bir de çalışır raporumu aldım ve dün de ik ya bildirdim... bizden gelişmeler bunlar umarım hepiniz çok iyisinizdir; şimdi geçmişe bakacağım hemen
Gecmis olsun canim senin adina cok sevindimKizlar soylemeyi unuttum, dun kalp damr cerrahina gittIm. UltRasona girdim cok sukurr tikaniklik gorulmedi. Damar yolum acikmis. Bi tane ilac verdi modet diye. Bebek bacaga baski yapiyor o yuzden boyle dedi. InsaAllah oyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?