2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

teşekkür ederim canım

[QUOThayırlwin, post: 40357331, member: 622005"]Günaydiiiinnn.. Biz bugun 2 yakisikliyla bulusucaz coookkk heyecanliyizz doktorumuz tarih vericek hakkimizda hayirlisi
Hadi hayirlisi bakalim ne kadar olmus bidiklar.Ben8m de bugun kontrolum var insallah cimcimem kilo ala bilmistir[/QUOTE]
Güzel haberlerle gelinn :)

post: 40357565, member: 642112"]Günümüz aydın olsun kızlar. .Nasılsıniz. .ben bu hafta evdeyim..Çünkü tansiyon takibi yatırcam eczanede.. hem de dinlenmiş olcam..bebis in ve benim az bi ihtiyaçlarımiz kaldı yarın e bebek e gidiyim alayım diyorum..@jasminka83 cnm idrar testi yaptı protein yok dedi ama 24 saatlik olandan yapmadı. .Bu arada tansiyonum normal ama dün metroda
oturduğum halde gözüm karardı
ya..20 dk kendime zor geldim neden anlamdim tansiyonumu ölçtum eve gelince normal di..artık kalabaliga da gelemiyorum sanırım[/QUOTE]
Iyi canim cikmamis protein.Biraz daha dikkat et kendine az kaldi sonucta.

günaydın canlar. dünden beri ne çok sayfa ilerlemişsiniz. okuyamadım yahu. doğuran yok daha değil mi? allahım iş yerimde son 1 haftam. çok şükür bugün 36yız
Henüz yok tatlım bir arkadaş dışında çok şükür :) biraz daha beklesin bebişler inşallah :) oh hadi gözün aydın hemen geçsin bu haftada inşallah, bu arada 36 bitti 37 desin artık gözünaydın :)bugün 36+0 sın sanırım.

Mutlu seneler özgecim :) Rabbim bebişinle mutlu huzurlu seneler nasip etsin inşallah :)

Ne güzel haberler bunlar junes :) maşallah bebişine canım üzmemiş annesini daha da iyi olur umarım. Raporun da hayırlı olsun :))

Kizlar soylemeyi unuttum, dun kalp damr cerrahina gittIm. UltRasona girdim cok sukurr tikaniklik gorulmedi. Damar yolum acikmis. Bi tane ilac verdi modet diye. Bebek bacaga baski yapiyor o yuzden boyle dedi. InsaAllah oyledir
Çok şükür demekki yok canım olsa doktorlar söylerdi. Hadi gözünaydın :))

Ben kizimi gorucem bugun ay cok heyacanlandim inşallah gelişimi yolunda. Şeker de cikti diyetteyim bi yandan da iyi beslenme m gerek.He bi de bacak bileklerim akşam kari sisiyor Bakalim doktor amca ne soyleyecek
biz senle aynı günmüşüz ya :):) Hadi güzel haberlerle gelin bakalım, ben 5 mayıs da doğurmak istiyom bakalım kızım ne zaman pırtlıycak :)

Kızlar emzik ne aldınız. .bir de mama alacak misiniz ne olur olmaz diye..
Nuk aldık canım mama da hastaneden verirler vermezlerse hemen aldırırsın ama sütün olacak ve gerek kalmayacak gör de bak inşallah

Günaydın canım olabilir çok sık duyuyorum son aylarda. Kivi domates yumurta ve bazı yiyecekler arttırıyormuş kaşıntıyı. Bende çok yediğim gün olmuştu kırmızı kırmızı noktalar ama döküntü olmadı.

sağolun kızlar..
hepinizden ALLAH razı olsun..
inşallah sağ salim alırız kucağımıza ..çok gergin oldum dünden beri..
son bi ayımız kaldı bu ayda bitse hayırlısıyla yaaaa
Canım hiç stres yapma ben dün nerdeyse 1 saat nst de durdum inan. Nst ye tok ve bebişinin çok sevdiği şeyi yiyerek gitmen gerek. Uyku seansında olursa beniş nekadar iyi olursa olsun doktor bırakmıyor hareketi yavaş diye.

kızım hala dönmedi 35+4 bugün bir de karnım yumuşadı sanki inş. suyu iyidir
Son dk dönen var. Canım yürüyüş çok faydalı bu konuda. Ayrıca su azalacak zaten yavaş yavaş bir de karnın büyümüştür ondan yumuşak canım.

Geçmiş olsun maslesef bende de çatı ve kasık ağrısı var. Geçecek bu günler de hatta özleyeceğiz :)

Bizde arada küsüyoruz hatta ben karar alıyorum doğuma bile gelmesine izin vermeyeceğim diye. Sonra boşver diyorum aslında erkekleri ciddiye almamak lazımmış. Çünkü psikolojileri çok farklı çok basit düşünen daha doğrusu çok düşünmezler. Hassas ve duygusal olmanın ne demek olduğunu bilmezler. Tabi istisnalar vardır ama geneli böyle. Bende diyorum ben mi hamileyim sen mi .Şöyle ki ikimizde okul da çalışıyoruz benim mesaim ondan daha fazla.Alışverişi ben yapıyorum evin bütün işleri bende hiç yoruldun mu yardım edeyim mi yok .Ben çalışırken o oturuyor. Kocaman göbekle her işi yapıyorum. Arada canı isterse çamaşır asar evi süpürür çoğu zaman bunlarda bile olay çıkar bende kızarım yapma ben hallederim yeter ki sorun çıkarma diye. Anlayacağınız kadınların genel sorunu . Ama ben kararlıyım böyle birini sırtımda bir ömür taşımam. Kimseye ihtiyacım yok hele de böyle anlayışsız birine hiç yok. Bide benim ki hep derdi çocuk olsun bütün işleri ben yaparım diye .Neyse ohhhhh iyi oldu içimi döktüm. Herkese anlatılmıyor böyle şeyler. Sanırım en hassas olduğumuz ve duygu yoğunluğu yaşadığımız dönemlerimiz elimizden tutmayacaklarda ne zaman tutacaklar. Başka zaman istemem o eli.......

Canım ben dört sene önce kist ameliyatı oldum.sezeryan gibi oldu.dra önceden sormuştum dikişler de sıkıntı olmazsa normal yaparız demişti. Sonrada bişey demedi.ama nedense sezeryan diyecek gibi gelio
geçmiş olsun tatlım senin için hayırlı neyse o olsun

merhabalar kızlar, biz eşimle 3 gundur konusmuyoruz, dogum a kadar da konusmayız sanırım. o degil de iyi oldu boyle yahu, daha rahatım sanki , ya da psikolojim bozuldu ne dersiniz
Yaa oulr mu hiç öyle şey ömür boyu içinize dert olur unutamazsınız bugünler hiç unutulmuyor, lütfen çok güzel geçirin ve bebekte senin duygularından etkileniyor babasına karşı. Tecrübyle sabit boş konuşmuyorum inan. karşına al ve konuş eşinle.

Canım instagramdan keçe işi ile uğraşan bir bayandan sipariş verdim normal de renk renk ti ama ben mavi ağırlıklı istedim 80 tl idi fiyatı

canım bende takı yastığı ve kapı süsü arayışındayım, kime yaptırdın bilgi verebilir misin araştırayım, fiyatı uygunmuş çünkü

Maşallah sizeeee ::):)
oh eşyalar da hazır, daha 5 hafta çalışcan ama bizim 3 hafta kaldı :) Sabahları bi zor ki sıcak yataktan kalkmak, ama anlasın kuzular analarının emeklerini :)
canım sorma yaaa ofisteki takvime baka baka eskittim resmen benim bu haftadan kalan 3 günü saymazsak 4 hafta daha var, Allah inşallah tamamladığım günü görmeyi nasip eder, senin neredeyse bitmiş

Canim evi toparlayabildiniz mi

Ne güzel haberler bunlar junes :) maşallah bebişine canım üzmemiş annesini daha da iyi olur umarım. Raporun da hayırlı olsun :))
Allah hepimizden her zaman birbirimize iyi haberler duymayı ve duyurmayı nasip etsin canım, teşekkür ederim.
Raporu aldım da bakalım günler geçecek mi

Hayirli mutlu nice yaslara canim

:):) benim de eşim 30 yaş bunalımına girmiş konuşmo:))
Canım ilk çocukta erkekler geç olgunlaştığı için panik oluyorlar ve hayatı ellerinden kaçırdıklarını düşünmeye başlıyorlar önlerinde onları bekleyen sorumluluğun büyüklüğü karşısında yılgınlığa düşüyorlar, zaman verirseniz herşey düzelecek inşallah, onlarda kadınlarda olan annelik içgüdüsü gibi bir güdü yok. Bir iletişim eğitiminde dinlemiştim, biz kadınlar normal bir konuşma yaparken bile onlar acaba nasıl bir sorun var ve nasıl çözebilirim diye düşünürlermiş, kafalarımızın çalışma şekli bile farklı yani. Diyceksiniz ki bizim anlayışa ihtiyacımız var neden biz anlayış göstermek zorunda kalıyoruz, evet haklısınız da annelik hep özveri gerektirir derken bütün bu durumları da kapsıyor işte, Allah hepimizin karşısına anlayışlı insanlar çıkarsın inşallah. sağlıcakla kalın ve güçlü olun çünkü biz anneyiz:)

MasaAllah bebisine canim

Kizlar soylemeyi unuttum, dun kalp damr cerrahina gittIm. UltRasona girdim cok sukurr tikaniklik gorulmedi. Damar yolum acikmis. Bi tane ilac verdi modet diye. Bebek bacaga baski yapiyor o yuzden boyle dedi. InsaAllah oyledir
Gecmis olsun canim senin adina cok sevindim

kızlar ben hala çalışmaya devam ediyorum ancak günde 3-4 kez sancı yokluyor beni acaba ayrılsammı işten bilemedimm çok kararsız kaldım eşyalarımı toparladım bugün heran bişey olursa işyerindeki hazırlığım bari bitmiş olsun diye. belki bugün ayrılırım iştenn daha hastane çantamda hazır değill akşam işten gidince zaten yorgun oluyorum birşeye vakit kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…