cümlemizinkine maşallah canımMasaAllah bebisine canim
masaAllah bebise canim insaAllah donmez artik:)selamlar
dün oğlumuzu görmeye gittik
34.haftamızdayız kilomuz 2.100 boyumuz 46 cm kereta yine yüzünü göstermedi yandan azıcık gözünü görebildik
başı doğum pozisyonunda doktor %95 geri dönmez dönerse mecburen sezeryan olur dedi
hakkımızda hayırlısı olsun
bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Hala neden çalışıyorsun son 3 haftaya girmişsin yasal değilki çalışman hem bak artık sancılar da varmış yapma kendine ve bebişine bunu, doğumdan önceki son günlerini dinlenerek geçirmelisin.kızlar ben hala çalışmaya devam ediyorum ancak günde 3-4 kez sancı yokluyor beni acaba ayrılsammı işten bilemedimm çok kararsız kaldım eşyalarımı toparladım bugün heran bişey olursa işyerindeki hazırlığım bari bitmiş olsun diye. belki bugün ayrılırım iştenn daha hastane çantamda hazır değill akşam işten gidince zaten yorgun oluyorum birşeye vakit kalmıyor
dün evde ' bana herkes abi demeye başladı, ne ara büyüdüm,evlendim, cocuğum oluyor vsvs' diyordu garibime gitti, ama haklısın onların kafa yapısı bizimkinden farklıCanım ilk çocukta erkekler geç olgunlaştığı için panik oluyorlar ve hayatı ellerinden kaçırdıklarını düşünmeye başlıyorlar önlerinde onları bekleyen sorumluluğun büyüklüğü karşısında yılgınlığa düşüyorlar, zaman verirseniz herşey düzelecek inşallah, onlarda kadınlarda olan annelik içgüdüsü gibi bir güdü yok. Bir iletişim eğitiminde dinlemiştim, biz kadınlar normal bir konuşma yaparken bile onlar acaba nasıl bir sorun var ve nasıl çözebilirim diye düşünürlermiş, kafalarımızın çalışma şekli bile farklı yani. Diyceksiniz ki bizim anlayışa ihtiyacımız var neden biz anlayış göstermek zorunda kalıyoruz, evet haklısınız da annelik hep özveri gerektirir derken bütün bu durumları da kapsıyor işte, Allah hepimizin karşısına anlayışlı insanlar çıkarsın inşallah. sağlıcakla kalın ve güçlü olun çünkü biz anneyiz:)
Nasil sen 35 ci haftadasin ben 31 im.Kiskanmadim kibiz senle aynı günmüşüz ya :):) Hadi güzel haberlerle gelin bakalım, ben 5 mayıs da doğurmak istiyom bakalım kızım ne zaman pırtlıycak :)
Bu ne kiti canim ayy su bebisin tatliligina bak:)
Aminnncümlemizinkine maşallah canımAllah meleklerimizi bizlere bağışlasın nazarlardan korusun
kızlar ben hala çalışmaya devam ediyorum ancak günde 3-4 kez sancı yokluyor beni acaba ayrılsammı işten bilemedimm çok kararsız kaldım eşyalarımı toparladım bugün heran bişey olursa işyerindeki hazırlığım bari bitmiş olsun diye. belki bugün ayrılırım iştenn daha hastane çantamda hazır değill akşam işten gidince zaten yorgun oluyorum birşeye vakit kalmıyor
Nuk aldık canım mama da hastaneden verirler vermezlerse hemen aldırırsın ama sütün olacak ve gerek kalmayacak gör de bak inşallah
Günaydın canım olabilir çok sık duyuyorum son aylarda. Kivi domates yumurta ve bazı yiyecekler arttırıyormuş kaşıntıyı. Bende çok yediğim gün olmuştu kırmızı kırmızı noktalar ama döküntü olmadı.
Canım hiç stres yapma ben dün nerdeyse 1 saat nst de durdum inan. Nst ye tok ve bebişinin çok sevdiği şeyi yiyerek gitmen gerek. Uyku seansında olursa beniş nekadar iyi olursa olsun doktor bırakmıyor hareketi yavaş diye.
Son dk dönen var. Canım yürüyüş çok faydalı bu konuda. Ayrıca su azalacak zaten yavaş yavaş bir de karnın büyümüştür ondan yumuşak canım.
Geçmiş olsun maslesef bende de çatı ve kasık ağrısı var. Geçecek bu günler de hatta özleyeceğiz :)
BIZDE HABERLER COK IYI DEIL CANIM KIZIM CIKMAK ISTIYOR SANIRSAM KANALA GIRMIS RAHIM KISALIGINA BAKILDI GECEN AYA GORE KISALMIS DR HEMEN DEMIYORUM AMA ERKEN DOGUM OLUCAK SANIRIM DEDI BU SAATTEN SONRADA DEGISMEZ DEDI CUNKU BAYA BIR GIRMIS KANALA KIZIM BOYLE YANI TABI HAKKIMIZDA HAYIRLISI ARTIK NE DIYELIM COK FAZLA YURUME DEDIcanım benim şimdi geçmişi okumaya başladım aklımdaydın sen, nasıl geçti muayene, kızçen nasıl, sen nasılsın?
bu arada teşekkür ederiz
teşekkür ederim tatlım, annem ve eşim sayesinde bana da geldi o kuvvet ama hafta sonu müthiş yoruldummm
inşallah en kısa zamanda tamamlarsın
Ayy evet ya çok gülesim geldi okuyunca,bende yatakta dönerken kendimi aynen ters dönmüş kaplumbağa gibi hissediyorum,geçen arkadaşıma da dedim zaten,dönerken sırt üstü kalcam kaplumbağa diye acayip korkuyorum diyeMaşallah oğluşuna :*
Yok yok bizim hormonlarda var bi problem, ikiniz de inatçılık etmeyin adım atıverin yavrunuz gelecek yakında :)
haha :) ben de yatakta dönerken öyleyim :) ters dönmüş kaplumbağa gibi :):)
Nice mutlu yıllara ailenle, sevdiklerinle, ömrün bereketli olsun arkadaşım, sağlıkla huzurla yaşa ömrün boyunca :)
Mutlu seneler özgecim :) Rabbim bebişinle mutlu huzurlu seneler nasip etsin inşallah :)
Hayirli mutlu nice yaslara canim
kordon kanı için saklama kiti. bununla gidicez doğuma. hazırda oda beklicek artık :)Bu ne kiti canim ayy su bebisin tatliligina bak:)
Doğum günün kutlu olsun bebisinle ailenle nice mutlu yaşlara canımcok tesekkur ederiz kızlar , cok sağolun sizde iyiki varsınız öpüyoruz sizi :))
normalde olası durumlarda bakılıyor oyle duzenlı bakılcak bırsey deıl vajınal yonden ultrasyonla bbakılıyor bnm gecen ay cok agrım var dr baktı bu ayda bebegı kanala gırmıs gorunce baktı ıkısını kısaylayınca bu ayda kısalma vardıKızlar rahim kısalığına nasıl bakıyorlar acaba yani her hafta değişen bişey mi ki
Canım takı yastığı için Selincetasarım dan aldım ben anı defterini felancanım bende takı yastığı ve kapı süsü arayışındayım, kime yaptırdın bilgi verebilir misin araştırayım, fiyatı uygunmuş çünkü
canım sorma yaaa ofisteki takvime baka baka eskittim resmenbenim bu haftadan kalan 3 günü saymazsak 4 hafta daha var, Allah inşallah tamamladığım günü görmeyi nasip eder, senin neredeyse bitmiş
Cok iyi bisey canim fiyati nr kdr ki bu isleminkordon kanı için saklama kiti. bununla gidicez doğuma. hazırda oda beklicek artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?