2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
masaAllah bebise canim insaAllah donmez artik:)

Hala neden çalışıyorsun son 3 haftaya girmişsin yasal değilki çalışman hem bak artık sancılar da varmış yapma kendine ve bebişine bunu, doğumdan önceki son günlerini dinlenerek geçirmelisin.

dün evde ' bana herkes abi demeye başladı, ne ara büyüdüm,evlendim, cocuğum oluyor vsvs' diyordu garibime gitti, ama haklısın onların kafa yapısı bizimkinden farklı

Bencede artık izne ayrılmanın zamanı gelmiş, bence biran önce hastane çantanı hazırlayıp bol bol dinlen canım

Aslında kaşıdıkça artıyor yanlara atlıyor kırmızı kırmızı ilk elimde çıktı sonra galiba elimdekini kaşıyıp patlattım muhtemelen elimi göbeğime sürdüm atladı diye düşünüyorum

BIZDE HABERLER COK IYI DEIL CANIM KIZIM CIKMAK ISTIYOR SANIRSAM KANALA GIRMIS RAHIM KISALIGINA BAKILDI GECEN AYA GORE KISALMIS DR HEMEN DEMIYORUM AMA ERKEN DOGUM OLUCAK SANIRIM DEDI BU SAATTEN SONRADA DEGISMEZ DEDI CUNKU BAYA BIR GIRMIS KANALA KIZIM BOYLE YANI TABI HAKKIMIZDA HAYIRLISI ARTIK NE DIYELIM COK FAZLA YURUME DEDI

Ayy evet ya çok gülesim geldi okuyunca,bende yatakta dönerken kendimi aynen ters dönmüş kaplumbağa gibi hissediyorum,geçen arkadaşıma da dedim zaten,dönerken sırt üstü kalcam kaplumbağa diye acayip korkuyorum diye

Herkeslere merhaba Havalar güzel öyle olunca biz daha güzeliz tabi,içim açılıyor,denizi,gökyüzünü ve güneşin ışıldamasını gördükçe..Umarım herkesler iyidir..
ozge22ozge nice yıllara canım :)
Kontrole giden arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz inş :)

Kızlar rahim kısalığına nasıl bakıyorlar acaba yani her hafta değişen bişey mi ki

Kızlar rahim kısalığına nasıl bakıyorlar acaba yani her hafta değişen bişey mi ki
normalde olası durumlarda bakılıyor oyle duzenlı bakılcak bırsey deıl vajınal yonden ultrasyonla bbakılıyor bnm gecen ay cok agrım var dr baktı bu ayda bebegı kanala gırmıs gorunce baktı ıkısını kısaylayınca bu ayda kısalma vardı

Canım takı yastığı için Selincetasarım dan aldım ben anı defterini felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…