Amin canim Allah razi olsunAllah yardımcın olsun inşallah gönlüne göre ve sağlıkla kavuşursun bebeğine.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim Allah razi olsunAllah yardımcın olsun inşallah gönlüne göre ve sağlıkla kavuşursun bebeğine.
ah nu iştah kapanmasıCanım son ayda normalmis. Istahimiz kapanıyor. Ama doktoruna gittiğinde söyle yine
Cok iyi yapmissin canim.. Ben de oyle dusunuyorum.. Annem de kayinvalidem de cok iyi insanlar ama o psikolojiyle soyledikleri hee sey bana.batacak gibi hissediyorum.. Kocamla bebisimle basbasa kalmak bana daha iyi gelecek sanki.. Evleri de yakin ikisinin de arada gelip gitsinler ama surekli basimda beklemesinler istiyorum, emzirmeme falan karismasinlar..Günaydın kızlaaar.çok hareketliyiz biz bugün.bir ordan bir burdan vuruyoruz anneye.AdaisyLove tatlım napıyım kayınvalide bebeğimi yıkıyordu ama bir akrabaya gitti bir akşam gelemedi ben yıkadım eşimle.Oh mis.kayınvalideme gerek kalmadı.zaten başka bişey de yapmıyordu.1.haftada kayınpeder ve akrabalar bebeği görmeye geldi.ben de anne artık ben yıkıyorum nasılsa bebeği.toparlandım da artık dedim.senin de evde çoluk çocuk var gidebilirsin annem de var zaten yanımda dedim.o da gitti şükür.anneme de dedim anne ben artık iyiyim şükür istersen bahçe yapcaksın daha git dedim.onları da öyle yolladım çünkü benimm kızım çok küçük doğdu ve az emiyordu.annem sitres yaptırıyordu bana.doymuyor mu niye çok uyuyor falan falan.ya onlar gidecekti ya da ben psikolokluk olacaktım.gönderdim rahatladım.tavsiye ederim.
E elf21 canım benim kızıma doktor sabah 3 kg olmuş dedi akşam 2.500 Gr doğdu.ben çok iri dediklerine çok inanamıyorum.ama gene de hayırlı şekli hangisiyse öyle doğsun inşallah.
Canım çatı ağrısı bende de yok ancak çok yorulursam ağrıyor, bazı kadınların yalancı ağrısı çok olmayabiliyormus, ona güvenerek bekliyorum bebişimiGünaydın ne çatıymış herkesin ağrıyor :) bir ben de yok bu ağrı, geçmiş olsun ama merak ettim ilk doğumunda da varmıydı bu ağrı :)
Senin doktor benim aldigim kiloyu duysa canım valla adam şoka girer bir daha çıkamazDoktorum kilomu itinayla takip ediyordu her seferinde cok aldım diye azarlıyordu toplamda 18 kilo almıstım simdi diycem sizin korkunuzdan kilo kaybediyorum diye :) umarım bebisle ilgili bi sıkıntı degildir
Aynen canım benim de öyle. Daha dün keseleri görmek için kalp atışını duymak için gün sayiyorduk. Düşük risklerimiz kanamalarimiz kaybetme korkularimizdan. Onları hissettiğimiz ilk an. Heyecanlarimiz uzuntulerimiz korkularimiz sevinclerimiz. . Çok şükür bugünlere canim. Hepimiz yakında anne oluyoruz inşallah az kaldı :)ohh ne guzel canim sen kararini vermissin, keske benimki de belli olsa da rahat etsem.. Artik kapa kulagini herkese bebisini kucagina alacagin gunu dusun.. Ayy cok az kalmis kizzzz sen de anne.oluyorsun.. Buradaki yazismalarimiz kaygilarimiz sorularimiz hep film seridi gibi geciyor gozumun onunden.. İnsan duygulaniyor..
Kıyamamah nu iştah kapanması(
Öyle tabi canım.gelsinler iki kap yemeğini yapıversinler bebeği görsünler gitsinler.inan o kadar rahat oluyor ki.sürekli tepende onu öyle yap bunu böyle yap.ayyyy çok gıcııık.gelsin yardım edecekse etsin sonra herkes evine.evi yakın olanlar en çok 1 hafta sonra yollayın anneleri gitsin.Cok iyi yapmissin canim.. Ben de oyle dusunuyorum.. Annem de kayinvalidem de cok iyi insanlar ama o psikolojiyle soyledikleri hee sey bana.batacak gibi hissediyorum.. Kocamla bebisimle basbasa kalmak bana daha iyi gelecek sanki.. Evleri de yakin ikisinin de arada gelip gitsinler ama surekli basimda beklemesinler istiyorum, emzirmeme falan karismasinlar..
Avent aldım benGÜNAYDIN herkese :9
arkadaşlar süt pompası arastırıyorum. Lansinoh ikili alacak gıbıyım siz neler aldınız :)
esekkurler :)Avent aldım ben
ben yıkadım herseyını :) yıkamadan önce iyice çırpın battaniyler filan mağazalarda daha çok toz tutuyorben dün akşam bebeğin çamaşırlarını yıkamaya başladım ama aklıma takıldı, battaniyelerini vs de yıkamak gerekli mi?
Yemen içmen nasıldı peki bir değişiklik varmıydı? çok şaşırdım.Günaydın kızlar ben 2 gün icinde 2.5 kilo vermisim cok saskınım sebebi ne olabilir acaba huzursuz oldum
Canım senin doğum yaptığını ben atlamışım. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Tek olmak en iyisi. Darısı başımıza. Bende 15 günlükken yalnız kalmak istiyorum. Kısmet bakalım.Günaydın kızlaaar.çok hareketliyiz biz bugün.bir ordan bir burdan vuruyoruz anneye.AdaisyLove tatlım napıyım kayınvalide bebeğimi yıkıyordu ama bir akrabaya gitti bir akşam gelemedi ben yıkadım eşimle.Oh mis.kayınvalideme gerek kalmadı.zaten başka bişey de yapmıyordu.1.haftada kayınpeder ve akrabalar bebeği görmeye geldi.ben de anne artık ben yıkıyorum nasılsa bebeği.toparlandım da artık dedim.senin de evde çoluk çocuk var gidebilirsin annem de var zaten yanımda dedim.o da gitti şükür.anneme de dedim anne ben artık iyiyim şükür istersen bahçe yapcaksın daha git dedim.onları da öyle yolladım çünkü benimm kızım çok küçük doğdu ve az emiyordu.annem sitres yaptırıyordu bana.doymuyor mu niye çok uyuyor falan falan.ya onlar gidecekti ya da ben psikolokluk olacaktım.gönderdim rahatladım.tavsiye ederim.
E elf21 canım benim kızıma doktor sabah 3 kg olmuş dedi akşam 2.500 Gr doğdu.ben çok iri dediklerine çok inanamıyorum.ama gene de hayırlı şekli hangisiyse öyle doğsun inşallah.
eğer gögüs ucunuz belirginse almanıza gerek yok diye biliyorum ben ... aslında bebekler ne kadar doğal olana alışırsa o kadar iyiKizlar gogus kalkani aldiniz mi