- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 35
Ben "baby tech beyaz kelebekler" yatagini aldim. Sallaniyor ve tasiniyorda. Ben 70-130 olanindan aldim 3 yasina kadar yatar. 60-120 side var.ACİLLLL YARDIM
kv.onlarda kalacağımız zaman kullanalım diye beşik almamı istedi ama nasıl bişey alacam..
odadan odaya taşınması kolay olsun..sallanan olması ve en az 1.5-2 yaşına kadarda yatabilmesi lazım..
sizce nasıl bişey almalıyım..park yataklara baktım bugün sallanmıyo ve taşınmasıda zor.
ayrıca haftaya pazar sezeryan olacam..
şimdiden tşkler .
Tartılmadım daha canım yarın sağlık ocağına gidecem tartilicam ben de çok merak ediyorumsezeryandan sonra kaç kilon gitti
Canım evet aç karnına gitmen lazım en az 5 saat aç olman lazım sanırım . Sen gece 12 den sonra yeme canım ne olur ne olmazcanım ben genel anestezi istemiyrm. doktorum spinal olr dedi. sen aç karına mı girmiştin? benim çarşamba büyük ihtimal olcak ama saati belirsiz. sabah 9 da doktorla görüşmeye gitcem.
canim
Canım doğum yapanların listesi bu, sen yaptığın zaman seni de eklerim tabi :)dogum lıstesımı buu rıca etsm bnıde eklermısınızzzzzzzzz kacırmısım ben eskısı gbı gıremedgm ıcın
EvetAy masallah ya ne kadar cok kisi olmus. Listedeki herkesin ayri ayri gozu aydin olsun. Darisi bizlere. Birde2bilinmeyen den haber alsaydik. Ben artik evdeyim. Net pek cekmiyor. Temizlige yeni basliycam yarin. Bakalim umarim doguma kadar biter :)
O zaman tabiki elinden geleni yapmışsın.40 haftanı doldurmuşsun.Yarın büyük gün Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) sabırsızlıkla haberlerini bekliyorum.Güzel kızınla sağlıkla evine dönersin inşallah.Maalesef kordonumuz var ve bebiş 3800 e yakındı en son. Kilo alımı devam edecek normal doğum zorlaşacak zaten beklersem.
39+1deyim. ama ntsde hiç sancı yok. açıklık da 1cm
ben de onun ceviz rengini aldım. çok beğendim.Ben "baby tech beyaz kelebekler" yatagini aldim. Sallaniyor ve tasiniyorda. Ben 70-130 olanindan aldim 3 yasina kadar yatar. 60-120 side var.
yok yok benim gobek baya var resimlerde oyke çıkıyor 22 kilo aldimBende daha demin yer sildim hala her işimi kendim yapıyorum sende fotoğraflar da şişmemiş duruyorsun kız annesi olduğun halde yan değil öne doğru giden göbeğin var doğum sonrası galiba bir göbeğin gidecek maşallah sana
ay kusura bakma ama kv de bi tuaf onlarda kaldiginiz zaman kullani diye yatakmi istedi.bi zahmet kendi torununa alsa ya ufak bi besik benim bildigim bu durumlarda babanneler annaneler hediye esya alir sizinkide eksta isteklerde bununmusACİLLLL YARDIM
kv.onlarda kalacağımız zaman kullanalım diye beşik almamı istedi ama nasıl bişey alacam..
odadan odaya taşınması kolay olsun..sallanan olması ve en az 1.5-2 yaşına kadarda yatabilmesi lazım..
sizce nasıl bişey almalıyım..park yataklara baktım bugün sallanmıyo ve taşınmasıda zor.
ayrıca haftaya pazar sezeryan olacam..
şimdiden tşkler .
Canim benim 1 hafta evvel 3300 dü...yarin kontrol var bilmiyorum kac oldu:/Canım sen şuan kaç kiloda olduğunu söyler misin bebişinin. Ben tam hatırlayamıyorum ya tam bir ay önceye geliyor çünkü. Son 2 hafta hep gittik ya doktora sen söylersen tahminde bulunabilirim
Darisi basimiza canim yarin muaynem var benim de gonul ister seninki gibi olsun ama herseyin hayirlisi tabi saglikli olsunlardaBenim de nstde sancim yoktu ama cati muayenemde 3 cm acigim vardi. Insallah istedigin gibi olur hersey. Benim oglusum 3 kilo dogdu 39+2de. Cok kolay dogumdu. Ultrasona gore 400 gr az cikti bu arada.
Onemli degil canim 10 lu takimlar daha guzel oluyor cikarken giysin kuzularimiz :)Tamam canım bende fenerbahçeli olanı vereyim o 5 li zaten çok sağol
Yaaa yapar mı gerçekten çok umutlandım şimdi ya. Ben yapmaz boşuere acı çekiyorum diyordum. Bugün baya şiddetli bildiğin adetin ilk günü gibi ağrım var inşallah açılmam oluyordur. Bir de çok akıntım arttı canım sağolasın ya :)yapar canım dogum sancısı zaten anında şiddetle baslayan bısey deıl hafıf hafıf baslar 5 6 cm acıklık olana kadar şiddetlenmez
Rabbim ayırmasın birdaha. Çol güzel sabrettin canım bundan sonrası güzel geçsin inşallah.Kizlar dun oglum eve geldi cennet gibi kokuyo cok guzel masallh taylanim ufacik bi bebek habire uyuyo tek sorun meme akmiyo biberona alismis zatn bnimde gogus ucum yok silikon uc alcm
Gerçekten mi yaa. Kızlar bana umut oldunuz ya. Hiç okumamıştım öyle bişey ya. Ben düzenli Aralıklı Sancı bekliyorum evde. Benim adet ağrım az olurdu şimdi baya ağrıyor.Benim sadece kasiklarimda hafif adet sancim var gibiydi meger aciklikmis. Duzenli sancim son yarim saatte oldu
Canım benim inşallah bu bile beni umutlandırdı inan :) amiin inşallah canım yarın da haber veririm inşallah :)Ben senin doğumunun kolay olacağını düşünüyorum, çünkü olumlu ve pozitif bi insansın :) İnşallah da öyle olur. Birazdan listeyi güncelleyecem, senin adını yarın yazacam ama :) Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah kuzunu.
Mozaik pasta dedigin biskuvi ve pudingle kat kat yapilan mi o da mi koyuluyor canimValla canim mizaok pasta yap 3 tane falan. Kurabiye bide. Gelen biri olursa onleribe koyarsin hizlica. Ben gelmezler diye umuyorum.ama gelirlerse de hazir duruyor.
yolunda ilerliyorum melosum yanliz değilsin tam arkandayimyok yok benim gobek baya var resimlerde oyke çıkıyor 22 kilo aldimişimizi kendimizin yapması yapabilmesi büyük şans :):) şükür allaha
Sağol canımm inşallah. :))çok teşekkür ederim duaların için :)O zaman tabiki elinden geleni yapmışsın.40 haftanı doldurmuşsun.Yarın büyük gün Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) sabırsızlıkla haberlerini bekliyorum.Güzel kızınla sağlıkla evine dönersin inşallah.
Yok canim. Bu yine biskuvi ile olan. Ama hani parca parca biskuvi var ve ucgen tarifi vardir nette.Mozaik pasta dedigin biskuvi ve pudingle kat kat yapilan mi o da mi koyuluyor canim
Maşallah diyim boyun var diye öylesin o zaman evet şanslıyız hala ütü yapıyorum mesela iş güç aynen devam ilk 25 hafta yatınca sona doğru böle hareketli oldumyok yok benim gobek baya var resimlerde oyke çıkıyor 22 kilo aldimişimizi kendimizin yapması yapabilmesi büyük şans :):) şükür allaha
Canım senin için baktım 36+1 de 2880 miş :)Canim benim 1 hafta evvel 3300 dü...yarin kontrol var bilmiyorum kac oldu:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?