2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ACİLLLL YARDIM
kv.onlarda kalacağımız zaman kullanalım diye beşik almamı istedi ama nasıl bişey alacam..
odadan odaya taşınması kolay olsun..sallanan olması ve en az 1.5-2 yaşına kadarda yatabilmesi lazım..
sizce nasıl bişey almalıyım..park yataklara baktım bugün sallanmıyo ve taşınmasıda zor.
ayrıca haftaya pazar sezeryan olacam..
şimdiden tşkler .

Ben "baby tech beyaz kelebekler" yatagini aldim. Sallaniyor ve tasiniyorda. Ben 70-130 olanindan aldim 3 yasina kadar yatar. 60-120 side var.

sezeryandan sonra kaç kilon gitti
Tartılmadım daha canım yarın sağlık ocağına gidecem tartilicam ben de çok merak ediyorum
canım ben genel anestezi istemiyrm. doktorum spinal olr dedi. sen aç karına mı girmiştin? benim çarşamba büyük ihtimal olcak ama saati belirsiz. sabah 9 da doktorla görüşmeye gitcem.
canim
Canım evet aç karnına gitmen lazım en az 5 saat aç olman lazım sanırım . Sen gece 12 den sonra yeme canım ne olur ne olmaz

dogum lıstesımı buu rıca etsm bnıde eklermısınızzzzzzzzz kacırmısım ben eskısı gbı gıremedgm ıcın
Canım doğum yapanların listesi bu, sen yaptığın zaman seni de eklerim tabi :)
Evet 2bilinmeyen i ben de merak ediyorum. Umarım iyilerdir. Bu hafta da doğum yapacak çok arkadaş var, hayırlısıyla bize de sıra gelseydi :)

kizlar bisey sormak istiyorum dun nst ye girdim duzenli kasilma cikti ama ben bazidini hissettim bazisini hissetmefum kasilmalar 80 ile 100 civariydi.35 dakika cekildim ve her 5-6 dakkaya bir kasilma vardi.sonra aciklik varmi diye bakildi aciklik yok bebegin kafasi kanala oturmamis.doktor beni eve yolladi ve bugunde kasilmalarim devam ediyo yarin bidaha gidicem ama icim icime sigmiyo.internetten okuyorum boyle durumlarda bebek strese girermis falan.acaba beni niye eve yolladi?korkuyorm yarina kadar bebege bisey olcak diye.sizin aranizda boyle nst de duzenli kasilmasi olan varmi?

Maalesef kordonumuz var ve bebiş 3800 e yakındı en son. Kilo alımı devam edecek normal doğum zorlaşacak zaten beklersem.
O zaman tabiki elinden geleni yapmışsın.40 haftanı doldurmuşsun.Yarın büyük gün Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) sabırsızlıkla haberlerini bekliyorum.Güzel kızınla sağlıkla evine dönersin inşallah.

yok yok benim gobek baya var resimlerde oyke çıkıyor 22 kilo aldim işimizi kendimizin yapması yapabilmesi büyük şans :):) şükür allaha

ay kusura bakma ama kv de bi tuaf onlarda kaldiginiz zaman kullani diye yatakmi istedi.bi zahmet kendi torununa alsa ya ufak bi besik benim bildigim bu durumlarda babanneler annaneler hediye esya alir sizinkide eksta isteklerde bununmus

Canım sen şuan kaç kiloda olduğunu söyler misin bebişinin. Ben tam hatırlayamıyorum ya tam bir ay önceye geliyor çünkü. Son 2 hafta hep gittik ya doktora sen söylersen tahminde bulunabilirim
Canim benim 1 hafta evvel 3300 dü...yarin kontrol var bilmiyorum kac oldu:/

Benim de nstde sancim yoktu ama cati muayenemde 3 cm acigim vardi. Insallah istedigin gibi olur hersey. Benim oglusum 3 kilo dogdu 39+2de. Cok kolay dogumdu. Ultrasona gore 400 gr az cikti bu arada.
Darisi basimiza canim yarin muaynem var benim de gonul ister seninki gibi olsun ama herseyin hayirlisi tabi saglikli olsunlarda

yapar canım dogum sancısı zaten anında şiddetle baslayan bısey deıl hafıf hafıf baslar 5 6 cm acıklık olana kadar şiddetlenmez
Yaaa yapar mı gerçekten çok umutlandım şimdi ya. Ben yapmaz boşuere acı çekiyorum diyordum. Bugün baya şiddetli bildiğin adetin ilk günü gibi ağrım var inşallah açılmam oluyordur. Bir de çok akıntım arttı canım sağolasın ya :)

Kizlar dun oglum eve geldi cennet gibi kokuyo cok guzel masallh taylanim ufacik bi bebek habire uyuyo tek sorun meme akmiyo biberona alismis zatn bnimde gogus ucum yok silikon uc alcm
Rabbim ayırmasın birdaha. Çol güzel sabrettin canım bundan sonrası güzel geçsin inşallah.

Benim sadece kasiklarimda hafif adet sancim var gibiydi meger aciklikmis. Duzenli sancim son yarim saatte oldu
Gerçekten mi yaa. Kızlar bana umut oldunuz ya. Hiç okumamıştım öyle bişey ya. Ben düzenli Aralıklı Sancı bekliyorum evde. Benim adet ağrım az olurdu şimdi baya ağrıyor.

Canım benim inşallah bu bile beni umutlandırdı inan :) amiin inşallah canım yarın da haber veririm inşallah :)

Valla canim mizaok pasta yap 3 tane falan. Kurabiye bide. Gelen biri olursa onleribe koyarsin hizlica. Ben gelmezler diye umuyorum.ama gelirlerse de hazir duruyor.
Mozaik pasta dedigin biskuvi ve pudingle kat kat yapilan mi o da mi koyuluyor canim

Sağol canımm inşallah. :))çok teşekkür ederim duaların için :)

yok yok benim gobek baya var resimlerde oyke çıkıyor 22 kilo aldim işimizi kendimizin yapması yapabilmesi büyük şans :):) şükür allaha
Maşallah diyim boyun var diye öylesin o zaman evet şanslıyız hala ütü yapıyorum mesela iş güç aynen devam ilk 25 hafta yatınca sona doğru böle hareketli oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…