- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Evet oda koyuluyor benm su böreği bile koymuştum pişmiş haldeMozaik pasta dedigin biskuvi ve pudingle kat kat yapilan mi o da mi koyuluyor canim
Bizim senle haftalar aynı benm bebek geçen hafta 2800 dü canmCanim benim 1 hafta evvel 3300 dü...yarin kontrol var bilmiyorum kac oldu:/
Canım geçmiş olsun ağrın sızıntı vsrmı doktor ishale ne diyorKızlar mide bulantısı ve ishal çok halsiz bıraktı beni ya
İnşallah canım ya çok sağolun valla :))toist tatlim allah kola huzurlu bi dogum nasip etsin.ben inaniyorm guzel gececek dogumun..
Gizemcim ben sereli 3 haftayı geçti ser bişey olmaz. Bir de anakucağını almamışmıydın sen ev tipi. Ondan uyur ki çok güzel portbebe yerde ama ana kucağı yerden yukarda. Onda yatırırsın işteKızlar ben birsey sormuştum bebek yatağına nevresimleri serdiniz mi ben daha sermeDim napsam sersem mi
Bide minik beşik alacaktım yatak oda ma Arkadaşm boşa masraf yapma bebek arabasının port Bebesinde de uyur bebiş dedi ilk 2 3 ay için alma dedi
Bende Sermedim hazır bekliyor toz falan olur diye SermedimKızlar ben birsey sormuştum bebek yatağına nevresimleri serdiniz mi ben daha sermeDim napsam sersem mi
Bide minik beşik alacaktım yatak oda ma Arkadaşm boşa masraf yapma bebek arabasının port Bebesinde de uyur bebiş dedi ilk 2 3 ay için alma dedi
Tamam sererim bende canım annem herşeye müdahale ediyor serme şimdi dedi sermek istiyorum ama sererimGizemcim ben sereli 3 haftayı geçti ser bişey olmaz. Bir de anakucağını almamışmıydın sen ev tipi. Ondan uyur ki çok güzel portbebe yerde ama ana kucağı yerden yukarda. Onda yatırırsın işte
Sağol canım Doktor ishal i bilmiyor henüz bebek bi yere çok toplandı bugün kasılma galiba arada ince belimde sizi var ama çok halsizmCanım geçmiş olsun ağrın sızıntı vsrmı doktor ishale ne diyor
Üzerine örtü örtecem olmadı serelim belki doğumlar yakın bilemeyiz kiBende Sermedim hazır bekliyor toz falan olur diye Sermedim
Bizim de öyle bebek toplanıyor çok ağrı yaptı bugünSağol canım Doktor ishal i bilmiyor henüz bebek bi yere çok toplandı bugün kasılma galiba arada ince belimde sizi var ama çok halsizm
Bende cuma gideceğim Sermek lazım bencede bana doktor iki hafta içinde doğum olmazsa gel dedi ama bir buçuk hafta sonra gideceğim yani cumaya çok halsizm bide bebek 3.5 kilo olmuş normal istiyorum bi aksilik olmazsa ama kafam çok karışık ya hayirlisiBizim de öyle bebek toplanıyor çok ağrı yaptı bugün
Pazartesi gittim doktora şimdide salı giderim herhal de
Cnm ben derdim şimdiden herşeyi yıkayıp hazır ettimKızlar ben birsey sormuştum bebek yatağına nevresimleri serdiniz mi ben daha sermeDim napsam sersem mi
ben 39.haftadayim daha birkac gun once serdim uzerinede carsaf orttum toz olmasin diye. bide yazik bebege portbebede yatirma bence oyle 2 buklum olmasin cocuk.fazla pahali olmayan bisey al. hem ilk aylar onemli yatis pozisyonu kusmamasi icin yan yatirmak lazim kafasi iyi sekil alsin diye bi saga bi sola yatirmak lazim.bebeginin rahat edicegi bisey al.Kızlar ben birsey sormuştum bebek yatağına nevresimleri serdiniz mi ben daha sermeDim napsam sersem mi
yaaa çok doğru söylüyorsun odası var olmadı kendi yatağında yatar bende onun yanında yatarım aslında paradan kısaninsanlar değiliz eşim şimdi senin yazdığını görse bana çok kızar 2 büklüm vb şeyleri düşünemedim diye olmadı alallım beşik beğenmiştik hiç birşeyde cimrilik yapmayıp 350 lirayı hesab ettiğim için kendimden utandım haşlbuki 2. bebeğe de nasip olurben 39.haftadayim daha birkac gun once serdim uzerinede carsaf orttum toz olmasin diye. bide yazik bebege portbebede yatirma bence oyle 2 buklum olmasin cocuk.fazla pahali olmayan bisey al. hem ilk aylar onemli yatis pozisyonu kusmamasi icin yan yatirmak lazim kafasi iyi sekil alsin diye bi saga bi sola yatirmak lazim.bebeginin rahat edicegi bisey al.
Sağol canım benim amiiin inşallah :)toist cim yarin için allah yardimcin olsun sağlıkla en kısa zamanda yavruna kavusursun insallah, gzl haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?