2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar ben birsey sormuştum bebek yatağına nevresimleri serdiniz mi ben daha sermeDim napsam sersem mi

Bide minik beşik alacaktım yatak oda ma Arkadaşm boşa masraf yapma bebek arabasının port Bebesinde de uyur bebiş dedi ilk 2 3 ay için alma dedi

Gizemcim ben sereli 3 haftayı geçti ser bişey olmaz. Bir de anakucağını almamışmıydın sen ev tipi. Ondan uyur ki çok güzel portbebe yerde ama ana kucağı yerden yukarda. Onda yatırırsın işte

Bende Sermedim hazır bekliyor toz falan olur diye Sermedim

Gizemcim ben sereli 3 haftayı geçti ser bişey olmaz. Bir de anakucağını almamışmıydın sen ev tipi. Ondan uyur ki çok güzel portbebe yerde ama ana kucağı yerden yukarda. Onda yatırırsın işte
Tamam sererim bende canım annem herşeye müdahale ediyor serme şimdi dedi sermek istiyorum ama sererim

araba kraft ya bebek arabasını yatak odaya koyar portbebesinde yatırım ilk zaman için dedim ama ana kucağı da var oda sen söyleyince geldi aklıma oda olur

Sağol canım Doktor ishal i bilmiyor henüz bebek bi yere çok toplandı bugün kasılma galiba arada ince belimde sizi var ama çok halsizm
Bizim de öyle bebek toplanıyor çok ağrı yaptı bugün

Pazartesi gittim doktora şimdide salı giderim herhal de

Bizim de öyle bebek toplanıyor çok ağrı yaptı bugün

Pazartesi gittim doktora şimdide salı giderim herhal de
Bende cuma gideceğim Sermek lazım bencede bana doktor iki hafta içinde doğum olmazsa gel dedi ama bir buçuk hafta sonra gideceğim yani cumaya çok halsizm bide bebek 3.5 kilo olmuş normal istiyorum bi aksilik olmazsa ama kafam çok karışık ya hayirlisi

Cnm ben derdim şimdiden herşeyi yıkayıp hazır ettim

ben 39.haftadayim daha birkac gun once serdim uzerinede carsaf orttum toz olmasin diye. bide yazik bebege portbebede yatirma bence oyle 2 buklum olmasin cocuk.fazla pahali olmayan bisey al. hem ilk aylar onemli yatis pozisyonu kusmamasi icin yan yatirmak lazim kafasi iyi sekil alsin diye bi saga bi sola yatirmak lazim.bebeginin rahat edicegi bisey al.

yaaa çok doğru söylüyorsun odası var olmadı kendi yatağında yatar bende onun yanında yatarım aslında paradan kısaninsanlar değiliz eşim şimdi senin yazdığını görse bana çok kızar 2 büklüm vb şeyleri düşünemedim diye olmadı alallım beşik beğenmiştik hiç birşeyde cimrilik yapmayıp 350 lirayı hesab ettiğim için kendimden utandım haşlbuki 2. bebeğe de nasip olur

Tubacimm simdiden yazayim bende. Rabbim yardimcin olsun. Hayirli haberlerini bekliyoruz.Saglikla bir avazda zeynep bebegi kucagina al insaAllah. Dualarim sizinle. toist

toist yarın Zeynep'ine sağlıcakla kavuşman dileğiyle canım.Senin ne kadar pozitif,temiz kalpli biri olduğunu anlamak için görmek gerekmiyor :)Herşey o güzel kalbinin dilediği gibi olsun,güzel haberlerini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…