Ayy sağolun kızlar siz yazınca heyecanlanıyorum ya :))) amin inşallah canım benim Rabbim hayırlısını nasip etsin çok sağolTubacimm simdiden yazayim bende. Rabbim yardimcin olsun. Hayirli haberlerini bekliyoruz.Saglikla bir avazda zeynep bebegi kucagina al insaAllah. Dualarim sizinle.toist
Çok teşekkür ederim canım çok mutlu oldum bu akşam gerçekten. Sizleri iyi ki tanımışım, iyi ki varsınıztoist yarın Zeynep'ine sağlıcakla kavuşman dileğiyle canım.Senin ne kadar pozitif,temiz kalpli biri olduğunu anlamak için görmek gerekmiyor :)Herşey o güzel kalbinin dilediği gibi olsun,güzel haberlerini bekliyoruz :)
Ben sereli iki hafta oldu ustunu de bezle orttum toz olmasin diye sende oyle yaparsin canimTamam sererim bende canım annem herşeye müdahale ediyor serme şimdi dedi sermek istiyorum ama sererim
araba kraft ya bebek arabasını yatak odaya koyar portbebesinde yatırım ilk zaman için dedim ama ana kucağı da var oda sen söyleyince geldi aklıma oda olur
yarın güzel haberlerini bekliyoruz dua edeceğiz hayırlı haberler ile gel canım kızına kavuşmak için sonsaatler darısı bizlere olsunÇok teşekkür ederim canım çok mutlu oldum bu akşam gerçekten. Sizleri iyi ki tanımışım, iyi ki varsınızAllah razı olsun çok sağol :))
Allah razı olsun canım amiiin inşallah nasip olsun. Sizlere de nasip olacak zamanı gelince inşallahyarın güzel haberlerini bekliyoruz dua edeceğiz hayırlı haberler ile gel canım kızına kavuşmak için sonsaatler darısı bizlere olsun
Insallah sag salim kucagina alirsin kuzunu bizim icinde kokla annesi onu haberlerini bekliyoruz muhakkak yazAyy sağolun kızlar siz yazinca heyecanlanıyorum ya :))) amin inşallah canım benim Rabbim hayırlısını nasip etsin çok sağol
ay kusura bakma yalnisda anlama beni zaten cimrilik degil bence seninki insana bazen oluyo onu al bunu al ev doluyo idare edebilirmiyim diye dusunuyo insan.hepimizde var o psikoloji .kucucuk bebekler esyalari kendilerinden fazlayaaa çok doğru söylüyorsun odası var olmadı kendi yatağında yatar bende onun yanında yatarım aslında paradan kısaninsanlar değiliz eşim şimdi senin yazdığını görse bana çok kızar 2 büklüm vb şeyleri düşünemedim diye olmadı alallım beşik beğenmiştik hiç birşeyde cimrilik yapmayıp 350 lirayı hesab ettiğim için kendimden utandım haşlbuki 2. bebeğe de nasip olur
Kizlar son kontrollerimizi yaptik Allah izin verirse yarin sabah gidiyoruz doktora sezaryen icin.. Firsat buldukca yazicam size gelismeleri.. Lutfen bize dua edin.. Bugune kadar her daraldigimda sizden dua istedim, kanamalar, dusuk tehlikeleri derken bugune kadar gelmemizde sizin dualarinizin cok buyuk payi oldugunu dusunuyorum.. Bunca zaman birbirimizin sevinciyle sevindik, uzuntulerimizi bir aile gibi hep birlikte paylastik.. Birbirini gormeyen tanimayan insanlarin birbirine nasil deger verebileceginin en iyi orneklerini gosterdik.. Ben burdaki herkese bu ortamin olusmasina sagladigi katki icin tesekkur ediyorum.. Turkiyenin bir cok farkli sehrinde bir suru kiz kardesim oglumun da bir suru teyzesi oldu.. Hepinizi cookkk seviyoruz..
Bize şöyle bi Beşik geldi hediye olarak http://yoncapuset.com/bambam.php reklam olur mu bilmiyorum ama bu tarz Beşik kullanabilirsin ilk aylarda. civilde de gördüm bu tarz sallanan beşiklerden hatta 100 lira idi. Ben yatak kısmını biraz yetersiz buldum elyaftan yapılmış o Yüzden altına battaniye sermeyi düşünüyorum.Kızlar ben birsey sormuştum bebek yatağına nevresimleri serdiniz mi ben daha sermeDim napsam sersem mi
Bide minik beşik alacaktım yatak oda ma Arkadaşm boşa masraf yapma bebek arabasının port Bebesinde de uyur bebiş dedi ilk 2 3 ay için alma dedi
Sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına canım. Şimdiden hayırlı olsun, en kısa zamanda haberlerini bekliyoruz :) Ne güzel kavuşuyorsun 9 aydır beklediğin mis kokuluna :)Kizlar son kontrollerimizi yaptik Allah izin verirse yarin sabah gidiyoruz doktora sezaryen icin.. Firsat buldukca yazicam size gelismeleri.. Lutfen bize dua edin.. Bugune kadar her daraldigimda sizden dua istedim, kanamalar, dusuk tehlikeleri derken bugune kadar gelmemizde sizin dualarinizin cok buyuk payi oldugunu dusunuyorum.. Bunca zaman birbirimizin sevinciyle sevindik, uzuntulerimizi bir aile gibi hep birlikte paylastik.. Birbirini gormeyen tanimayan insanlarin birbirine nasil deger verebileceginin en iyi orneklerini gosterdik.. Ben burdaki herkese bu ortamin olusmasina sagladigi katki icin tesekkur ediyorum.. Turkiyenin bir cok farkli sehrinde bir suru kiz kardesim oglumun da bir suru teyzesi oldu.. Hepinizi cookkk seviyoruz..
Canim daha gec kesenler bile var doktoruna gore degisiyor.. Ben arastirdim baya bebe aspirininin bi zarari yokmus cok daha yuksek dozlarda aspirin belki zarar verirmis.. Sen doktorunu dinle o nasil yonlendirirse oyle yaparsin.. İnsallah en hayirli sekildenalirsin bebegini kucagina.. Sormak istedigin bisey olursa buralarda olmaya calisicam..çok teşekkür ederim... aspirini 32. haftada kesiyorlar diye okudum internette o yüzden size de sormak istedim... 35. hafta geç değil öyle mi? sizin bilginiz var mı bebeğin kalbine zararı var mıymış aspirinin?
Yok canım yahu ne yanlışı senin yazdıkların mantıklı ben gram düşünemedim Yan yatma yastığı da aldım sırf o yüzdenay kusura bakma yalnisda anlama beni zaten cimrilik degil bence seninki insana bazen oluyo onu al bunu al ev doluyo idare edebilirmiyim diye dusunuyo insan.hepimizde var o psikoloji .kucucuk bebekler esyalari kendilerinden fazla
Hayirli dogumlar canim. Sagsalim yavrunu kucagina almani dilerim. Bir avazda ins.Ayy sağolun kızlar siz yazınca heyecanlanıyorum ya :))) amin inşallah canım benim Rabbim hayırlısını nasip etsin çok sağol
Canim hayirli dogumlar olsun ins. Sende yavrunda sapa saglam bir sekilde hemen bize yazin lutfen. Hic endise duyma yavrunun sesini duydugun an zaten her sey yeniden baslayacaktir. Tum iyi dileklerimiz sizlerle. Vakti gelen herkese hayirli kolay ve saglikli dogumlar olur ins.Kizlar son kontrollerimizi yaptik Allah izin verirse yarin sabah gidiyoruz doktora sezaryen icin.. Firsat buldukca yazicam size gelismeleri.. Lutfen bize dua edin.. Bugune kadar her daraldigimda sizden dua istedim, kanamalar, dusuk tehlikeleri derken bugune kadar gelmemizde sizin dualarinizin cok buyuk payi oldugunu dusunuyorum.. Bunca zaman birbirimizin sevinciyle sevindik, uzuntulerimizi bir aile gibi hep birlikte paylastik.. Birbirini gormeyen tanimayan insanlarin birbirine nasil deger verebileceginin en iyi orneklerini gosterdik.. Ben burdaki herkese bu ortamin olusmasina sagladigi katki icin tesekkur ediyorum.. Turkiyenin bir cok farkli sehrinde bir suru kiz kardesim oglumun da bir suru teyzesi oldu.. Hepinizi cookkk seviyoruz..
reklam olmaz canım civilin sitesinden bende baktım çok güzeller di ordan bir beşik te beğendim Sağol canımmBize şöyle bi Beşik geldi hediye olarak http://yoncapuset.com/bambam.php reklam olur mu bilmiyorum ama bu tarz Beşik kullanabilirsin ilk aylarda. civilde de gördüm bu tarz sallanan beşiklerden hatta 100 lira idi. Ben yatak kısmını biraz yetersiz buldum elyaftan yapılmış o Yüzden altına battaniye sermeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?