2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok teşekkür ederim canım çok mutlu oldum bu akşam gerçekten. Sizleri iyi ki tanımışım, iyi ki varsınız Allah razı olsun çok sağol :))

Ben sereli iki hafta oldu ustunu de bezle orttum toz olmasin diye sende oyle yaparsin canim

Çok teşekkür ederim canım çok mutlu oldum bu akşam gerçekten. Sizleri iyi ki tanımışım, iyi ki varsınız Allah razı olsun çok sağol :))
yarın güzel haberlerini bekliyoruz dua edeceğiz hayırlı haberler ile gel canım kızına kavuşmak için sonsaatler darısı bizlere olsun

yarın güzel haberlerini bekliyoruz dua edeceğiz hayırlı haberler ile gel canım kızına kavuşmak için sonsaatler darısı bizlere olsun
Allah razı olsun canım amiiin inşallah nasip olsun. Sizlere de nasip olacak zamanı gelince inşallah

ay kusura bakma yalnisda anlama beni zaten cimrilik degil bence seninki insana bazen oluyo onu al bunu al ev doluyo idare edebilirmiyim diye dusunuyo insan.hepimizde var o psikoloji .kucucuk bebekler esyalari kendilerinden fazla

Kizlar son kontrollerimizi yaptik Allah izin verirse yarin sabah gidiyoruz doktora sezaryen icin.. Firsat buldukca yazicam size gelismeleri.. Lutfen bize dua edin.. Bugune kadar her daraldigimda sizden dua istedim, kanamalar, dusuk tehlikeleri derken bugune kadar gelmemizde sizin dualarinizin cok buyuk payi oldugunu dusunuyorum.. Bunca zaman birbirimizin sevinciyle sevindik, uzuntulerimizi bir aile gibi hep birlikte paylastik.. Birbirini gormeyen tanimayan insanlarin birbirine nasil deger verebileceginin en iyi orneklerini gosterdik.. Ben burdaki herkese bu ortamin olusmasina sagladigi katki icin tesekkur ediyorum.. Turkiyenin bir cok farkli sehrinde bir suru kiz kardesim oglumun da bir suru teyzesi oldu.. Hepinizi cookkk seviyoruz..

Allah yardimcin olsun. Hayirlisiylaa bebegini kucagina al insaAllah.

Bize şöyle bi Beşik geldi hediye olarak http://yoncapuset.com/bambam.php reklam olur mu bilmiyorum ama bu tarz Beşik kullanabilirsin ilk aylarda. civilde de gördüm bu tarz sallanan beşiklerden hatta 100 lira idi. Ben yatak kısmını biraz yetersiz buldum elyaftan yapılmış o Yüzden altına battaniye sermeyi düşünüyorum.

Sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına canım. Şimdiden hayırlı olsun, en kısa zamanda haberlerini bekliyoruz :) Ne güzel kavuşuyorsun 9 aydır beklediğin mis kokuluna :)

çok teşekkür ederim... aspirini 32. haftada kesiyorlar diye okudum internette o yüzden size de sormak istedim... 35. hafta geç değil öyle mi? sizin bilginiz var mı bebeğin kalbine zararı var mıymış aspirinin?
Canim daha gec kesenler bile var doktoruna gore degisiyor.. Ben arastirdim baya bebe aspirininin bi zarari yokmus cok daha yuksek dozlarda aspirin belki zarar verirmis.. Sen doktorunu dinle o nasil yonlendirirse oyle yaparsin.. İnsallah en hayirli sekildenalirsin bebegini kucagina.. Sormak istedigin bisey olursa buralarda olmaya calisicam..

ay kusura bakma yalnisda anlama beni zaten cimrilik degil bence seninki insana bazen oluyo onu al bunu al ev doluyo idare edebilirmiyim diye dusunuyo insan.hepimizde var o psikoloji .kucucuk bebekler esyalari kendilerinden fazla
Yok canım yahu ne yanlışı senin yazdıkların mantıklı ben gram düşünemedim Yan yatma yastığı da aldım sırf o yüzden
Bakayım olmadı alacağımız model vardı duruyorsa alacağım

Canim hayirli dogumlar olsun ins. Sende yavrunda sapa saglam bir sekilde hemen bize yazin lutfen. Hic endise duyma yavrunun sesini duydugun an zaten her sey yeniden baslayacaktir. Tum iyi dileklerimiz sizlerle. Vakti gelen herkese hayirli kolay ve saglikli dogumlar olur ins.

reklam olmaz canım civilin sitesinden bende baktım çok güzeller di ordan bir beşik te beğendim Sağol canımm

eveeet sanırım sıra bana geldi :) yarın sabah 7 gibi doğuma gidiyorum kızlar epidural olcak sanırım. Allahım hepimize ve bekleyen görmediğimiz tanımadığımız tüm anne adaylarına kolay hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin AMİN. Dualarınızı eksik etmeyin hepinize tekrar kolaylıklar diliyorum. En kısa sürede tekrar görüşme dileğiyle işaallah.

Masallah bir cogunuz bebişleri kucagina Almiş, bazıları ise bügün, yarin alacak..
Uzun zaman oldu buraya giremedim..
Benim gibi hala bekleyenler kim? Pek kimse kalmadi galiba..
İlk sayfada bari kimler doğurduysa yenilesinlerde, daha iyi takip etsek:)

Bu arada bebeklerini kucagina alan herkesi tebrik ederim, Allah sağlıkla büyütmeyi nasıp etsin inşallah! Benimki bekleyenlerede kolay gelsin inşallah, Allah yardimcimiz olur

Annelik nasil bir duygu cok merak ediyordum, gerci şimdiden bir bağ var ama insan kucagina aldikdan sonra Bambaşka oluyordur herhalde
Kizlar dogum için vaktiniz olursa Önerilerinizi bekleriz,
Mesela iyi nefes alıp vermek gibi falandeneyimlerinisi paylaşın lütfen
Normal dogum yapan Kişilerin sancilari nasil geldi, nasıl anladiniz dogum başlandığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…