• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Herkeste mi öyle yoksa bir benim kızım mi dün ne güzel düzenli uyuduk uyandık bugün yine uyumuyor hep ağlıyor hep meme hep meme canım çıktı valla ya :KK43:
Bizimkinin de 2 gundur feleği şaştı. Benimkini de şaşırttı. Yarım saatte bir uyandı. 3 saat uyanmayan çocuk delirtçekti beni. Memeden ayrılmıyo. Canım çıktı yalancı meme olmaktan.acaba doymuyormu artık

Cnm sütün ne durumda peki 3 te kahvsltı yaptıysan sütün azalmaz mı eşin eve gelince bebeği ona verip birax uyusan keşke dinlenemediğin için bebeğinin keyfinide çıkaramıyorsun, birax süt sağ eşine ver sen de uyu biraz
azalıyor ama yemek yiyemiyoum ki. adama da yazık işe gidiyor uykulu uykulu. o gelince uyumaya çalışıyorum işte. ayy artık sinirlerim bozuluyor yeme içme düzenimi otutmam lazım ki güç bulayım değil mi dua et bana olu mu

eczaneden göğüs kalkanı alanlar fiyatını söyler misiniz??
sütüm gece hep boşa gidiyor. göğüs pedi sırılsıklam oluyor kıyafetim de ıslanıyor.
yarın bi tane alacam eczaneden. ama öncelikle fiyatını sizden öğrenmek istiyorum

eczaneden göğüs kalkanı alanlar fiyatını söyler misiniz??
sütüm gece hep boşa gidiyor. göğüs pedi sırılsıklam oluyor kıyafetim de ıslanıyor.
yarın bi tane alacam eczaneden. ama öncelikle fiyatını sizden öğrenmek istiyorum

Phılıps avent 35 tl ye aldım benm de boşa gidiyor ama sütyen takmıyorum acaip sıcak sütyen taksam güzel olur aslında ama daralıyorum

Kızlar eşim bugün aventin goğus kalkanını almaya gitti. Eczaneden demişler kullanışlı değil. Benim goğsumun ucu olmadığı için yara oldu. Ben dedim bak ucu kuçukse al. Hiç görmedim bilmiyorum nasıl bişey. Ona demişler ucu buyuk kullanamaz 3 aydan sonra kullanabilir die. Ben dedim forumdaki kızlar kullanıyo. Sizlere sorayım dedim nasıl aventin çeşitleri varmı. Ucu buyuk mu. Yardım edin nolur

Kızlar iyi akşamlar. .en son size doğuma gitmeden yazmıştım. Dün doğum oldu çok şükür. .normal doğum ile oldu..şimdiye kadar vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederim. .ama suan çok moralim bozuk kızlar. .dün sütum geldi. .emdi. yavrum. ..Bugün eve geldik. .hiç bırakmadı memeyi saatlerce..suphelendim sagiyim dedim.1 damla bile gelmedi.mecbur az mama verdik :( 4 saatir uyuyor.uyandirmaya çalışıyorum gerçi memede de süt yok. .ben ne yapacağım :(.sütum tekrar gelir mi ki..ne yapsam.tekrqr sagiyim dedim ama.yine.gelmedi.pekj dün. Neden gelmişti :(

Kızlar iyi akşamlar. .en son size doğuma gitmeden yazmıştım. Dün doğum oldu çok şükür. .normal doğum ile oldu..şimdiye kadar vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederim. .ama suan çok moralim bozuk kızlar. .dün sütum geldi. .emdi. yavrum. ..Bugün eve geldik. .hiç bırakmadı memeyi saatlerce..suphelendim sagiyim dedim.1 damla bile gelmedi.mecbur az mama verdik :KK43: 4 saatir uyuyor.uyandirmaya çalışıyorum gerçi memede de süt yok. .ben ne yapacağım :KK43:.sütum tekrar gelir mi ki..ne yapsam.tekrqr sagiyim dedim ama.yine.gelmedi.pekj dün. Neden gelmişti :KK43:
bebişini sağlıkla büyüt ve öp benim yerime kocaman.
ilk zamanlar gelmemesi normal. süt yoksa bile emzir ki sütün gelsin. bol sıvı al. şekersiz kompostonun da çok faydası oldu bana. he bi de rezene

Kızlar iyi akşamlar. .en son size doğuma gitmeden yazmıştım. Dün doğum oldu çok şükür. .normal doğum ile oldu..şimdiye kadar vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederim. .ama suan çok moralim bozuk kızlar. .dün sütum geldi. .emdi. yavrum. ..Bugün eve geldik. .hiç bırakmadı memeyi saatlerce..suphelendim sagiyim dedim.1 damla bile gelmedi.mecbur az mama verdik :KK43: 4 saatir uyuyor.uyandirmaya çalışıyorum gerçi memede de süt yok. .ben ne yapacağım :KK43:.sütum tekrar gelir mi ki..ne yapsam.tekrqr sagiyim dedim ama.yine.gelmedi.pekj dün. Neden gelmişti :KK43:
Cnm neden gelmedi hiç bilmiyorum ama boş da
Slm kızlar bizde çok şükür Kavuştuk bebeğimize. Biraz zor bir dogumdu, doğumdan sonrada biraz sağlık sorunları çıktı ama cokk şükür atlattik ve tam bir hafta hastanede kaldiktan sonra dun ilk defa evimize geldik.

Kızlar benim bir sorum var emzirenlere. Şimdi bende emziriyorum ve şükür sutumde geldi ama biraz fazla sanki bebek uyudugunda hep akıyor. Gündüzleri emzirme sütyen takiyorum sorun olmuyor ama gece uyuyunca pijamam islaniyor ve sabaha kadar üç üst degistiriyom. Düşünüyorum acaba sutyenle mi uyusam? Yada iyi bir fikri olan var mı?
göğüs Pedi al cnm benimde sırılsıklam oluo ped çok işe yarıyo

Herkeste mi öyle yoksa bir benim kızım mi dün ne güzel düzenli uyuduk uyandık bugün yine uyumuyor hep ağlıyor hep meme hep meme canım çıktı valla ya :KK43:
Canim bizdede durum ayni uyku diye bisey hatirlamiyorum dogru durust uyumuyor ve uyumadikca emmek istiyor gaz sorunu desen her turlu damla kullandim ama biseye yaramadi yine enniyisi anason cayi

Kizlar ishal olmusum bi arkadasim doguma gitmeden onceki gun ishal oldugunu bununda bi dogum belirtisi oldugunu soylemisti.ins oyledir.her seyden umutlanir oldum.baska hicbir belirti yok ama.dunde yiyecekleri cok karistirmistim ondan da olabilir.

Hayirli olsun canim,emzirmeye devam et canim ,emdikce cogalir sutun.ben ilk gunden beri Humananin cayini kullaniyorum ise yariyor bir de malt icecegi iciyorum her gun bitane,onun disinda 3 litre su. t.4 saat uyuyorsa sarilik olabilir,sık sık uyandir bence mama ver arada karni doysun.mamaya alisir verme dediler bana.sarilik olmasin diye ilk 4 gun verdim.allaha sukur olmadi.17gundur de sadece anne sutu ile besleniyor

9 ay hasta olmadım o kadar kış geçti bugün grip oldum hiç iyi değilim. gece terlemekten kaç üst değiştirdim doğuma kadar geçer inşaAllah

ah ahh demez olurmuyum neler neler diyorum ama hala kıçıyla mideme vuruyor banane dermiş gibi :KK70: anne karnındayken bile akıllı bunlar valla :KK70:

ye teyzesi belki o zaman gelir :) onuda yaptım canım bi ilişki kaldı yapmadığım sonunda bana onuda yaptıracklar :)

evet yaa bende çok stres yapıyorum ha geldi ha gelecek ilk defa dün biraz şiddetli kasık ağrım oldu o kadar gerisi gelmedi çok ümitenmiştim ama boşa çıktı :KK43:

Rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın. Hayırlı sağlıklı olsunlar vehemen gelsinlerde kime benzediğini şuanda hiç düşünmek istemiyorum :KK70: :KK70:

demeeeee bende yarın gidicem banada aynısınıd erse offff :KK43: suni istemiyorum ya :KK43: benim iki hafta önce 3300 dü şimdi 4 olduysa napacam ben bilmiyorum bende yarın gidicem inşallah kendi sancımızda doğururuz gerek kalmaz canım. Ben devlete gidiyorum drum arkadaşım ve hastane epidurale pek olumlu bakmıyorum inşallah suniye gerek kalmaz

ay tubaaa en iyi sen anlarsın bizi hala gelmiyor gelemyede niyetleri yok baksana sabahtan beri hiç torumadım evi döktüm yeniden yerleştirdim çömelip kalkıyorum devamlı yürüyorum sanki dahada içeriye yerleşiyomuş gibi geliyor :KK43: gece olunca sancı oluyor hafifden yine uyuyamıyorum pek bişey değişmeyecek :KK48::KK48:
Anlarım canım gelecek zamanı var daha inan ne kadar dursa okadar iyi. Öyke düşün bol bol dinlen

Aynı şeyi yaşadım hiç korkma yorgunsun diye gelmiyor. Sıcak duş
Helva
Dereotu
Kayısı incir kompostosu
Humana still tea
Rezene
Bunlara yüklem. Sana bakan kişilere söyle bunları koysunlar önüne ben de mana verdim korkma ama hep önce emzir sonra mama ver. Özellikle helvaya yüklen

Back
X