2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Peki nasıl kurtuldun canım ben şu an tuvalete cikmamaya direniyorum korkumdan. Yarın inşallah doktora gidecem,
Canim valla tuvalete direnmee hicc gitmeye calis daha cok cunku durdukca sana daha cok aci veirr kabizlik yaptigi icin. Ilk hastaneden geldigmde merakdan dikisime bakarken farkettm cok moralim bozuldu acimiyodu ilkBas sonra bi gece kasintidan uyuyamadm sinirden agladm ertesi gun popomun ustune oturamadm ama sonradan kendiliginden gecti canm ins seninkode gecer.

Sagol canm bu sanirm artik alisti uyarilarak yapilmaya su ann yine agliyoo ;;(

cnm ilac kullaniyomusun gaz icin ilaclar cok ise yariyo bes gun bizde cektikde omrumden omur gitti simdi rahatiz sukur

doktordan geldik. 1 haftadır hiç sütüm yok dedim. mama veryorum bu yüzden dedim. o da o zaman mamaya devam et sütün yoksa. nasılsa kilosu iyi dedi. off insan bi ilaç verir tedavi eder yaa. moral sıfır
Neden oyle yapmis cidden sen ona bakma cnm hic yok diildir vardir muhakkak ustune git emzir bolca benimde az ben israrla emziriyorum cok nadir mama veriyorum

Bizimkininn de geçti sarılık tehlikesi ozaman bi süre kendi haline bırakarak deneyeyim bakalım acıkınca uyanacak nasılsa :-(
Aynen canim sarilik problemi yoksa hic elleme bende ilk bas uyandiriyodum oturmaya gelenler kac saattr emzirmedn bilmem ne diye bidi bidi ediyorlardi mecbur uyandirmaya calisiodm iskence oluyodu cocuga omuzlarini falan sikiyordum ayaklarni sikiodum uyansin diye halbuki uykuyada ihtiyaci var buyumesi icin

Kiyamam ya.anne olmak ne zor insanin ici gidiyo onlar agladikca dertlerine care olamayinca
Evet cok uzuluyorum kivraniyo yavrum kucagimda duruyo duruyo icli icli naisl agliuo icim gidiyo kiyamiyorum biz buyukler bile gazs ancisina dayanamioken o masil dayaanabilicek bu aksam sabredicem biogaia verme saattm gelene kadar 11 bucukta vericem inss yapar kakasini dua edin ..

çocuk boş memeyi emince ne olur, göğüs ucu kanaması tabi ki. ben boş memeyi verdim çocuğa. sonucunda da durmadan kanama oldu. 2 paket göğüs pedi btirdim 3 günde. hepimiz biliyoruz bol emzirme sütü artırıyor. üstelik bu 2. çocuğum. ama benim durum farklı. hiç süt yok. o sizn dediğiniz 1 damla da olsa sütü olanlar için geçerli.

Evettt buyuyecek o minnak eller benimkinin elleri surekli yuzunde emerken hic rahat durmuoki

Bübchen Pişik önleyici kullanıyorum bübchen iyi bir Alman markası ve tamamen doğal şampuan yağ vs. Hep bu marka benim

Merhaba bizim oğlan günde bir iki kez Kakasını yeşil yapıyor diğerleri de kahverengi bebeğinin Kakası yeşil olan var mı niye acaba

Canım genelde üşüyünce yeşil yapar derler ama bazen senin yediğinden de değişebiliyor rengi. Bizimkinin hep sari çok nadir yeşil
Merhaba bizim oğlan günde bir iki kez Kakasını yeşil yapıyor diğerleri de kahverengi bebeğinin Kakası yeşil olan var mı niye acaba

Allah yardımcın olsun canım ne zor şeymiş anne olmak bi o kadar da güzel, emerken yan yan gözünün içine bakıyor ya insanın içi gidiyor, büyüseler de hem gazları gitse hem de azcik yumcalasak

gazlılar kervanına biz de katldık. geberdim sabahtan beri ya. gazı çıkmıyo çocuğun. karnı davul gibi oldu. zeytinyağı rezene ve aguline şurup bi işe de yaramadı.

Kizlar çok acil yardima ihtiyacim var.. kızım bugün boyunca durmadan emmek istedi mesela 10 dk en fazla emiyor sonra uykuya dalıyor 3-4 dk sonra huysuzlanip yine emmek istiyor göğüslerim yumuşacık oldu doymuyor süt yetmiyor diyorum ama bakıyorum sagdim süt var ne yapacağımı şaşırdım göğüslerim in ucu çok acidi artık ya bi fikir verin ne olabilir gaz falan dedim ama kızarır normalde sadece emmek istiyor ya

Ayni sorun 3 gunfur bizdede var.nspicam bilmiyorum

Canimm merabaaa benm kizim 16 gunluktu gezmeye ciktgmzdaa ogun bugunsur geziyoz

Canim o durum bizde 3 .haftadan sonra basladi yengemin annesi sutun yagli o yuzden cocukta cok fazla gaz birikmesi yapiyor ve aglamasina sebep oluyor dedi doktora soyledim bu durumu bana dedigi sey zaten normal almasi gereken kilonun iki katini almis varsin az emsin mal doktor sinir etti beni eve geldim cocuk durmadan agladi nazar etti bizim oglani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…