hosbulduk canim
hala cok saskinim yaaa.. bu arada esimle daha kimseye soylemedik, bende birilerine soylemezsem catlicam o yuzden sizinle paylasmak istedim:)
kızlar .yardma ıhtıyacım var.
son adet tarihim 28 temmuz.bncg değerlerim söle arttı
37
68
76
121
dış gebelşik geçirmiştim daha önce.tekrarlamasından korkıuyırum.
doktor sağlılı da olabılır dedi.yarın yıne kan verecegım
Canim 2 gunde 1 baktirdin di mi..kızlar .yardma ıhtıyacım var.
37
68
76
121
En iyisini yapmissiniz. Ne kadar gec soylenirse o kadar iyi Bncehosbulduk
hala cok saskinim yaaa.. bu arada esimle daha kimseye soylemedik, bende birilerine soylemezsem catlicam o yuzden sizinle paylasmak istedim:)
Insallah canim icini ferah tut. Sen iyi ol ki bebisin de iyi olsun. Acaba bika gun beklesen pazartesi mi versen boyle sık gidince stres de olursunevet.yanı 36 saat arayla falan bakıldı. ama artış düzesiz gibi.progestron da 15 çıktı.ikinci bebişim olacak.inşallah tutunur bana.
aynen hukukcu daha cok erken soylemek icin.. ben yerimde duramiyom mayisa kadar nasil beklicem bilemiyom:)) simdiden basladim bebek arabalarina bakmaya besiklere felan:)
kızlar .yardma ıhtıyacım var.
37
68
76
121
merhaba gözün aydın ilk bebişinmi?merhaba guzel hanimlar
bende allah kismet ederse mayis da anne olcamcookkk mutluyum ve saskinim hala inanamiyorum
benimde iş arkadaşlarım mecburen duydu onların yanında aldım haberi haberide eltim verdi hemşire kendisihoşgeldin canım hayırlı olsun.. iyi yapmışsın kimseye söylemeyin.. isteyen var istemeyen var.. biraz sonra sadece ailelere söylüycez biz.. akrabalara falan da belli olana kadar söylememeyi planlıyoruz.. ilk 3 ay söylemek iyi değil diyor herkes..
merhaba gözün aydın ilk bebişinmi?
benimde iş arkadaşlarım mecburen duydu onların yanında aldım haberi haberide eltim verdi hemşire kendisikayınvalidem annem babam kardeşim bilio çok saklamakta iyi değilmiş ama 3 ay sölemesek daha iyi ama bazı insanlar fena ağzı aramak için göbeklenmişin ne ooo bebekmi var yoksa deyip ağız arıyolar ya sinir oluyorum
Doktorlar kese olusmadan alinan ilaclar etkilemezler diyorlar canim. Icin ferah tut bas agrisi strese bagli da olabilr artik almasan daha iyi olur.
anladım canım mantıklı aslında doğru diyosunya ben ilk gebeliğimde söylemiştim herkese ama bebeği kaybedince arayıp saçma sapan konuşanlar oldu.. zaten sıkkın olan canımı sıktılar iyice.. o yüzden biz böyle bir karar aldık söylemeyelim diye..
Gozun aydin canimSelam kizlar ben de geldim doktordan...
kesemizi bebgimizi gördüm kalp atislari da varmis cok sukur...
rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin hayirlisi ile herkes mucizesini alsin kucagina....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?