Kızım uykuda sesli gülüyo ve normalden değişik sesle ağlıyo. Uyanıkken görüntü var ses yok :)) ben de sabırsızlanıyorum.
Bizim kilo alımı düştü de ondan aklıma takılıyo. Galiba bi emmede fazla emiyo. İki gögsü birden vermicem artık. Arada oyaliyim bi saat kadar.
Ay__Prensesi
sevimli anne
B
buket16
A
asi mavi
benim kızıma da çok emzik denedik. Memede uyuyodu aldığım anda uyanıyodu. En son avent-soothie var anne gögsü gibi onu aldı hemen. Baktım memede uyuyo cekiyorum. Mızmızlarsa emziği veriyodum. Şimdi kendi doyunca memeyi almıyo ağlıyo emziği veriyorum uykuya geciyo. Çok tavsiye ederim
Dışarda gezerken verirsek atıyo emziği hanfendi ama uykuya dalınca da agzından çıkartamıyom. Basında bekliyom emzik düşecek de alicam diye.
Kilo alımı eskiye göre düşmeseydi kafama takmicaktım. Çorap giydiriyom mutlaka ama bileklerine iz yapıyo diye soket çorap giydiriyom artık.ince mi gelliyo acaba. Dışarı çıkarken de havlu çorap giydiryom ayakkabı niyetine.
Bende sadece agrı oldu iki gün. Baya canımı yaktı ama leke falan olmadı akıntım da yok 40ımdan beri. Doktora sormuştum adetlerim nası olacak kanamam falan diye. Ne tam kanama olur ne de düzenli olur en az bi sene demişti.