ben hergün çorbasına 1 yk kuzu kıyma koyuyorum. güzelce yiyor. illa et şeklinde olması gerekmiyor değil mi?Dün oğluma kabak havuç patates ve 2-3 adet kusbasinı haşlayıp püre yaptim cok sevdi. Bu arada 6.aydan sonra et vermenizi öneririm beyin gelişimi için oldukça önemli (Ben değil uzmanlar söylüyor :))
Teşekkür ederim canım buraya girmiyorum artık çünkü sorduğum sorulara cvp alamıyorum ki çok iyi takip ediyordum 5 aylık hamileyken başladım takibe ve doğumu beraber beklediğimiz insanlar vardı merak ettiğimiz tesadüfen bakayım dedim kırıldım açıkcası sana çok teşekkür ederimAcele etme telaş etme ne demek iyi anne değil miyim bebeğini çok sevip sevginle doyur önemli olan o zatwn geri kalanı ömür boyu uiyecek en güzeli emzirmek sen de onu yapıyorsun zaten ek gıda ektir, ben de yakında başlıycam sütümü sağıp bırakıcam işyerinde de sğıcam benim oğluş da geçen hftta hasta oldu istemedi hiçbirşey sadece anne sütü gittik bugün biraz çorba verdim istemeyince hemen bırakıyorum hiç zorlamıyorum karnı doymasa huzursuz olur ağlar sen de üzme kendini bebeğinin kilosu da boyu da ortalama sınırlar için de maşallah belki mama aldığı için ek gıdaya yer kalmıyordur emzirdikten 1-2 saat sonra ek gıda ver ( şu an sadece sebze çorbası &püresi meyve suyu&püresi ve yoğurt olabilir dedi bizim dr) ama zorlama tadımlık annesi slışıcak daha çok küçük
Benim çok azalıyor baya azalıyor ben de sormuştum bu soruyu yumurtlama döneminde azalırmış mama takviyesini arttırıyorum bu dönemdeEmziren anneler size bir sorum var...
Emzirirken regl olanlar bu dönemde sütünüzün azaldığını fark ettiniz mi ?
Tabiki gerekmez aynı şeyben hergün çorbasına 1 yk kuzu kıyma koyuyorum. güzelce yiyor. illa et şeklinde olması gerekmiyor değil mi?
Guzel anneler bebegim su cicegi geciriyor sizde dikkat edin bu aralar salgin varmis. Cok kotu oldu yuzu vucudu cok uzuluyorum ona buda gecer ins.
Başın sağolsun canım Allah cennette kavustursun..
başın sağolsun
Allah razı olsun kızlar, Biz de iyiyiz şükür :) 221 günlük kızım :)Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun. Kalanlara sabur versin Rabbim.
Biz iyiyiz :) 6 ay 10 gunluk olduk. Ek gidaya yeni yeni basladik. Cok sukur guzel gidiyor. Sen nasilsin. Minik nasil
Canım nasılsın bebekler nasıl ameliyat ne.oldu seni merak ediyoruzKızımı hic göremedim. İzmirde helikopterle gitti. Yarin ameliyata girebilirmis. Oğlum benim yanımda. Kızımın yanında babası var. Çok üzülüyorum minicik bedeniyle ameliyata girecek. Desteğiniz için tesekkur ederim. Alıntı yapamiyorum. İnş. Güzel haberler alırım kizimdan
Canım nasılsın ne oldu.okuyamadim anlamadımAllah razı olsun kızlar, Biz de iyiyiz şükür :) 221 günlük kızım :)
İyi canım ne olsun, babanneciğim hakkın rahmetine kavuştu, mekanı cennet olsun. Yavrum iyi ne olsun,işe gidip geliyorum herşey standart :) Sen napıyosun ne var ne yokÖdüm koptu yaw basın sağolsun canım. Iyimi hepinizin kuzulari ii
Benim oğlumda bi ara öyleydi 5 dk yalnız kalamiyordu ama şimdi oturmaya başladı tek başına oynayabiliyor bu arada 28 Mayıs doğumlu süpürgeden bizimki de korkuyor pusetine koyuyorum izlesin diye yanından geçerken ayaklarını kaldırıyor korkudan:)) ben her odayı supururken bide pusetiyle onu taşıyorum alisiyorlarSelamlar hanimlar
Oglum hic yalniz kalmak istemiyor hemen yaygarayi basiyor tek oldugumdan cok zorlaniyorum supurge ve blender sesinden de asiri korkuyor yavrum ürkek ceylanim :)
Bu durumu yasayan var mi yada aşabilen?
Benim oğlumda bi ara öyleydi 5 dk yalnız kalamiyordu ama şimdi oturmaya başladı tek başına oynayabiliyor bu arada 28 Mayıs doğumlu süpürgeden bizimki de korkuyor pusetine koyuyorum izlesin diye yanından geçerken ayaklarını kaldırıyor korkudan:)) ben her odayı supururken bide pusetiyle onu taşıyorum alisiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?