• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bende çok merak ediyorum onuçüncü hafta nin sonunda doktora gidicz ozaman belki söyler. Ama bu aralar hepimiz çok taktik bu konuya ☺ öğrensek rahatlamicazki Dr % 60 yada 70 dicek bizde acaba mi diyip yicez kafayı :KK47:

Su cinsiyet meselesi ister istemez kafasini mesgul ediyor insanin...birileri goruyor yorum yapiyor kesin kizin olcak kesin oglun olcak diye yani hıhı diosun tuhaf bi durum:/..

Yeni cıktım hastaneden hiç bu kadar beklememistm canım cok sûkür bebişim iyi rabbim herkesin bebisini korusun %60,70 kiz dedi kesin olararak haftaya söylicek rabbim herkesin gónlüne göre versin canım
Çok sevindim canım,hayırlarla sağlıkla gelsin inşaallah,çok bekledim seni valla :KK48:

canım kız için adet bittikten sonra ilişkiye başlayıp yumurtlama gününe 1-2 gün kala bırakmak gerekiyormuş. Yumurtlama günü ve sonrasında korunmak gerekiyormuş. Yumurtlamadan sonra kalınan gebelikler erkek oluyormruş.:KK43:
canim o zaman benim ilk cocugumun erkek olmasi gerekiyordu ama kız. Kızım aşılama ile oldu yani yumurtalar oluştu catlatildi daha sonra spermler enjekte edildi yani bu yazdiginin dogru olduğunu sanmıyorum oyle olsa tum asilamalarin erkek olmasi lazım allahim ne yazdiysa o olur sıkma canını

ragy ragy cnm lutfen kendini bunlari dusenerek uzme. Su linke bi goz at:

http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/04/yumurtlama-gunune-gore-erkek-veya-kiz.html?m=1

Umarim sana da mantikli gelir. Hamileyken birsuru seye takip, uzulup aglayabiliyoruz ama umarim cabuk atlatirsin bu hissi ve hayirlisiyla Allah gonlundekini nasip eder.
Amin canım çok teşekkür ederim.... Umarım atlatabilirim. Duaya çok ihtiyacım var... Dualarınızı eksik etmeyin. Zaten herşeye ağlayasım var.. Yine ağlıyorum. İyi ki varsınız... Ne eşim ne annem ne de en yakın arkadaşım biliyor bu hislerimi. Bu konuyu kafama takıp üzüldüğümü.. Annem habire " kızımıza şunu da alırız, bunu da yaparız" diyor. Kim görse kız geliyor diyor. Halbuki onlar bunu söylediğinde o kadar üzülüyorum ki... Hayırlısı diyorum sadece...

Canımmm lütfen üzülme yaa kiyamam :( ben de kızım olsun onu süsleyim püsleyim çok istiyorum hayalini kuruyorum hep. Hatta dün rüyamda bir sürü toka almışım bana soruyolar ne yapacaksın bu kdr tokayi diye ben de kızima aldım diyorum. Rüyalarima giriyo üstelik ilk bebegim olacak. Kiz cocuk anneye yoldas oluyo her zaman. Ama erkek de olsa üzülmem canım Allah nasip etmis onu vermis bize. Birkac tane bebeği olmayan tanıdığım var canım öyle çok istiyolarki hic kiz erkek demiyolar sadece bir bebek diyolar. Oysa biz ne kdr şanslıyiz. Rabbim hepsine de nasip etsin. Herkesin herseyi olacak diye bsy yok. Allahm her zaman hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin gerisi boş. Kiz beni de aglattin zaten cok duygusalim bu aralar :(
Bitanem bende hep rüyamda hep kız çocukları görüyodum bakalım inşaAllah seninde rabbim gönlüne göre versin,

canim o zaman benim ilk cocugumun erkek olmasi gerekiyordu ama kız. Kızım aşılama ile oldu yani yumurtalar oluştu catlatildi daha sonra spermler enjekte edildi yani bu yazdiginin dogru olduğunu sanmıyorum oyle olsa tum asilamalarin erkek olmasi lazım allahim ne yazdiysa o olur sıkma canını
Amin canım... Doğru söylüyorsun...

selam kizlar ben doktora geldim yatisim yapildi.5 tane serum takilacak 2serum suanda sanki kendime gelmeye bsladum biraz ama cok korkuyorum acaba serumlarin bebegime zarari olurmu diye.:( dua edin hemsireler vitamin dediler ama yine gelde yüreğime anlat

Amin canım çok teşekkür ederim.... Umarım atlatabilirim. Duaya çok ihtiyacım var... Dualarınızı eksik etmeyin. Zaten herşeye ağlayasım var.. Yine ağlıyorum. İyi ki varsınız... Ne eşim ne annem ne de en yakın arkadaşım biliyor bu hislerimi. Bu konuyu kafama takıp üzüldüğümü.. Annem habire " kızımıza şunu da alırız, bunu da yaparız" diyor. Kim görse kız geliyor diyor. Halbuki onlar bunu söylediğinde o kadar üzülüyorum ki... Hayırlısı diyorum sadece...
Üzülme bitanem bebeğinıde üzüyosun hisseder o annesi

kızlar hepinize iyi akşamlar.. umarım bebişleriniz ve siz iyisinizdir. yarın tatil iş yok çok mutluyum. bugün de halsizlik vardı üstümde bütün gün yattım

Slm kızlar... İki gündür bir halsizlik var üzerimde. İştahımda yok pek. Gıdasız kaldığımı hissediyorum. Bir de şu cinsiyet kafamı çok meşgul ediyor ve rüyama giriyor. Bir oğlum olacağına artık o kadar eminim ki... Dr kız derse çok şaşıracağım. Bütün takvimler erkek gösteriyor. O tskvimlere inanmıyordum ama şu yumurtlama dönemine göre cinsiyet belirleme mantıklı geldi. Ben ya yumurtlama günümde yada yumurtlama gününden 3 gün sonra hamile kaldım. Bundan eminim. Dolayısıyla oğlum olacak gibi gözüküyor. Allah sağlıkla hayırlısını versin. O kadar herşeyi araştıran bir insan olarak cinsiyet belirlemeyi araştırmayı hiç düşünmemem enteresan. Yumurtlama dönemine göre cinsiyet belirlemeyi hamile kaldıktan sonra öğrendim. Napalım hayırlısı buymuş demekki.. Allah hakkımızda en hayırlısını verecektir... Bu arada bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar yumurtlama dönemine göre ne zaman hamile kaldığınızı biliyormusunuz?
Bu cevapta aynı kendimi gördüm,,ben de kendimi planlı,araştırmacı biri olarak görürdüm,,değilmişim demekki dedim??banada doktor 2gün geç yumurtlamışsın dedi aynı şey mi acaba??şuan hayırlısını istiyorum dua ediyorm,,

Back
X