canım ne zaman demiştin? ben zaten yeni kurdum grubu :)Ben sana beni ekle demiştim![]()
canım yanılıyorsun. facedeki grupları üç türlü. herkese açık, kapalı ve gizli şeklinde. herkese açık gruplar, adı üzerine herkese açık ve sen yazdığında senin ana sayfanda arkadaşların görüyor. kapalı olduğunda insanlar arama yaptığında grubun ismini ve üyelerini görebiliyor ama yazılanları göremiyorlar. (şimdilik grup böyle) gizli olduğunda da aramalarda bile çıkmıyor. (bi süre sonra grubumuzu böyle yapmamız gerekiyor zaten). ben 2011 aralık annesiyim ve 2010'dan beri facede grubumuz var. ama grup üyelerini dışında kimse yazdıklarımızı göremiyordu. hatta şimdi grubumuz gizli. ismi de çıkmıyor arama yapıldığında. sanırım anlatabilmişimdir.ben facei tercih etmıyorum cunku daha hala soylemedım kimseye. facete bı gruba uye olsan veya grupta bısı paylaşsan mılletınana ekranında görünecek. o yüzden burası ana dahaguvenlı geliyor:) yalnız 6 ay once falan telefon uygulaması vardı ve cok güzel calısıyordu. silmiştim sonra bu ay yenıden denedım ama cortlamıs @kadınlar kulübünün programı. tek sıkıntım bu suanda cunku telefondan bu sayfalara ulaşmak ıskence:)
katılmak isteyenler, grubu aratıp, bulup katılabilirler.
görüşmek üzere...