- 13 Aralık 2013
- 666
- 703
- 158
Canım hayırlı olsun prensiinnn ...Kızlar geldim dr.dan ıkinci oğlum geliyor cooooook kipirdak felaket bişey hoplayıp zipliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsun prensiinnn ...Kızlar geldim dr.dan ıkinci oğlum geliyor cooooook kipirdak felaket bişey hoplayıp zipliyor
Mevita diye bi kremCanım adı ne kremin? ben henüz bsy almadım kullanmaya başlamadım daha çok göbeğim yok. Ama başlarım artık
Kızlar doktorum çatlaklar için bi krem yazdı ama karar veremedim 69 tl mis fiyatı. Eczacı badem yagindan falan daha etkili bu dedi kullanan var mi aranizda
Mevita canım bana önerdiği kremlierac mı? doktorum bana lierac önerdi sorduğumuzda memnun kalırsın demişti![]()
Maşallah :):) Hayırlı olsunKızlar geldim dr.dan ıkinci oğlum geliyor cooooook kipirdak felaket bişey hoplayıp zipliyor
kizlaaaarr guzel annisleeerr doktordan geldik oglusum oluyooor :)
masallah salikli kuzum haftasina gore 10 gun onde gidiyo dedi doktor uzun boylu bi bebek dedi 15 cm su anda 174 gr tosuncugum
Doktor hareketlerini hissediyorum musun diye sordu hayır dedim ama bazen seyirme gibi bişey oluyo dedim iste o bebek dediNasil sevindim
Ayy doyamadim yavruma yaa hiç bitmesin istedim muayene[/QUOHayırlı olsunnn
Maşşallah yahu ne yedin ne içtin kocaman olmuş :):) Nazar değmesinkizlaaaarr guzel annisleeerr doktordan geldik oglusum oluyooor :)
masallah salikli kuzum haftasina gore 10 gun onde gidiyo dedi doktor uzun boylu bi bebek dedi 15 cm su anda 174 gr tosuncugum
Doktor hareketlerini hissediyorum musun diye sordu hayır dedim ama bazen seyirme gibi bişey oluyo dedim iste o bebek dediNasil sevindim
Ayy doyamadim yavruma yaa hiç bitmesin istedim muayene![]()
Hayırlı olsun cnm benim de ikinci oğlum.. İlki kaç yaşında? Benimki 5Kızlar geldim dr.dan ıkinci oğlum geliyor cooooook kipirdak felaket bişey hoplayıp zipliyor
Hayırlı uğurlu olsun canım maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMytwin biz de pipiliyiz :):) ekleyebilirsin listeye :)
Nazarlardan kötü gözlerden korusun canım hepimizi. Ben özel bişey yapmıyorum aslında hamilelikten önce ne yiyosam yine aynı yiyorum hatta şimdi daha az yiyorum. Hep üzülüyordum bebeğimi besleyemiyorum diye ama beni sömürüyor demek:) kendim 1 kilo almışım. Kayinvalide de kimseye deme nazar olur dedi ama ben sizin temiz kalbiniz için sevincimi paylaştım:) melek annislerden zarar gelmezMaşşallah yahu ne yedin ne içtin kocaman olmuş :):) Nazar değmesin![]()
:) pipilin hayırlı olsun canımm :)Mytwin biz de pipiliyiz :):) ekleyebilirsin listeye :)
Hayırlı olsun cnm benim de ikinci oğlum.. İlki kaç yaşında? Benimki 5
Teşekkür ettik teyzesi darısı sizlere olsun Allah gönlünüze göre versin :):) pipilin hayırlı olsun canımm :)
Ben iki hafta once yeni sutyen aldim o yuzden. Sakincasi i bilmiyordum ama destekli sutyenim yeterince buyuk olmasina ragmen cok acitmisti. Gebelik sutyeni mi deniyor emzirme sutyeni mi bilmiyorum ama cok rahatlasim. Hatta bir beden daha buyuk almadigima pisman oldum:))Sağlıkla ilgili bi sitede okumuştum ; hamilelikte ve lohusalıkta balenli(destekli) sutyen kullanımı sakincaliymiş, süt bezlerinin çalışmasını engelliyormuş