Canım hiç dert etmr benim 11 12 de hiç yoktu dedim bitti galiba rahatladım ohh. Hatta geceleri korkuyodum bebişe bişey mi oldu diye. Bir gittim sıpa çok iyi :) Sonra bir başladı bu sefer daha fena. Yemeklerden bulanmıyor artık yol tutuyor sabah kalkınca oluyor.
Tesekkür ederim, zırt oırt dr a gitmek de istemiyorum, olan olmuşsa zatennyaocak bişey yok diyorum. Sen normal randevunuu mu beklemiştin? Aslında gecenlerde de 2 gun boyle kesildi sonra yine basladı da. Ben pazar gunu cok kotuydum sonra pzt zencefille gecince sevınmıstım ama salı gunu hıcbısey yapmadıgım halde olmayınca korktm
Canım merak etme bendede aynı durum söz konusu bazı günler felaket geçerken bazı günler hiç bişeyim yokmuş gibi oluyo ben başından beri Rabbime emanet ettim benimde aşılamayla oldu ondan tedirginliğim iki kat ama yapacakta bişey yok biz gerektiği gibi dikkat ediyoruz tedbir bizden takdir Allahtan bazı günler bişey oldumu diye kafayı yiyorum ama baktım ki bu çözüme ulaştırmıyo dedim Rabbim ben yavrumu sana emanet ettim sen emanetleri zayi etmezsin inşallah Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasib eder