Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde oyle progestan falan banamisin demiyor,bugun doktora gidicem icerde birikinti var demisti en son,acaba omu diye dusunuyorum,yeni bi kanama yoksa sorun yokGünaydın kızlar Nasılsıniz. Tam kesilen kahverengi lekelerime sevinmisken bugün tekrar geldi niye geliyor bu ya. . Psikolojim ben bozuldu valla
Benimde oyle progestan falan banamisin demiyor,bugun doktora gidicem icerde birikinti var demisti en son,acaba omu diye dusunuyorum,yeni bi kanama yoksa sorun yok
mide bulantısı kusma ve akabinde gelen bayılmalar yüzünden çok fazla yerimden kalkmıyorum ondan mı acaba diye düşünüyorum senin ağrın tam nerde canımbenn benn. Agrisindan dun gece uyuyamadim.
günaydınGünaydın kızlar Nasılsıniz. Tam kesilen kahverengi lekelerime sevinmisken bugün tekrar geldi niye geliyor bu ya. . Psikolojim ben bozuldu valla
Günaydin tatlım :)Gunaydin kizlar![]()
Ben pazartesi doktora gittim bu yüzden canım çok şükür bebeğim iyiydi kanama alanı yok bisry yok neden oluyor bilinmiyor. Insanin canı sıkılıyor ama ya![]()
kuzum hamile kaldığımdan beri ilişkiye girmiyoruz eşimle.. doktor da yasaklamış zaten.. doktorum normal diyor ama nedenini de bilmiyor. bebşim en son iyiydi umarım hala iyidirgünaydın
Canım seninkh yeni bi kanama alani olsa kırmızı olmazmı bence öncedn kalmıs vücut dışarı atıyo bhde ilişkı durumu varmı senin ondanda olabilir ama bebişın iyiyse kafana takmamaya çalıs tatlım
üzülme canım. benımde sabahtan berı kasıklarım sızlıyo . belkide num normaldir ama bilmiyoruzkı. bu sıkıntılarımız stresimiz bı sure daha sürecege benzıyo.
İyidir bitanem üzülme 9ay boyunca kanamash olanlar var annesi o sana sımsikı tutunmuş birakmaz Allah,ın iznıyle :)kuzum hamile kaldığımdan beri ilişkiye girmiyoruz eşimle.. doktor da yasaklamış zaten.. doktorum normal diyor ama nedenini de bilmiyor. bebşim en son iyiydi umarım hala iyidir
kasık ağrısı normal rahim büyüyo diye canım korkma... aynen ben de 3ay bitti diye seviniyordum ama sorun bitmicek gibi allahım bebeişlerimizi korusun...
İyidir bitanem üzülme 9ay boyunca kanamash olanlar var annesi o sana sımsikı tutunmuş birakmaz Allah,ın iznıyle :)
mide bulantısı kusma ve akabinde gelen bayılmalar yüzünden çok fazla yerimden kalkmıyorum ondan mı acaba diye düşünüyorum senin ağrın tam nerde canım
tatlım ben hamile kaldığımdan beri her gece Yasini Şerif okuyorum...ya kızlar bebeğimiz için ne dua okumalı yada ne okuyorsunuz .
tatlım ben hamile kaldığımdan beri her gece Yasini Şerif okuyorum...