- 27 Haziran 2008
- 3.190
- 329
- 373
Herkese iyi haftasonları...Güne biraz canım sıkkın başladım, üç gündür boğaz ağrısı yaşıyorum sanırım faranjit oldum, burun akıntısı ve öksürük de var, ballı süt vs ile ilaçsız atlatmaya çalışıyorum. ..pek iştahım da yok , sabah annem uğradı ilk üç ayı bitirdin hala hiç belli değil karnın, sadece 1 kg aldığım için , bebeğe iyi bakmıyorsun beslenmiyorsun diyerek söylendi gitti. Burnum tıkalı tat almadığım için pek yemedim bu aralar haklı belki de...üzülüyorum sadece 1 kg almam çok mu kötü lütfen ilk trimesteri bitirenler yorum yapsın...
canım benım annen neden boyle moralını bozuyokı kafana takma ben ıkıncı oglumda 4.5 kılo aldım doguma kadar 2.900 gram dogdu oglum 3 ayda karın bellı olmaz karnının ıcı genıs olabılır ben 2 dogum yaptıgım halde karnım cıkmadı sen hıc moralını bozma zaten suan karnın cıkmıs olsa bebekten dolayı deıl aldıgın kılodan olur ben 4 kılo verdım bu gebelıgımde cok sukur bebegım ıyı Allah bebegını sana bagıslasın kımsenın dedıgıne moralını bozma yedıgınden ıctıgınden once moralın bebegını beslıyo
canım kafaya takma arkadaşın dediği gibi bende önceki gebelikte 5.5 kilo aldım kızım erken doğmasına rağmen 3.150 di...çünkü gayet iyi beslendim..gerekli olanları yedim..şimdide 3 kg vermişim..gerekli besinleri aldıktan sonra bu aylarda kg almışın almamışın önemli değil...zaten bebek minnacık kg yu kendine alıcan...