off yaralarım depreştı. 5 sene denedım çıkolata kıstım vardı 3 tane. amelıyat dedıler 10 tane doktora gıttım amelıyat sonrası ılk uc ay sansın var ama çok az,olmadı tup bebekle belkı dedıler. bazıları hıc olmaz bıle dedı. bu zamanlarda kac tane test yaptım ben bıle bılmıyorum. çogu esımden gızlıydı. kafenın wc sındede yaptıgım oldu arkadaşın evındede hepsı gızlıydı ve hepsı tek cızgıydı. oyuzden o ıkı cızgıyı gordugumde ne kendım sevınıp ınanabılmıstım nede etrafımdakılerı sevındırtmıstım.ben hamılemıyım keısn yanlışlık vardır deyıp durdum
hep ben nasıl hamıle kalırım ben beceremem dusuncesı varmıs. her hamıle kalanıı duyunca 2 ci 3 cü onlar,, dogurgan bunlar ceketı atsan hamıle kalıolar bennnn kadın degılım diyodm kendıme,,,,,,,akrabalar acıyan gözler olsun allahtan buyuk dıyenler ve bır suru kür tarifi. istemıyorum korunuyorum dıye az bagırmıyordum anneme. söyle herkeze ben korunuyorum.
ne zaman bırının bebegını sevsem allah sanada versın dıyolar ama oyuz ıfadesı acıma gıbı. çok kotuydu ya
şimdi hamıleyım doktor bıle mucıze dedı. Allahıma bınlerce kezzzzzzz şükürrrrrrr. ve hala daha ınanamıyorumn