Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazardan aldım toka o aslındagzl olmus cnm bayada uygun olmus ne gzl bence mavı altında beyaz dantelı olan bısey sorcam bu yapıstırma cıceklerı nerden alıyorsun
Danteli aldım yarım metre o süs de toka tokacıdan aldım 1 tlgulcin30 cnm ikisi d3 güzel ama bence dantellisi daha güzel gibi geldi..Bu süsler hazır mı satılıo öyle. .hani bant aldım demissin ya anlamadım cnm.nasil bisi
Yok işte kafama göre yaptım yapıştırmadım hangisi güZel diye size soruyorum ona göre takım yapcamikisinin böyle farklı mı olacak süs kısımları canım
Bence ilki daha hoş olmuş. Onuntacı da güzel dururYok işte kafama göre yaptım yapıştırmadım hangisi güZel diye size soruyorum ona göre takım yapcam
evet canım yoksa otomatikman doğum iznine çıkmış sayılırsın, mutlaka al
Günaydın evet canım alıp devam edebiliyorsun yoksa 32 den sonra doğum izninde görünürsün.
Renkleri nasıl attın canım bende başlıcam birkaç haftaya inşallahKızlar dalan la başladım yıkamaya kıyafetleri. Bakalım sonuç nasıl olacak. :)
doğru tatlım dönem dönem çok sulu akıntı gelio . On gün sürdü gittim hiçbi sıkıntı yok çok şükür. Hamilelikte olabilirmiş. Bide bol su iç dedi enfeksiyon varmış. Çok fazla değil ama ultrasonda gördüCanım suyun iyi olup olmadığı karindan usg ile bakılarak anlaşılıyor her muayenede doktorum bakıp suyumun iyi olduğunu söylüyor. Ama sen yine de git doktoraderyaizm arkadaşımızın da sulu akıntısı olmuştu bir ara bişey çıkmadı çok şükür enfeksiyon vardı sadece yanlış hatırlamıyorsam
Ultrasonda bakarken doktor orda gördüğü birsey yüzünden idrar tahlili istedi. Bakteri çıkmadı ama enfeksion vardı sanırım . Bol su iç dedi. Bide gu süren sulu sulu akıntı ni kaç gün azaldı sonra gene başladı. Ayağa kalkınca akiuodu. Sıkinti yok yani üzülme Allaha emanetEvet suya bakabiliyor normalde ama sormama ragmen bi yorum yapmadı araya laf girdi heralde zaten icerde 10 hasta vardı bende iyice stres olmustum biran önce kalkayım diye tekrar sormayı unutmusum ama enfeksiyon olup olmadıgını karından göremezmis heralde bunun icin bi ilac yazayım dedi magnezyum yazdı gönderdi ne alakaysa bu da bizi kandırıyo
Kızlar bazen karnimda kalp atışı gibi şeyler hissediyorum 2 3 dk sürüyor o bebişin hangi hareketi oluyor elimi koyuyorum yine hissediyorum bazen de hareketleri kuyruk sokumumda hissediyorum o da garip geliyor :) biri beni aydınlansın çok merak ediyorum :)
:-( gerçekten böyle şeyler olunca insan siteye girmek istemiyoriki tane arkadaşımızı gereksiz yere banladılar gamzecikk adında ukala bencil bi kız vardı ona bazı gerçekleri anlatıyorduk ki iki arkadaşımızı banladılar bu kadar saçmalık olamaz valla insanın şuraya girip iki yorum yapası kalmadı iyice cılkını çıkarttılar bu işin
çalışabilir raporu sunmazsan sgk seni otomatik doğum iznine çıkmış sayıyor canımsgk da ne gibi bir işlem olacak ki onunla ilgili her halükarda 37 ye kadar çalışacağım
Eğer çalışabilir raporun işlenmezse doğum öncesi iznini sonraya aktarayamıyorsunsgk da ne gibi bir işlem olacak ki onunla ilgili her halükarda 37 ye kadar çalışacağım
o iki arkadaşımızda çok sevilen kişilerdi anca boş boş işlere uğraşsın site yönetimi bide şu yazılanları okusa:-( gerçekten böyle şeyler olunca insan siteye girmek istemiyor
Aaaa hickirik mi o Kıyamam :) evet çok tatlı :)canım minnakların bu ara ciğerleri gelişiyor hıçkırık tutuyor o yüzdençok tatlı dimi?
Battaniyeleri attım ilk gizem bir de loğusa takımımı. Şimdi beyazla karışık renkli kıyafetlerini ve çoraplarını. En son da sırf beyaz Olanları atıcam. Kısa programda iyi durulmadı tozlar kalmıştı üstünde çok doldurdum makineyi. Ikinci durulama yaptırdım oyüzden. Bu sefer tam dolmadı daha güzel yıkan inşallah :)Renkleri nasıl attın canım bende başlıcam birkaç haftaya inşallah
Ay hıçkırık mı onlar yacanım minnakların bu ara ciğerleri gelişiyor hıçkırık tutuyor o yüzdençok tatlı dimi?
Pazardan aldım toka o aslında