- 13 Ekim 2014
- 273
- 399
- 78
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizde iyi haberlerle donun :)))Kontrole giden ve güzel haberlerle dönenler,gözünüzaydın :) kocaman olmuş artık yavrucaklar sağlıcakla gelsinler inş..Bizim de yarın kontrolümüz var inş,bizde güzel haberlerle döneriz..buarada namaz mevzusu olmuş bende neredeyse 3.aydan bu yana tabureye oturarak kılıyorum mecbur kalmadıkça,kasıklarıma ve karnıma çok baskı oluyor çünkü ki ben otururken kıldığımda dahi secde ederken oğluşum arada tepikliyor,yerde hem rahat edemiyorum hem de içim bebişimden yana rahat etmiyor,Allahım kabul etsin durumumuz malum niyetimiz de belli..
bıraz daha sıklaştırcam canım yoksa yırtıcam karısken gobegımıCildin çok kuruysa ondan olabilir hergün sürmeye çalış o dediklerini. Ben de bebe yağı sürüyorum iki üç günde bir.
geçen bnmde bikaç kere oldu canm ama kısa süreli geçti 10 dk sonra,derin nefes alamıyorm tıkanıyo gibi oluyorm.Kizlar acayip.nefesim daralıyor sanki nefesim yetmiyor bogulacak gibi oluyorum var mi benim.gibi olan![]()
oda işleri bizimde duruyor canm yapıcaz yavas yavas..Kızlar inanırmısınız hala hiç bir hazırlığım yokk(( ne pijama- sabahlık işini halledebildim
ne bebek şekeri vs. Ne de evin boyasını- duvar kağıdını... Umarım yetiştirenilirim
2 ay kaldı doğuma. Nisana herşeyin bitmesi lazım diye düşünürsem de 1 ay zamanım var
. Bugün acaba pijama sabahlık için sosyete pazarına gidip bir baksam mı diyorum. @safakmeley pazardan alın demişti. Pazardan alan varmı acaba aranızda ? Bu arada benim ilk doğumumdan 2 tane geceliğim 1 tane sabahlığım yesyeni duruyor. Gecelik almasam da sadece pijama ve bir tane de yeni bir sabahlık alsam diyorum. Bu arada geceliklerim kolsuz ilk doğumum yazın olduğu için. Üşürmüyüm acaba? Siz gecelikleri uzun kollumu aldınız?
Eki Görüntüle 1440166 Bugün 7 aylik olduk biz Rabbim hepimizin kuzularini korusun vaktinde saglikla huzurla kucaklamayi nasip etsin
her sabah sütümü içerim yumurtamı, muzumu, kırmızı et,,balığı... yerim sağlıklı beslenme çalışıyorum hatta hayatım boyunca hamilelik boyunca sağlıklı beslendim diyebilirim,ama bebeğin kilo almaması garibime gitmişti sadece kavrulmamış kuruyemişle aram yoktur yerimde ara ara yerim. çevremde de bazı arkadaşlarım yediklerine dikkat etmiyor ama bebekleri maşalllah çok güzel olması gereken kilolarda....bu tarama testleri bitince kafama takacak bişey bulamadım da ondan mı buna takıldım anlamadım kontrolde de bi kilo az dediği için taktım bu kadar herhalde
Günaydın kızlar nasılsınız. Ben temizlik yapıyorum mola verdim biraz dinleniyorum. Belim ağrıyor. Kızım da bugün hiç hareket etmedi endiselendiriyor beni. .
Günaydın kızlar nasılsınız. Ben temizlik yapıyorum mola verdim biraz dinleniyorum. Belim ağrıyor. Kızım da bugün hiç hareket etmedi endiselendiriyor beni. .
Allah şifa versin bir an önce geçmiş olsun canım iyi düşün iyi olsun birşey çıkmaz inş..Slm Hanımlar kaç zamandır giremedim. Herkes iyidir umarım. Bende kızımda çok hasta olduk. Ben kendi hastalığımı unuttum kızım kaç gündür ateşten yandı kavruldu bugün kbb ye götürdük burun akıntısı var sadece iltihab falan yok dedi ama çok halsiz olduğunu görünce bide çocuk doktoru görsün başka bişey olmasın altında dedi. Geç olmuştu çocuk doktoru gitmişti yarın tekrar götürcem şimdi dizimde uyuyor yavrum ama hiç hali yok dua edin kızlar yavrum çabucak iyileşsin başka bir hastalık çıkcak diye ödüm kopuyor
kolay gelsın canım bana doktorum demıstıkı sen harektlı olursan bebek oynamaz senınkıde oyledır bence hareket halındesın sımdı endişe etme bence bırsey yoktur ALLAH ın izniyleGünaydın kızlar nasılsınız. Ben temizlik yapıyorum mola verdim biraz dinleniyorum. Belim ağrıyor. Kızım da bugün hiç hareket etmedi endiselendiriyor beni. .
canım dün akşam başladı sabah biraz daha iyidim ama şimdi sanki biri boğazımı sıkıyor gibi oluyorum nefesim yetmiyor boğulacak gibi oluyorumgeçen bnmde bikaç kere oldu canm ama kısa süreli geçti 10 dk sonra,derin nefes alamıyorm tıkanıyo gibi oluyorm.
bide bazen karnım cok gerginleşince boğulcak gibi oluyorum eve sıgamıyorm resmen
cıkaydılar da rahatlayaydıkcanım dün akşam başladı sabah biraz daha iyidim ama şimdi sanki biri boğazımı sıkıyor gibi oluyorum nefesim yetmiyor boğulacak gibi oluyorum![]()
vallaha yaaa şimdiden böyleysem ilerisini hiç düşünemiyorumcıkaydılar da rahatlayaydık![]()
Inşallah canım arada dinleniyorum tık yok belki işlerim tam bitsin eder canım sagolkolay gelsın canım bana doktorum demıstıkı sen harektlı olursan bebek oynamaz senınkıde oyledır bence hareket halındesın sımdı endişe etme bence bırsey yoktur ALLAH ın izniyle
Inşallah canım teşekkür ederim :)kolay gelsin:) İşiniz bitip dinlenmeye geçtiğinizde hareket etmeye başlayacaktır merak etmeyin:)
Yavaş yavaş yapıyorum canım. Bitmek üzere . Lavabo kaldı bir de supurecem :)korkma annesi, sana musade edıyordur :) sıkma canını yavaş yavaş yap yormadan kendını :)