- 14 Mayıs 2014
- 404
- 451
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışıyorum ben şuan ığdırdayım doğumu Ankarad adüşünüyorum inşallah oarada bulacağım herkese o kadar saçma geliyor ki bu düşüncelerim .Bütçeyi çok zorlamadan bulacağım inşallah öyle bir doktordoktorunla bu isteklerini konuştun mu canım? bence o güveni vermezse başka doktor bakmalısın..ben öyle doktorların olduğuna inanıyorum.
Bende korkuyorum ilkim sezeryan bunda hiç düşünmüyorum sezeryanı normal doğum yaptıran doktor arıyorum onun için Ankaraya gidip orada doğum yapacağım Allahım izin verirse inşallah yazarım buraya normal doğum hikayemi hayırlısı ile .Bu arada kimse itiraz etmesin sezeryanden sonra normal doğum olabiliryoe yapan arkadaş çok riski de var ama sezeryande de risk var
tesekkür ederiz şekerimgüle güle kullanın cnm cok hoşlar.
ben ben ben cnm 3.aydan beri ağrım var ama 5.ayda şiddetlendi son dr kontrolumuzde doğum kanalına girmiş niyeti bozmuş tetikte olun dedi dr . hayırlısı be gülüm 7ayımız bittiya cok sukur erkende gelirse zorda olsa sabredecez bekleyecez .dua edin bize .
aynı seyi bende yaptım ama 3hafta sonunda geçmeyince mecburen antibiyotik aldım . lakin işin kötüsü bnm kulağım tıkadı duymada sorunum yok ama bi dolgunluk cift duyma var cok rahatsız ediyo.
kızlar süpürge hareket ettirdiği kaslar bakımından hamileleri en cok zorlayan ev işi ilk bebeiğim düşükle sonuçlanmıştı bnm ikinciye hamile kalınca annem ozaman anlamasamda duyar duymaz süpürgeyi eline alırsan hakkımı helal etmem demişti . daha sonra dr kontrolumuzdede dr umuz süpürge kesinlikle yasak dedi ki biz bir şey demeden . o yüzden ben 3 hamileliğimdede süpürgeyi cok cok az kullandım.
leptontan girince daha cok yazıyor ve okuyorum ama tlf dan aynı olmuyo bundan sonra leptontan açacağım
bende dün erken doğum korkusuyla kuaföre gittim ağdaya biraz erken oldu ama napalım . keşke o dursunda zorda olsa tekrar giderim napalım :)
Oradayım zaten bence ilk doğumu olanlarda oraya katılmalı sezeryan olan annelrin nasıl pişman olduklarını normal için nasıl çabaladıklarını görmeliler bence ayrıca doğumla ilgile öyle faydalı bilgiler var ki . Bilmediğim çok şeyi onlardan öğrendim benfacebook ssvd grubunda çok faydalı bilgiler varmış..
İki normal doğum geçirdim ama sezeryandan dei gibi korkuyorum . ameliyathanenin soğuğu, çıkınca beni bekleyenler , narkoz almak gibi gibiAllah biliyor ya ben sezeryandan çok korkuyorum zaten![]()
Çalışıyorum ben şuan ığdırdayım doğumu Ankarad adüşünüyorum inşallah oarada bulacağım herkese o kadar saçma geliyor ki bu düşüncelerim .Bütçeyi çok zorlamadan bulacağım inşallah öyle bir doktor
Elbette zorla olmaz doktor çok önemli güvenilir olmalı canınızı emanet edecksiniz sonuçta bazı doktorlar var sezeryan taraftarı çünkü uğraşmak istemiyor yok kilosu fazla kafası büyük deyip anneyi hemen ikna ediyor bakıyorsun yavrucak 3200 doğmuşkızlar daha once ameliyat oldunuz mu bilmiyorum, ben 5 ay once apandisitimi aldırdım, ilk gun hic kalkmadım, 2. gun annemin destegiyle ayaga kalkabildim, 3. gun kendi imkanlarınla kalktım ama cok agrım oldu, lavaboya gitmek zaten cok acılı. tam toparlanmam 10-15 gunumu aldı. Sezeryan bu yaranın 2 3 katı olacak daha cok acı cekecez gibime geliyor. ben de herhangi bir sorun yoksa normal dogum taraftarıyım ama en ufak bi suphede sezeryan yaptırırım, cunku bebegin zorla normal dogum yaptırılması da cok sakıncalıymıs hem anne hem bebek acısından. Allah ım insallah hepimiz bir avaz da kolay dogumlar yasarız.
Oradayım zaten bence ilk doğumu olanlarda oraya katılmalı sezeryan olan annelrin nasıl pişman olduklarını normal için nasıl çabaladıklarını görmeliler bence ayrıca doğumla ilgile öyle faydalı bilgiler var ki . Bilmediğim çok şeyi onlardan öğrendim ben
Aman dikkat et ariverciğim okadar sert mi çatptısen o enerjiyi temizlikte kullanma yine de dikkatli ol derim ben.
Merhaba canım özelden dr oluyor farketmez yani
Aman dikkat et ariverciğim okadar sert mi çatptısen o enerjiyi temizlikte kullanma yine de dikkatli ol derim ben.
Merhaba canım özelden dr oluyor farketmez yani
Kızlar nisan annelerinde gördüm yasin dağıtmışlar 41 taneye tamamlamaya çalışıyorlar. Biz de yapsak mı. Hepimizin bebişine niyet ederiz. Hem de Başkasına ettiğimiz dua daha makbul. Ne dersiniz ?
Bende korkuyorum ilkim sezeryan bunda hiç düşünmüyorum sezeryanı normal doğum yaptıran doktor arıyorum onun için Ankaraya gidip orada doğum yapacağım Allahım izin verirse inşallah yazarım buraya normal doğum hikayemi hayırlısı ile .Bu arada kimse itiraz etmesin sezeryanden sonra normal doğum olabiliryoe yapan arkadaş çok riski de var ama sezeryande de risk var
özelden de alabiliyorsun, sgk anlaşması olması önemli..ben öyle yapacağım. hastaneye özellikle sormuştum..
İki normalden sonra üçüncü daha kolay olur inşallah belden uyuşturdular beni hala ağr iş yapamam ev süpürdüğüm vakit ertesi gün belim kırılacak gibi olur. Epudural de çok tehlikeli tecrübesiz kişiler yaparsa Allah koruusn çok kötü sonuçları olabilir.İki normal doğum geçirdim ama sezeryandan dei gibi korkuyorum . ameliyathanenin soğuğu, çıkınca beni bekleyenler , narkoz almak gibi gibi
Çok sağol Allah razı olsun inşallah sen de gönlünce bir doğum yaparsın kolay bir doğum . Bol dua yürüyüş işini de kolaylaştırır. Hur ma da faydalıymış aklınızda bulunsun.istediğin şeyler eskiden sıradan ve normal şeylerken şu an dediğin gibi ekstralar gibi görünüyor...oysa bizim tel isteğimiz herşeyin eskiden olduğu gibi, doğal olması...yalnız değilsin ve senin gibi düşünen kişiler de doktorlarda bulabilirsin bence buna inan..gönlünce sağlıklı bir doğum dilerim
Herkesin doğumu farklıdır elbet şartları çok da zorlamamak gerek hepimizin ağrı eşiği de farklıdır kimi hiç hissetmez kimi çok fazla hisseder .Benim de ikinci doğumum olcak inşallah ilkinde sancım vardı suni sancıda verildi sonuç sezeryane döndü sancıyı da çektim yani ama nasip olmadı.Umarım normal doğum isteyen herkes kolaylıkla doğumunu yapar rabbim yardım ederİlk doğumda çok tecrübesiz oluyor insan. Bende hep sancım geldiği an girer duş alır abdest alır giyinir öyle çıkarım diyordum. Nasılsa kimse sancı geldiği an doğurmuyor, en az 6 saat sancı çekicem nasılsa bu ilk doğum diyordum. Hiç öyle olmadı. 3 gün önce nst de çok sancım görünüyordu fakat ben hiçbirşey hissetmiyordum. Sabah eşimi işe uğurladıktan sonra korkunç bir sancım oldu dört büklüm kaldım nefesim kesildi okadar çok korktumki hemen eşimi aradım geri döndü ve biz hastaneye gittik daha doktorum gelmemişti. Aralıksız 5 dakikada bir nefesimi kesicek kadar kuvvetli sancılarım vardı doktorum geldiğinde de açılma başlamıştı hemen nst cihazına bağladılar ve o saatten sonra korkunç sancılarım oldu kesinlikle ayağa kalkamadım mesela ben belden aşağım tutmuyordu çünki. Ebe sürekli açıklığı kontrol ediyordu, suyum birtürlü gelmedi müdaheleyle su kesemi patlattılar. bebeğimin kafası büyüktü ve birtürlü doğum kanalına tam oturmuyordu doktorum çok uğraşmak zorunda kaldı. Yani planladığınız gibi olmuyor herşey. Duş almak, güle oynaya gitmek vs. bana nasip olmadı inş size olur. Kimileri okadar rahat normal doğum yapıyorlarki bu tamamen vucut yapınızla ilgili sanırım. İnşallah sizinki tamamen hayal ettiğiniz gibi olur![]()
Kızlar nisan annelerinde gördüm yasin dağıtmışlar 41 taneye tamamlamaya çalışıyorlar. Biz de yapsak mı. Hepimizin bebişine niyet ederiz. Hem de Başkasına ettiğimiz dua daha makbul. Ne dersiniz ?
Sezeryanım zor geçmedi aslında ilk gün yürüttüler .Kalktıkca dikiş yerlerim yanıyordu sızlıyordu öyle çok büyük bir ağrım olmadı 1 haftada toparlandım belki. Ama ben bebeğimin çıktığı zaman ağlamasını ilk ben duyayım onu ben göreyim kucağıma versinler ona sarılayım çok istedim ama olmadı.Nasıl geçti sezeryen doğumdan sonra lohusalığınız? kaç gün sonra ayağa kalkabildiniz?