2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
güle güle kullanın cnm cok hoşlar.

ben ben ben cnm 3.aydan beri ağrım var ama 5.ayda şiddetlendi son dr kontrolumuzde doğum kanalına girmiş niyeti bozmuş tetikte olun dedi dr . hayırlısı be gülüm 7ayımız bittiya cok sukur erkende gelirse zorda olsa sabredecez bekleyecez .dua edin bize .

aynı seyi bende yaptım ama 3hafta sonunda geçmeyince mecburen antibiyotik aldım . lakin işin kötüsü bnm kulağım tıkadı duymada sorunum yok ama bi dolgunluk cift duyma var cok rahatsız ediyo.

kızlar süpürge hareket ettirdiği kaslar bakımından hamileleri en cok zorlayan ev işi ilk bebeiğim düşükle sonuçlanmıştı bnm ikinciye hamile kalınca annem ozaman anlamasamda duyar duymaz süpürgeyi eline alırsan hakkımı helal etmem demişti . daha sonra dr kontrolumuzdede dr umuz süpürge kesinlikle yasak dedi ki biz bir şey demeden . o yüzden ben 3 hamileliğimdede süpürgeyi cok cok az kullandım.

leptontan girince daha cok yazıyor ve okuyorum ama tlf dan aynı olmuyo bundan sonra leptontan açacağım
bende dün erken doğum korkusuyla kuaföre gittim ağdaya biraz erken oldu ama napalım . keşke o dursunda zorda olsa tekrar giderim napalım :)
Canım inşallah vaktini beklerler.hayırlısı olsun. Rabbim ömür verince 24 haftalık yaşayan çok var. Artık her sancıda korkuyorum. 35 olsak bi Allahın izniyle.

akşamları pek giremiyorum arkadaşlar, gün içinde de vakit buldukça..okumaya başlayacağınız zaman banada haber verirseniz mutlaka katılmak isterim bende 41 Yasine

kızlaaar bana yardım edin yoksa kızım isimsiz doğacak sizce BADE mi DURU mu ECEM mi SARE mi ??? :)
Bu isimler arasında duru yu beğendim
ecem :
1. Başkan, ulu, ileri gelen.
2. Ak sakallı ihtiyar.
3. Arkadaş, dost. demek anlamını sevmedim

sare güzel de anlamı eh
1. Sıçrayan, atlayan.
2. İhtiyaç.
3. Susuzluk.
4. Hz. İbrahim'in eşinin adı.

Bade tamamen negatifim :)

İsim işi çok zor ya ayrıca internet de çöplük gibi bir isme biri iyi diyor biri kötü diyor kimi de anlamı yanlış biliniyor aslında konulmamalı diyor. Erkek ismi neyse de kız ismi daha zor gibi sanki. Elif ve zeynep var aklımda ama çok fazla konuluyor artık hala kararsızım
Ben her ismi önce bi tdk isimler sözlükten araştırıyorum daha net bi bilgi gibi geliyor

Tamam arkadaşlar süper. 41 e tamamlayacağız canım sonra ister toplu ister kişi Kişi niyet edip okuyacağız. Hergün bir Fasıl yaparsak hem bebişlerimiz için kabul olur inşallah. Hemde Başkasına edilen duanın kat mislini sen sevap kazanıyorsun inşallah. Burda yakında ihtiyacımız olacak belki de. Ozaman Sayı verelim şukadar okurum diye. Bitirince yine okuruz.
Ya da başka fikri olan var mı öyle yapalım.
bende katılmak isterim

Elbette Işıklarda önemli onu yapacak doktor hastane az bulunur sanırım . Önemli olan önce sağlık zaten ve hangisi olursa olsun keşke dememek .Keşkesiz doğum istiyoruz :) Ahmet Akkoca mı doktorun

hayır değil, ama takip ediyorum çok güzel doğal doğum hikayelerine imza atıyor..

InsaAllah guzel bir foyata alirsiniz canim
cnm sen ankaradaydın galıba nerden aldın :)

Kızlar nisan annelerinde gördüm yasin dağıtmışlar 41 taneye tamamlamaya çalışıyorlar. Biz de yapsak mı. Hepimizin bebişine niyet ederiz. Hem de Başkasına ettiğimiz dua daha makbul. Ne dersiniz ?
41 yasınde olur cnm aslında yapabılırsek hatımde yapsak ya ne guzel olur hepimiz için dua etmıs oluruz okuyamayanlarda hamılelerın cekmesı gereken tesbıhlerı cekerler bırbırımız ıcın cok faydalı oluro_O

toist isterseniz cuma gunu başlayalım o zmana kadar katılmak isteyen arkadaslarda olur belki . örn 10 kişi olsak 4 tane düşer herbirimize bigündede bitiririz. ilk önce 41 tane toplu olarak hepimiz adına okuyalım eger devam etmek istersek kişiye dönelim ne dersiniz.

KIZLAR BENDE VARIM 41 yasine benide ekleyin

akşamları pek giremiyorum arkadaşlar, gün içinde de vakit buldukça..okumaya başlayacağınız zaman banada haber verirseniz mutlaka katılmak isterim bende 41 Yasine

Bu isimler arasında duru yu beğendim
ecem :
1. Başkan, ulu, ileri gelen.
2. Ak sakallı ihtiyar.
3. Arkadaş, dost. demek anlamını sevmedim

sare güzel de anlamı eh
1. Sıçrayan, atlayan.
2. İhtiyaç.
3. Susuzluk.
4. Hz. İbrahim'in eşinin adı.

Bade tamamen negatifim :)

Ben her ismi önce bi tdk isimler sözlükten araştırıyorum daha net bi bilgi gibi geliyor

bende katılmak isterim
Tamamdır kızlar baya varız çok iyi. Ozaman Güldenin dediği gibi bu akşam alalım Sayı. Yarın başlarız. Belki bir günde bile biter. Akşam liste yaparım ben tek tek. Ama şuan yapamam maalesef. Isteyen varsa o da yapabilir listeyi.
Çok mutlu oldum ya doğuma kadar böyle devam etse ne güzel olur.

41 yasınde olur cnm aslında yapabılırsek hatımde yapsak ya ne guzel olur hepimiz için dua etmıs oluruz okuyamayanlarda hamılelerın cekmesı gereken tesbıhlerı cekerler bırbırımız ıcın cok faydalı oluro_O
Keşke canım o da olur belki :) bir Yasin'le başlayalım bakalım devamlılık olacak mı. Hem böyle olunca okumak da kolay oluyor ben bazen aksatıyorum çünkü.

saman pazarında aldım canım

yoğurdumu mayaladım yemek yapılacak öle zorlanıyorumki yemek ismi bulmaktan 3 erkeği doyurmak zor anacım :) AZCIK PİLAVIM VAR YANINA NE YAPSAM PÖÖÖÖÖÖF

Et sote, tavuk sote, dolapda sebze varsa onu yapabilirsin. Patates tavuk fırına atabilirsin. :D

Keşke canım o da olur belki :) bir Yasin'le başlayalım bakalım devamlılık olacak mı. Hem böyle olunca okumak da kolay oluyor ben bazen aksatıyorum çünkü.
canım ben hatime basladım inşaAllah Allah bitirmek nasip ederse hepimizi içine katıcam:)

Tamamdır kızlar baya varız çok iyi. Ozaman Güldenin dediği gibi bu akşam alalım Sayı. Yarın başlarız. Belki bir günde bile biter. Akşam liste yaparım ben tek tek. Ama şuan yapamam maalesef. Isteyen varsa o da yapabilir listeyi.
Çok mutlu oldum ya doğuma kadar böyle devam etse ne güzel olur.

bende mutlu oldum inşallah devam ederiz... hem En çabuk kabul olunan dua, kişinin din kardeşi gıyabında ettiği duadır... akşam telefondan girebiliyorum... yarın da kontrolüm var izinliyim :) okumak icin bol bol zamanım olacak....

aynen bnmde cok cnm sıkılıyo evde dısarıda yuruyus yapmam da yasak bıde gurbette yakında tanıdık kımse yok :( az kaldı ınsaallah bebişlerimizi koyarız arabalarına bugunlerın acısını cıkarırız ınsaallah:KK68:

kızlar size komık gelebılır ama doguma 72 gun kaldı yazıyo bnm takvımde bn onu 55 gun sayıyorumm :D :D doktorum mayısın ılk haftası hazırlıklı ol dedı mayısın ılk haftasını da 1 olarak hesaplıyorum bu gıdısle...:KK16: kısalta kısalta anca vakıt geçirebılıyorumm :KK48::KK48::KK48: sizinde var mı böyle kendınızce kısaltmalarınız

kızlar siz gezmek istiyosunuz, ben de mesai bitse eve gitsem de yatsam diyorum :) ama sizin yerinizde olsam ben de cok bunalırdım, gerci calısınca da cok bitkin dusuyo insan, öyle de böyle de zor yani :)

Canim yasin okumaya bebde katilirim ne zaman yapicaz ve nasil olcak herkez okuyabildigi kadar mi

Back
X