Canım inşallah vaktini beklerler.hayırlısı olsun. Rabbim ömür verince 24 haftalık yaşayan çok var. Artık her sancıda korkuyorum. 35 olsak bi Allahın izniyle.güle güle kullanın cnm cok hoşlar.
ben ben ben cnm 3.aydan beri ağrım var ama 5.ayda şiddetlendi son dr kontrolumuzde doğum kanalına girmiş niyeti bozmuş tetikte olun dedi dr . hayırlısı be gülüm 7ayımız bittiya cok sukur erkende gelirse zorda olsa sabredecez bekleyecez .dua edin bize .
aynı seyi bende yaptım ama 3hafta sonunda geçmeyince mecburen antibiyotik aldım . lakin işin kötüsü bnm kulağım tıkadı duymada sorunum yok ama bi dolgunluk cift duyma var cok rahatsız ediyo.
kızlar süpürge hareket ettirdiği kaslar bakımından hamileleri en cok zorlayan ev işi ilk bebeiğim düşükle sonuçlanmıştı bnm ikinciye hamile kalınca annem ozaman anlamasamda duyar duymaz süpürgeyi eline alırsan hakkımı helal etmem demişti . daha sonra dr kontrolumuzdede dr umuz süpürge kesinlikle yasak dedi ki biz bir şey demeden . o yüzden ben 3 hamileliğimdede süpürgeyi cok cok az kullandım.
leptontan girince daha cok yazıyor ve okuyorum ama tlf dan aynı olmuyo bundan sonra leptontan açacağım
bende dün erken doğum korkusuyla kuaföre gittim ağdaya biraz erken oldu ama napalım . keşke o dursunda zorda olsa tekrar giderim napalım :)