- 22 Ekim 2013
- 352
- 238
- 83
işçiler için farklı olduğunu biliyorum ama özel şirkette uymak zorunda yasa sonuçta
önce yasalaşmalı..henüz öyle bir durum yok...tasarı kabul edilmiş sadece..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işçiler için farklı olduğunu biliyorum ama özel şirkette uymak zorunda yasa sonuçta
Termosu göremedim rica etsem eklermisin canımgörümcem hediye aldı![]()
bu asgari brüt ücretin %80 i bakıcı için ödenecek olan ücret mi neyi kastediyor sunuz? bir de kurumlarına göre ayırma derken devlet özel ayrımını mı demek istiyorsunuz?
InsaAllah zamaninda gelir bebisin canim haftaniz kac bu aradamerhaba arkadaşlar
biz kontrolden geldik. Aslında moralimiz çok bozuk gittik bizi gören yüzün şişmiş karnın düşmüş diyordu. Doktorumuza söyledik yoo gayet iyi karnında yüzünde dedi. başım ağrıyordu tansiyonum 14-8 çıktı ve doktor artık beni korkutuyorsun her hafta gel dedi. 2100 gram olmuşuz ama boyumuzu sormayı unuttuk. tekrar renkli ultrasona girdik tansiyon dışında herşey normal görünüyor. ciğer geliştiricimizin ilk dozunu olduk yarın ikinci doz olacaz. Galiba 38 i göremicez ve nisan annesi olcaz
Dualaşalım inşallah
bendeki bu hayatımTermosu göremedim rica etsem eklermisin canım
AMİRİN İNSİYATİFİNE KALDI OĞULCAZIMbu uygulama süt izninden farklı evet kurum karar verecek diyo
CANIM BEN DOĞUM SONUNA 5 HAFTA AKTARDIM 8+5=13 HAFTA DOĞUM SONU KULLANACAĞIM 29 GÜN DE YILLIK İZNİM VAR. SONRA İKİ YIL ÜCRETSİZ İZNE AYRILACAĞIM İNŞALLAH...kamu için öyle canım yarı çalışıp tam maaş.zaten bu yasa cıkmamıs olsa 3 saatlik süt iznimiz vardi.tam maaştı.simdi 4 saat gibi oldu izin.
yanlışmı okudum canım ilk 6 ay ücretli izin alacağım yazmıştın.ücretli izin 8 hafta olduğu için nasıl 6 aya çıkartacaksın diye sormustum.
Güle güle kullan canım o marka iyidirbendeki bu hayatım
Evet kamuda çalışıyorum ben tek sefere mahsus bir yardım ama çok bişi değil 200 tl civarı :)dogum parası derken o nedır cnm bak ben onu bılmıyorum ustumuze alma olayıda calısırken yapılabılcek bırsey ıse baslayınca alırızda dogum parasını ıs yerımı verıyor
Ömrü bereketli olsun yavrularının :):) Allah hayırlı güzel, sağlıklı ömürler versin :)Günaydın arkadaşlaar bugün oğluşumun doğum günü 3 yaşımızı bitirdik. Allahım çok güzel sağlıklı hayırlı ömürler versin paşama![]()
Maşallah yavruna, büyümüş kocaman olmuş :)günü aydın olsun herkesinnn... dün oğluşumu gördüm.çok şükür herşey yolunda. 2250 gr olmuş yavrucum, 44 cm de olmuş boyu. allahım doktorumuz doğum için nisan sonu görünüyor dedi. bir hafta öne aldı. doğum şeklim için de normal dedi bir problem olmazsa, sezeryan istiyorsan da gün vereyim dedi. kalsın dedim. bir de ntsye girmiştim, hiç sancım yok çok şükür
Çıkışta pijama üstüne ferace, sen var ya ne akıllı hatunsun :):) Yerim senin kızını :*Kızlar çantamı hazırladım bazılarını fazla koydum bilerek gönlüm öyle istedi
Bebiş için
1 tane 10 lu
1 tane 5 li hastane çıkışı
1 tane tulum
Ayrıca 3 tane iç zıbın
Ayrıca bir eldiven
Bir önlük
Ayrıca 2 çorap
2 tane patik
2 Penye 1 kalın battaniye
6 tane ağız bezi
Biberon
Emzik ve kutusu
Pompa
10 tane bez (az mı acaba)
1 paket ıslak mendil
Pişik kremi
Ve sarı başörtüsü
Benim için
Bir pijama
Bir sabahlık
Bir gecelik
2 çorap
4 tane hasta kilodu
2 tane normal çamaşır
Emzirme atleti
Emzirme sütyeni
Hırka
Havlu(el yıkama da annem eşim kullansın diye)
Havlu kağıt
Seccade
Makyaj ve bakım malzemeleri
Diş macunu ve fırçası
Tarak ve toka
Taç ve terliği
Yazma
Göğüs kremi ve pedi
Çıkışta pijama üstüne ferace :)))
Koyup da yazmayı Unuttuğum ya da koymayı unuttuğum şeyler olabilir. Önerilerinizi bekliyorum kızlar :)
İkinizde çok tatlı görünüyorsunuz, sağlıklı bir doğum olsun inşallah :)Günaydın kızlar :) umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. Dün lohusa pijama setimi aldım nihayet :) sizler içinde fotoğraf çektim. Bebeğimle son halimiz :)
Saol bitanem bizde sizi opuyoruzÇok geçmiş olsun dikkat et kendine ev işi filan da yapma artık, enerjini sadece yavruna harca, kayısı incir vs ye canım, lifli gidalarla beslen, yavrun zamanında gelir inşallah, öpüyoruz yavrunu..
Ya kızlar ben de soruyorum ama bizim arkadaşlar da iyi bilmiyor neyse artık yaDaha bunun doğum parası var bebeği üstümüze almak var hepsinde işe gitmek gerekecek :)
masaAllah canım bebişine..canım yattıgın yerden kalkarken yavas ve saga yada sola dönerek kalk Allah'ın izniyle hiçbir sorun olmaz:)hanımlarbugün bende kontrolden geldimm kızım iyi şükür tahlillerimde temiz çıktı sadece bebeğimin kordon boynunda dedi ama doktorda pek üstünde durmadı inşallah sıkıntı olmuz kilomuz 2600 olmuş
Maşallah sizeeeeee :):)Slm kizlar dr gelioruz calisir raporumu aldim :)bebisimiz kontrol ettirdik hersey yolunda 2067 gr olmusuz 41 cm.bebek normal dogum yolunda dedi :)
Dikkat edin kendinize, dualarım sizinle, maşallah bebeşineeee :*merhaba arkadaşlar
biz kontrolden geldik. Aslında moralimiz çok bozuk gittik bizi gören yüzün şişmiş karnın düşmüş diyordu. Doktorumuza söyledik yoo gayet iyi karnında yüzünde dedi. başım ağrıyordu tansiyonum 14-8 çıktı ve doktor artık beni korkutuyorsun her hafta gel dedi. 2100 gram olmuşuz ama boyumuzu sormayı unuttuk. tekrar renkli ultrasona girdik tansiyon dışında herşey normal görünüyor. ciğer geliştiricimizin ilk dozunu olduk yarın ikinci doz olacaz. Galiba 38 i göremicez ve nisan annesi olcaz
Dualaşalım inşallah
hanımlarbugün bende kontrolden geldimm kızım iyi şükür tahlillerimde temiz çıktı sadece bebeğimin kordon boynunda dedi ama doktorda pek üstünde durmadı inşallah sıkıntı olmuz kilomuz 2600 olmuş
canım niye üzüyorsun kendini 38.haftasında bile döneni duydum hem sezaryan olsan da üzme kendini bebeğin nasıl saglıkla dogacaksa öyle gelsin inşaAllah:)Slm kızlar nasılsınız bebışlerinız iyıdir umarım uzun zamandir giremedim forma benım minnoş kızim iyi çok şükür ama moral olarak çökmüs durumdayım ben öncedn bahsetmiştım benim kız ters duruyodu yanı kafa yukarida hala öyle pazartesi kontröl günümdü hala dönmemis yavrum kendimi normal doğuma okadar hazirlamıştımki şimdi sezeryan düşüncesi benı korkutuyo kabus görüyorum her gece dr.umda 2 hafta dişinı sık dedh sonra doğsada ónemli deil dedı bendn haberler böyle
Tabiki öyle canım o sağlıklı olsunda ama ben hemen ayaklanmak istiyorum ya sütüm hemen gelmezse bebeım sarılik olur ememezse ağrılarim yüzünden ona iyi bakamazsam hep bunları düsünüyorum kabuslar yakami birakmıyo canım sıkilıyo of of canım gelde anlat banacanım niye üzüyorsun kendini 38.haftasında bile döneni duydum hem sezaryan olsan da üzme kendini bebeğin nasıl saglıkla dogacaksa öyle gelsin inşaAllah:)
Canım hasta pedi yazdım koydum, pedi de koydum ama yazmayı unutmuşum :)) teşekkür ederimped koymamıssın canım,hasta pedı,sonra gecelık ped
Canım ben markafoniden almıştım. Benimki de termos bölümü olan. Elime ulaştı beğendim ben tavsiye ederim.sen hangi siteden kaç liraya aldın canım?.. termoslu olması daha iyiymiş..
Ohh maşallah canım benim de bebeğimin kordonu omzundaydı. Doktor seri olarak hareket etmediğin sürece korkma dedi. Hareketlerini takip edersin zaten korkma canım :)hanımlarbugün bende kontrolden geldimm kızım iyi şükür tahlillerimde temiz çıktı sadece bebeğimin kordon boynunda dedi ama doktorda pek üstünde durmadı inşallah sıkıntı olmuz kilomuz 2600 olmuş
Hiiiihii sağol kuzum benim :** çok teşekkür ederiz meleyim öyle bir Yöntem buldum :)Çıkışta pijama üstüne ferace, sen var ya ne akıllı hatunsun :):) Yerim senin kızını :*
İkinizde çok tatlı görünüyorsunuz, sağlıklı bir doğum olsun inşallah :)