• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Artık 8gun oldu bebegm dogalı.kuveste ama gun gectıkce buyuo daha cok dokunuyorum dun kucagma aldım oglum öle guzel kokuodukı doyamadm kokusuna <3
Az kaldı dedi doktorumuz braz daha sabredicez. dua edin ogluma teyzeleri
inşallah en yakın zamanda sağlıkla evinize götürürsünüz bebeğinizi.:nazar::KK46::nazar:

Artık 8gun oldu bebegm dogalı.kuveste ama gun gectıkce buyuo daha cok dokunuyorum dun kucagma aldım oglum öle guzel kokuodukı doyamadm kokusuna <3
Maşallah canım. 3-5 güne yanında inşallah. Süt verebildin mi hiç? Merak etme, sütü de içinde tez zamanda toparlar. Geçen yiğenimin üç aylık resimlerine baktım. 34 haftalık oda. 3. ayında topaç olmuş. Yaşıtlarını geçmiş. Merak etme :)

Evet kamuda çalışıyorum ben tek sefere mahsus bir yardım ama çok bişi değil 200 tl civarı :)

Ömrü bereketli olsun yavrularının :):) Allah hayırlı güzel, sağlıklı ömürler versin :)

Maşallah yavruna, büyümüş kocaman olmuş :)
Canım çok sağol cümlemizin

Az kaldı tabii Allah yardımcınız olsun tez zamanda toparlanır da evinize dönersiniz inşallah.

Gunaydin tatli anneler ve kuzucuklar.dun yazamadim doktordan sonra 43 cm 2450 gr olmusuZ:anneadayı::nazar: nst ye girdim kasilma cikmadi. 35. Haftadan sonra her hafta gelsen iyi olur dedi doktorum
Maşallah sizeeeee :)
Oğluşun nasıl da uslu annesi bak büyüyor, oh kucağına da almışsın, evinize gidince yanından ayırmazsın hiç :) Dualarımız seninle

Aynen öyle yap canim bende o ilactan kullandim hemde yanijnda antibiotikte kullandım 2 kere hamileliğimin başında ve ortasında canım sende ihmal etme.
Tamam canım teşekkür ederim
Canım geçmiş olsun, doktorun ayıp etmiş gerçekten ama arkadaşların dadediği gibi bunda da vardır bi hayır, o tek kullanimlik ilaçtan ben de iki defa kullandım, son iki kontrolde hep enfeksiyon çıkıyordu benim sürekli kasiklarim ağrıyordu kasılma hissediyodum rahimde, son kontrolümde temiz çıktı ve ınan çok rahatım artık, daha çok agirlasmama rağmen nerdeyse hiç kasik ağrısı falan hissetmiyorum meğer ondanmis sen de gönül rahatlığıyla kullan bence ilacı doktor gebeye uygun bi ilaç vermiştir zaten ama sen yine de eczaciya sor için rahat etsin, kendine de kızına da dikkat et eylülu uzme annesi:KK66:
Yazdıkların rahatlattı biraz canım teşekkür ederim benim de dün ağrım oldu doguracam diye korktum açıkçası. Aklıma bun türlü şey geldi daha tasinmadik esyalarim tamam değil ne yapacam ben dogurursam bebek daha küçük vs :) .
Bugün daha iyiyim canım bol bol su da icrcem artık ihmal etmicem. Doktora gelince de araştırıyorum şimdi. Bakalım ne olacak

lovesoon lovesoon canım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına. Evet az kaldı annesi. Oglusun eve gelecek . Sen tüm hazırlıklarını tamamla bebişinin. Her an telefon calabilir ve doktor artık oglunuzu alabilirsiniz diyebilir hiç üzülme. Çoğu gitti az kaldı :)

Çok Zoruma gitti canım. Son anda yapmasaydi öyle bişey şurada kalmış 1 ayimiz. . Ona çok guveniyordum şimdi kendimi çok yalnız hissediyorum. . Kısa zamanda yeni bir doktora güvenmek alışmak ne zor olacak. .

Çok kırıldım canım karşısında çocuk varmış gibi davrandı. 2 yıldır tanıyorum yanına gidiyorum onun. Çok Zoruma gitti. . En zoru da yeni bir doktora alışmak.
çok geçmiş olsun canım.. üzme kendini de bebişini de.. doktor araştır hemen bulmazsan da panikleme, doktorun iyiyse doğumu da yaptırır inşallah.. nasıl davrandığını boşver sen bebişini sağsalim al kucağına gerisini boşver.. doktoru da allaha havale et..

Kızlar iki saat içinde 8 defa kasilmam oldu. Doktorum un bulunduğu hastane uzak diye Evimin yanındaki hastaneye geldim ve doktorumu arayip ne yapılması gerektiğini sordum. Ne mi yaptı beni niye arıyorsun gittiğin doktora sor onlar bilir dedi. Zırt Pirt da arama beni diye de tersledi çok Zoruma gitti ağlıyorum kaç saattir

canım okuyunca inanamadım,var mı böyle bir şey,keyfinden mi gittin o doktora evin uzakmış, böyle bir tepki vermesi hiç normal değil, eğer aklın kalmayacaksa evine yakın bir yere gitsen olmaz mı?

canım hayırlı olsun, ALlah her daim kokusunu burnundan eksik etmesin ve bir an önce kucağına alıp da foto paylaşman dileğiyle....

Ay çok sevindim oh mis gibi, ya sabır az kaldı eve götürmeye inşallah

çok geçmiş olsun canım.. üzme kendini de bebişini de.. doktor araştır hemen bulmazsan da panikleme, doktorun iyiyse doğumu da yaptırır inşallah.. nasıl davrandığını boşver sen bebişini sağsalim al kucağına gerisini boşver.. doktoru da allaha havale et..
Teşekkür ederim canım. Bir bakımdan öyle diyorum. .doğumu yapıp bir daha suratini gormiyim doktorun. Bir yandan da yaptığını sindiremiyorum. Allaha havale ettim zaten canım.
canım okuyunca inanamadım,var mı böyle bir şey,keyfinden mi gittin o doktora evin uzakmış, böyle bir tepki vermesi hiç normal değil, eğer aklın kalmayacaksa evine yakın bir yere gitsen olmaz mı?

canım hayırlı olsun, ALlah her daim kokusunu burnundan eksik etmesin ve bir an önce kucağına alıp da foto paylaşman dileğiyle....
Dün eve yakın gittiğim hastanede tek kadın doğumcu var canım o da iyi değil. Şimdi yeni bir tane açılıyor iyi 2 tane doktoru var. Haftaya açılacak sözde. Açılırsa o doktora bakacam içime sinerse ona gidecem olmazsa bu doktor dogurtsun bir daha suratini da görmek istemiyorum zaten

Kızlar iki saat içinde 8 defa kasilmam oldu. Doktorum un bulunduğu hastane uzak diye Evimin yanındaki hastaneye geldim ve doktorumu arayip ne yapılması gerektiğini sordum. Ne mi yaptı beni niye arıyorsun gittiğin doktora sor onlar bilir dedi. Zırt Pirt da arama beni diye de tersledi çok Zoruma gitti ağlıyorum kaç saattir
Çok üzüldüm ya bazı doktorlar böyle şeyleri onur meselesi haline getiriyor, benim hastam başka hastaneye gidip beni neden arıyor diye, keşke aramasaydın ya da evden arayıp ona göre hareket etseydin. Böyle üzülmezdin. Bence bu saatten sonra doktor değiştirmek yerine gidip konuşsan mı neden böyle yaptınız beni bu halde çok üzdünüz diye, yine de sen bilirsin tabi nasıl rahat edeceksen öyle yap

KIZLAR İKİ GÜNDÜR KARNIM AĞRIYOR YA, DÜZENLİ SANCI GİBİ DEĞİL AMA ARA ARA OLUYOR, NORMAL MİDİR BİLEMEDİM :(

Teşekkür ederim canım. Bir bakımdan öyle diyorum. .doğumu yapıp bir daha suratini gormiyim doktorun. Bir yandan da yaptığını sindiremiyorum. Allaha havale ettim zaten canım.

Dün eve yakın gittiğim hastanede tek kadın doğumcu var canım o da iyi değil. Şimdi yeni bir tane açılıyor iyi 2 tane doktoru var. Haftaya açılacak sözde. Açılırsa o doktora bakacam içime sinerse ona gidecem olmazsa bu doktor dogurtsun bir daha suratini da görmek istemiyorum zaten

Nerede yaşıyorsun canım. İstanbul'da değildin sanki. Belki doktor önerimiz olur.

Günaydın kızlar umarım herkes iyidir oğlanın odası hazır eşyalarını yerleştirdim çantalarımız hazır ebin üyük işleri bitti bir mutfağım kaldıtemizlenecek halıları vericim yıkamaya 2 aydır iş yapıyoruz kocamla bittik yorgunluktan vallaha ama el değmedik bir delik bile kalmadı mis gibi oldu evim giyilmedik kıyafetler kullanılmayan eşyalar bazanın altı dolap içi ne varsa fazlalık salladım vallahi bir tek kıyafetlerine dokunmamadım baksan hiç biri olmuyor amA 2 sene sonra hepsi olcak yine zor işleri atlattık darısı yapmayanların başına
Vay be okuyunca acayip imrendim. Maşallah kocanla sana

kızlar bu ayda normalmı mıde bulantısı gecmek bılmıo cok bulanıoooo .:KK43:
normal canım bu aylarda oalbiliyor arkadaşımda da oluyordu geçti sonra.

inşallah yaa bebişkomuz tam 32 haftalık şuan maşallah sübhanallah barekallah tosunumuz iki hafta önden gidiyor inşallah erken doğsada sorun olmayacak kısmetse ama tansiyonum yüksek çıkınca çok umutsuzluğa düşüyorum kısmet artık

benimde arada bulanıyor normalmiş
tansiyonunu doktora gittiğinde mi ölçüyorlar sen kendin mi rahatsızlanıp ölçtürüyorsun canım

Kızlar iki saat içinde 8 defa kasilmam oldu. Doktorum un bulunduğu hastane uzak diye Evimin yanındaki hastaneye geldim ve doktorumu arayip ne yapılması gerektiğini sordum. Ne mi yaptı beni niye arıyorsun gittiğin doktora sor onlar bilir dedi. Zırt Pirt da arama beni diye de tersledi çok Zoruma gitti ağlıyorum kaç saattir[/QUOTE
hangi hastane hangi doktor

Back
X