- 12 Ağustos 2011
- 401
- 167
- 123
oluyordur tabi istisnalar ,genel olarak öyle derler kızlar erkeklere göre daha erken gelir diye.
soğan işe yarıyor muymuş canım
Ya eskiden beri yapilan bir yontem, Anadolu da yaparlarmis, insaallah yariyordur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oluyordur tabi istisnalar ,genel olarak öyle derler kızlar erkeklere göre daha erken gelir diye.
soğan işe yarıyor muymuş canım
Evet internetten aldım. Ama sabahlığı olsaymış dediğin gibi süper olurmuş.Sizde internetten mi aldınız. Aslında sabahlığı da olsaymış iyiymiş ama yok maalesef. Bende beğendim kumaşından tereddüt ettim ama güzelse alayım bari Teşekkürler....
Aynen bende meraktan Çatlıyorm Gül hanim söylemese anlamıyorum neresi olduğunu neyse sağlıklı olsun da önemli değil canım sen metroda odaları gördün müslm canım. Ben de oğlumu çok merak ediyorum bu dr hic bakmadi renkli usgden siyah beyazdan da pek belli olmuyo. Kime benziyo nasıl çok merak ediyorum çok da özledim :)
Ben 165 boy suan 76 kiloyum. Large aldim. Iyi oldu.Ha sormayı unuttum kalıpları nasıl acaba kaç beden almak lazım bilgi verirseniz sevinirim...
Evet canim en azindan icim rahat her fun kontrol ediliyor.. Nstyi hic sevmiyoruz biraz da yoruluyoruz ama bebis iyi olsun da ben giderim her gun.. Senin de kontrol iyi gecmis canim cok sukur.. Ayy az kaldi ya dusundukce heycanlaniyorum.. Anne olcaz biz..:)
cok saol tatlim evet bebisim iyi olsun da ben her gun giderim ne gerekirse yaparim..
Canim doktor bebisin kalp atislarini begenmedi kontrol amacli her gun nstye giriyorum bugunlerde iyi cikiyor ama doktor yine de cagiriyor.. Bakalim..
kim söyledi sana canım bu spreyın ıyı geleceğini ve tamamen kayıp mı oldu sıkıntıların? baya araştırdım bu konuyu bu spreyi duymamıstım
altili paket gogus pedi cnm.kalkani almissin madem koy cnm ben ihtiyac olursa esime aldiracagim.normal pedi de onlu paket koydumhemen hemen aynı şeyleri koymuşuz
bende o zaman sadece göğüs kalkanını çıkartsam mı çantadan, göğüs pedi de koydum; sen göğüs pedi kaçar tane koydun canım, bir de hijyenik pedden?
benimde ileri degil cnm benim asil skntim catlak .yalanci meme yapmis.cok sknti yaratmiyor ama memelerde yok olmadi onu geciriyor mucanım benim basur ileri düzeyde değil.
hamileliğimin başında çatlak kremi alırken eczacı bahsetmişti.basur olursa al diye. daha sonra yabancı internet sitelerinde okudum.aerikan markası o yüzden heralde.
ama sprey öyle ileri düzey için değil gibi geldi bana.zaten geçirmiyor da rahatlatıyor.bütün basur ürünleri gibi.
Oyyy ne guzel, insallah saglikla alirsin kucagina bebisini :) darisi da zamani gelince bize olsunBizim süreç başladı1-2 güne kavuşuyoruz inşallah kızımla :) herkese hayırlı ve kolay doğumlar... dün gece nisan geldi, bugün açılma başladı. ..Dr bugün veya yarın beklenen gündür dedi
![]()
Maşallah oğluna koca delikanlı olmuş :):)merhaba kızlar kontrolden geldim.herşey yolunda.bbek kanala dogru ilerliyormus.3 kg olmuş oglum.haftaya tekrar çağırdı çatı muanesi yapcam dedi.ya ne gerek var bu çatı muanesine şart mı?tırstım valla.dogum olsada erken sayılmaz dedi.
İyi bakalım canım siz iyi olun da her gün gidin, allah gönlüne göre versin canım benim, hayırlı sağlıklı doğumlar olsunKizlar nasilsiniz.. Biz hala her gun nstye giriyoruz son bir kac tanesi iyi cikti ama yine de her gun gel diyor doktor.. Neyse iyi ciksin da ben giderim her gun..
Zeynebimi yerim hem de happur huppurrrrrr, teyzesinin piyensesiiiiKızlarrr biz geldik, kordonumuz kolye gibi hala boynumuzda :) hayırlısı olsun artık. Nst de sancılar var ama doğumluk değil, keyfi yerindeymiş Zeynebimin çok şükür :)
Odalara baktık,hayal ettim çok güzeldi kızlar ya. Kapı süsü malzemelerimizi de aldık onu da bitiririm yarına kadar. Dün halımızla perdemizi de hallettik. Hayırlısıyla gelsin kızım.
Offbiraz önce kızıma banyo yaptırırken ayağı kaydı kuzumun onu tutcam diye ani harekt ettim kollarından yakaladım düşmedi şükür de şimdi de karnımdakine bi şey oldumu acaba endişesi başladı.
doktor her seferinde sıkı sıkı tembihliyo beni kordondaki varis yüzünden asla sırt üstü yatmayacaksın ve ani hareket etmeyeceksin diye.
.şimdi uzandım bebişin hareket etmesini bekliyorum inşallah bir şey olmamıştır.[/QUO
Dikkat et canım inş bişey olmaz
Maşallah canım darısı bize olsun inş güzel bi doğum olur kolayca ksvuşursun kızınla:)Bizim süreç başladı1-2 güne kavuşuyoruz inşallah kızımla :) herkese hayırlı ve kolay doğumlar... dün gece nisan geldi, bugün açılma başladı. ..Dr bugün veya yarın beklenen gündür dedi
![]()
inş bi sorun olmadan doğar bebiş canım onlar sağlıklı olsunda ileride gülerek hatırlarız bu günleri :))Kizlar nasilsiniz.. Biz hala her gun nstye giriyoruz son bir kac tanesi iyi cikti ama yine de her gun gel diyor doktor.. Neyse iyi ciksin da ben giderim her gun..
Ayy ne güzel, doğal, tam hayal ettiğim gibi:)Allah sağlıkla kavuştursun canım kolay bir dogum olsun inşallah, bir sancida kurtarsınBizim süreç başladı1-2 güne kavuşuyoruz inşallah kızımla :) herkese hayırlı ve kolay doğumlar... dün gece nisan geldi, bugün açılma başladı. ..Dr bugün veya yarın beklenen gündür dedi
![]()
Canım şimdiden hayırlı olsun kolay ve rahat bi doğum dilerim. Sağlıkla kavuşun birbirinizeBizim süreç başladı1-2 güne kavuşuyoruz inşallah kızımla :) herkese hayırlı ve kolay doğumlar... dün gece nisan geldi, bugün açılma başladı. ..Dr bugün veya yarın beklenen gündür dedi
![]()
Canım saglikla kucağına alırsın insallahhhBizim süreç başladı1-2 güne kavuşuyoruz inşallah kızımla :) herkese hayırlı ve kolay doğumlar... dün gece nisan geldi, bugün açılma başladı. ..Dr bugün veya yarın beklenen gündür dedi
![]()
hayırlı doğumlar canım :)Bizim süreç başladı1-2 güne kavuşuyoruz inşallah kızımla :) herkese hayırlı ve kolay doğumlar... dün gece nisan geldi, bugün açılma başladı. ..Dr bugün veya yarın beklenen gündür dedi
![]()
Güzel haberler al inşallahhhKizlar biz hala hastanedeyiz nst yi bekliyoruz daha sonra baska doktor daha bakcakmis yatis yapilabilir dedi bekliyorum
oooohhh ne güzel aynı zamanda ayrılıyoruz :):)Ben de Pazartesi günü çalışamaz raporumu alıp vericem iş yerine son 4 gün çok şükür.
Allahın izniyle bişi olmaz canım meraklanmaOffbiraz önce kızıma banyo yaptırırken ayağı kaydı kuzumun onu tutcam diye ani harekt ettim kollarından yakaladım düşmedi şükür de şimdi de karnımdakine bi şey oldumu acaba endişesi başladı.
doktor her seferinde sıkı sıkı tembihliyo beni kordondaki varis yüzünden asla sırt üstü yatmayacaksın ve ani hareket etmeyeceksin diye.
.şimdi uzandım bebişin hareket etmesini bekliyorum inşallah bir şey olmamıştır.
hey maşallah, allah bi avazda kurtarsın inşallah, ama seni taktir ettim çok rahatsın hadi arkadaşım hayırlı olsun :):)Bizim süreç başladı1-2 güne kavuşuyoruz inşallah kızımla :) herkese hayırlı ve kolay doğumlar... dün gece nisan geldi, bugün açılma başladı. ..Dr bugün veya yarın beklenen gündür dedi
![]()
Ay hiç bilemiyorum canım ya baksana forum başladı bende de bir heyecan başladı :))benden önde bir kaç kişi daha var tatlım bakalım ses çıkmadı onlardan belki de doğurmuşlardır :))Toistcim en önde sensin galiba 13 günün kalmış görünüyor ne zaman gelecek acaba piremses
Maşallah ya hayırlısıyla al kucağına canım, ağrın var mı nasıl anladın anlatır mısın bize o Süreci :))Bizim süreç başladı1-2 güne kavuşuyoruz inşallah kızımla :) herkese hayırlı ve kolay doğumlar... dün gece nisan geldi, bugün açılma başladı. ..Dr bugün veya yarın beklenen gündür dedi
![]()