Canım bende gece oluyor sanırım uzun süre aynı tarafa yatmanın etkisiyle kalçam ve çatım,o yüzden sık sık yön değiştiriyorum eskiden genelde sola yatıyordum ama artık çok mümkün olmuyor,gece lavaboya kalkınca zorlanıyorum ağrıyı hissediyorum ama sabah kalkıp hareket edince geçiyor :) yani çok şükür bende de öyle şiddetli ağrı sızı yok,bende biara burda pek çok arkadaş çatı ağrım var yazmıştı önceki dönemlerde o zaman araştırmıştım bende neden yok acaba diye,öyle okuyup sevinmiştim inş öyledir sahiden :)valla geçen hafta doktorum da baya gaz verdi bana normal doğum konusunda,sana normal yapacağız değil mi ümitliyim ben senden yaparsın sen falan diye,iyice heveslendim güç geldi sanki inş hangisi hayırlı olacaksa o olsun da hakkımızda ama normal doğum yaparsam kendimi galip gelmiş bir savaşçı gibi hissedeceğim sanki o yüzden çok arzu ediyorum,inş hepimizin gönlüne göre olsun..ama sana da maşaallah oku kendini son haftalardasın sen,nazar değmesin canım böylede rahat tamamlansın inş :)
Canım büyükler için olanıda bitkisel katkılı ama tamamen doğal değil tabi belki bebek için olanlar farklıdır bir içeriğine baksan..ama eğer tamamen doğal ürünler düşünüyorsan ben organicare aldım tüm bakım ürünlerimi,bir de töpfer var yine tamamen doğal benim bildiğim,yine doğal olmayıp bitkisel özlü olan ama çok kullanılan bübchen güzel mesela bebekler için bunlarada bir göz at karar vermeden istersen..
Canım benim ablamında ilki zor oldu ama ikincisinde doğuma girmesiyle çıkması bir oldu gayette gülerek çıktı ben doğurdum bile diye :)inş seninde öyle olur..
Canım sabah kalktığımda ve gece bende de bacak kalça ağrısı oluyor,sanırım gece hareketsiz kaldığımızda tek yöne uzanıp uzun süre durduğumuzdan çünkü ben uyanıp hareketlendikten sonra kalmıyor hiç,bir de idrara sıkışmışsan o da sancı ve baskı yapıyor..öyle bir durum mu seninki de?