- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 39
Cnm bu kdr stres yapma 37 sen snra doğmasında genel olarak sıkıntı yok Dr da durduk yere almaz gönlünü ferah tut alıyorsa vardır bildiği hakkinizda hayırlısı olsun inşallah...Kızlar hepinizden dua istiyorum. Rabbime sığındım çaresizliğimi o görüyor inşallah bizim için hakkımızda hayırlı olan budur. Doktorum bebeği almakta kararlı pazartesi günü spinal sezeryan ile doğum gerçekleşecek. 1 doz ciger geliştirici iğne yapıldı bugün. O kadar kararsız kaldım sıkıştım ki yaşadığım şeyi anlatamam. Eğer keyfi bir şekilde bebeğimi alıyorsa hakkım helal olmasın. Çok ağladım. Hala içime sinmiyor. Bebek doğum kanalında ve çok aşağıda olduğu için enfeksiyona açık olabilirmiş kendiliğinden normal gelmek isterse sezeryana dönmenin bebek için riskleri varmış vs. vs.... kendince bir sürü açıklama yapıyor ama ne kalbime ne aklıma söz geçiremiyorum. ben bu bebeği kolay elde etmedim 3 . tüp bebek denemesiyle bu günlere zorlu süreçlerden geçerek 20. haftadan beri yatarak bin bir sıkıntı stres çekerek geldim . Korkuyorum merak ediyorum gerçekten alınmalı mı zorunlu mu bir tercih mi güvenemiyorum. Pazartesi 37+0 oluyoruz kucağıma değilde küvöze götürmelerini istemiyorum (her anne gibi.) İstemiyorum biraz daha bekleyelim diyemiyorum herhangi bişey olursa bu sorumluluğu tek başıma taşıyamam mecbur kabul etmek zorunda kaldım. kafam dumannnn![]()