arkadaşlar günaydın hepinize.sonunda dr gittim.Biraz moralim bozuk.NST ye gider gitmez girdim. sonucu aldım.bebek hareketleri az çıktı.oysa bütün gün karnımı eğri büğrüyapıp şekilden şekile sokuyor.hemşire aç karnına mı geldin dedi oysa bi dolu kahvaltı yapmıştım.belki dr tekrar nst ister dedi.
Gelelim muaneye ultrasyonda bebeğin suyu iyi dedi.hala 3 kilo 20 nisandan beri kilo almıyor.en son 20 nisan da 3 kiloydu.buna canım çok sıkıldı.dr kilo almaması artık doğuma hazır olması demek dedi.ama biz en az 3 kilo 300 olmasını isteriz dedi.pazartesi tekrar gel dedi.NST ye girersin dedi ve doğuma bir kaç gün kala hala doğumu konuşuruz diyor.bu canımı çok sıktı.benim dr şimdiye kadar sezeryandan hiç bahsetmedi herşeye normal diyor ama pazartesi gel.
ona göre haftaya çarşamba 4 gün sonra günüm doluyor.stres sardı beni.bebek aşağı inmiş.çok kilolu değil.suyu normal.ben iyyiim ama pazartesi gel tekrar konuşuruz demesi aklımdan çıkmıyor.ne yapmalıyım hiç bilmiyom gitmesem mi günüm dolana kadar??????? oooo yazmayı unuttum NST tekrarını istedi.2. kez girdiğimde normal çıktı.sancı yoktu.bebeğin hareketleri de zikzaklı çıkmıştı yani normal.