- 3 Ocak 2015
- 1.018
- 486
- 63
- 36
Canım benim oğluş 3 saatte bir emiyo. Bazen 2 buçuk oluyo. Ben kendisinin uyanmasını bekliyorum hep. Çok şukur kilo alımı iyi dedi dr. Acıksa zaten uyanır die hiç uyandırmadım ben
Canım benim de ilk zamanlar uyanmıyordu 2-3 saatte bir uyandırıyordum, şimdi kendi 2-3 saatte uyaniyo, muhakkak uyandirmalisin yarım saat o uyansın diye uğraştığın oluyordu ve 5 dk emip uyuyordu, tekrar ayaklarıyla oynuyordum, altını açıyordum uyandırıp mutlaka emziriyordum ilk haftamiz öyle gecti
iki en gec üç saat. Şekeri düşer sarılığı çıkar. Uyanmak istese bile uyanamazmis sekeri düştüğü için. Burnunu sık uyanır diyolar .ben neler yaptim uyanmio du . Islak mendillerini koltuk altlarini sildim. Gıdikladim daha neler neler yarın saatte anca uyaniodu. Ve sarılığı artti. Oyüzden ne yap et uyandir
Kizlar bebegimi uyandirdim gece 5 dk emip uyumaya basladi diger memeye aldim.iykusu kacti diye 2 saat agladi. Napcam bilmiyorumbende eşime bugün aldırdım ama oğluş tutmuyor beğenmedi bir de plastik kısmına burnu geliyor nefes almasını zorlaştırıyor seninki nasıl tutuyor
aynı dertten bende müzdaribim ben uyandırmasam kendisi hiç uyanmıyor saatimi kuruyorum mecburen ama beni ağlayarak uyandırsın istiyorum bennnnnnnnn