Canım bence gazdan uyuyamıyor, karnına masaj yap youtube da var videolar, ve de karnını sıcak tut bebeğin faydasını göreceksin, memede de öyle fazla tutma sonra perişan olursun..
Canım benim alıştırmayın öyle çok emmeye ben saat tutuyorum 15 dk geçerse hemen çıkarıyorum, emzik de emmiyor kızım ama kuralımıza alıştı o da 2 saate bir acıkıyor :) Sen de bi an önce düzene sok, sütün azalmıyor sadece kendini yenileyemiyor bence, korkma ama bir an önce de emzirme saatlerini düzenee sok, öpüyorum eylülü :) Yaramaz piremses :)
Hamilelikte de çok düzenli beslendim, şimdi de kayınvalidem kalıyor yanımda sağolsun her gün çok güzel besliyor, senin de annen gelmiş kavuşmuşsunuz daha iyi besler o seni merak etme :) İyi ki onlar var zaten :) Biz de gece çok uyumuyoruz, gündüz uykusu daha iyi ve düzenli, olabildiğince sen de dinlenmeye çalış o saatlerde, kesinlikle banyo süte çok iyi geliyor ben günaşırı hem bebeği hem kendimi yıkıyorum şükür hiç problem yaşamadık :) tavsiyem toplamda 30 dk dan fazla emzirme, oyalamaya çalış çocuğu ve her 2 saatte bir emzir :) Bu arada bozanın da süte çok iyi geldiğini duydum, alabilirsen bi dene istersen :)