- 19 Mayıs 2015
- 461
- 169
- 103
- 39
Ins sinektir tatlim ya cok korktumCanim 2 gun once kizimda da cikmisti. Saydim simdi bi kolunda 6 tane digerinde 2 tane var. Ben sinek ısırdı diye dikkate almamistim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins sinektir tatlim ya cok korktumCanim 2 gun once kizimda da cikmisti. Saydim simdi bi kolunda 6 tane digerinde 2 tane var. Ben sinek ısırdı diye dikkate almamistim.
bazen 2 saatte bazen daha erken emiyor ne zaman isterse emziriyorum bilmiyorum ya işimiz çok zor.Insallah canim. Canim emzirme sikligini arttirmayi denesen belki onunla ilgilidir.
haklısın ben ilk kızımı mama ile büyüttüm tecrübesizlik ve doğum sonrası iltihaplanmadan dolayı ilaç kullandım o yüzden emziremedim ve hep bunun üzüntüsünü yaşadım şimdi bu bebeğimi emziriyorum çok şükür ama dr kilosu az der de mamaya başlatır diye korkuyorum açlık durumu gibi bir şey yok doymasa belli olur zaten ağlamasından çişinden kakasından dr inşallah dr gerek görmezBeslenmeniz gayet iyi.Fazla kilo iyi bişey olsaydı obezite bir hastalık olmazdı.Yapay gıda yani mama sadece açlık durumunda verilebilecek birşey.Çünkü içinde bir Sürü katkı maddesi yani kanserojen.Kilo alır evet ama diğer yandan daha başka zararları olur.Çocuğunuz sağlıklı ise neden gerek olsun ki.
canım sana bağlı ben rahatsız olmuyorum zaten normalde de sütyensiz yatamam onun içine takıp öyle uyuyorum bir de ben mecburum onunla uyumaya göğüs uçlarım yok denecek kadar az göğüs pedi falan takınca iyice içine çöküyor göğüs kalkanı takınca hem içine çökmüyor hem uçları tahriş olmuyor ben memnunum canım hatta buradan arkadaşlar tavsiye etmişti ben de öyle aldım yoksa göğüslerimde ki yara zor iyi olurduÖncelikle çok tsk yazdığınız için. Bende emzirme sütyeni ve göğüs pedi kullanıyorum gece gündüz herzaman ama acaba başka bir yolu yokmu diye düşündüm. Normalde camasirla yatamam pijamalarla yatarım ve daraldim sanki sütyenin içinde.
ceylamm göğüs kalkanı kullanıyorum demişsin. Onu alacaktim ilk başta ama uyumasi rahat olmaz diye almadım. Sen onu sutyenle mi uyuyorsun?
Sütün tadını beğenmiyor olabilir biraz şekerli tatlı bişeyler yemelisin
Yediğimle alakalı OLDUĞUNU sanmıyorum çünkü hiç yönünü dönmüyor memeye.. Ben hep mamayı kaşıkla yediriyordum Oğluma iki haftadır biberon verdim sanırım ondan oldu.. Ne yapayım kaşıkla da zor oluyor.. Ama artık bi daha vermem biberon hayırlısıyla beni emsin de..Canım bende sarımsaklı yoğurt yediğimde çocuk istemedi emmeyi meğer sütün tadı değişirmiş bide sarımsak acayip gaz yaptı sende bu tarz bişeyler yemiş olabilirmisin belki tadı değişmiştir sütün tatlı bi şeyler ye tekrar dene emer inşallah
Hiç üzülmeyin bebeklerde atak dönemi diye birşey varmış benim oğlumda da aynı şeyi yaşadık. 4 5 gün sürdü resmen gündüzleri aç geziyordu damla damla emziriyordum. Gece emiyordu sadece. Etrafındaki şeyler dikkatini çekiyor. Bu nedenle tv kapat hatta hiç konuşmayın emzirirken. Sessiz ve karanlık başka bir odaya da gidebilirsiniz. En fazla 1 2 hafta sürer sonra geçecek rahat olunKızlar yardım lütfen dünden bu yana oğlum beni emmiyor kucağıma Alınca başlıyor ağlamaya yüzünü bile dönmüyor memeye.. Bir tek uyurken emdi.. Ne yapmam gerek çok üzülüyorum..
Kaçinci ayda oluyor bu atak sanki benimkide emmek istemiyor ağliyor emzirmeye çalisirken ama mamayi yiyorHiç üzülmeyin bebeklerde atak dönemi diye birşey varmış benim oğlumda da aynı şeyi yaşadık. 4 5 gün sürdü resmen gündüzleri aç geziyordu damla damla emziriyordum. Gece emiyordu sadece. Etrafındaki şeyler dikkatini çekiyor. Bu nedenle tv kapat hatta hiç konuşmayın emzirirken. Sessiz ve karanlık başka bir odaya da gidebilirsiniz. En fazla 1 2 hafta sürer sonra geçecek rahat olun![]()
Bence uzulme canim, ben de sadece anne sutu vermek isterdim ama malesef gelmedi sutum 5 gun. Yavrum da alisti mamaya hastanede ne yapalim. Simdi emziriyorum ama doymuyor tabi. Hic artmadi sutum napalim. Allah saglik versin de gerisi halledilirSadece anne sütü veren annelere hayranım. Benim oğlan ilk ay sadece anne sütü aldı ve hiç kilo almadı. Dr hemen mamaya başlattı. Her gören n kadar küçük sutun yaramıyo diyolardı. Sutum stresten azaldı. Zaten kilo aldırmıyodu kaliteli değildi ama en azından çoktu. Kalitesini artırabilirdim ama moralimi bozdular sutum azaldı. Şimdi hemen hemen 3 aylığız. Mama veriyorum günde 5 kez 120ser cc. Çok üzülüyorum aslında mama veriyorum die ama ne yapayım her emzirmeden sonra ağlıyo açlıktan. Mecbur mama yapıp veriyorum. Neler denedim humana rezene 4 lt su incir komposto hurma helva... Ama hiçbiri artırmadı sutumu. Ne yapayım aç kalmasın oğlum. Nasıl imreniyorum sadece emziren annelere. Bazen uzuntuden ağlıyorum.
Tamam canim bakayim face e persembe gidecegiz doktora yazarimnsanada mutlaka alerjik durumlarda gaz sancisi da cok olurmus belki sanci cekiyordur bebisin :-(gmzsybg cnm bilmiyorum ama doktora gidince beni de bilgilendirir misin.. Moralim çok bozuk bebeğim dünden beri beni emmio aglio hep.. sanırı biz alerjik iz.. face in varsa alerji ile yaşam platformu var mutlaka üye ol.. bana çok yardımcı oluyo.. kaka örnekleri falan var
3.Ayda oluyor. 4. Ve 5. Aylarda tekrarlayabilirmiş sabırlı olmak lazım ben hiç biberon vermiyorum o dönemde de vermedim. Aç kaldı biliyorum çok da üzüldüm ama bu da doğal bir durumdur diye düşündüm sonuçta eskiden biberon mu vardı :)Kaçinci ayda oluyor bu atak sanki benimkide emmek istemiyor ağliyor emzirmeye çalisirken ama mamayi yiyor
Sizin durumunuza doktorunuz da dahil etrafınızdakiler sebep olmuş anne sütünün kalitesizi olur mu hiç??? Muhtemelen ilk ay doğru pozisyonda tutamadınız ya da bebek ememedi her neyse de ilk ay sonuçta hemen mamaya sarılıyor bu doktorlar. Benim bebeğim 4 gün hiç emmedi.5.gün sarılık oldu hastanede sütümü sağıp verelim diyorum Mama verip getirdiler ısrarla sağdım ve verdim. Evde de 2 ay boyunca süt kanallarım tıkandı meme uçlarım parçalandı ağrıdan mahvoldum ama asla mama vermedim doktora da sormadım. Oğlum şimdi 3 aylık sadece emiyor ve kilosu da normal. Varsın şişko olmasın anne sütü alsın ve sağlıklı olsun yeter. Bence bir şekilde memeye döndürün bebeğinizi hala mümkün. Tomrisin emzirme notlarını filan okuyun.moralinizi yüksek tutun her şeyden önemlisi. Ve de kimseyi takmayınSadece anne sütü veren annelere hayranım. Benim oğlan ilk ay sadece anne sütü aldı ve hiç kilo almadı. Dr hemen mamaya başlattı. Her gören n kadar küçük sutun yaramıyo diyolardı. Sutum stresten azaldı. Zaten kilo aldırmıyodu kaliteli değildi ama en azından çoktu. Kalitesini artırabilirdim ama moralimi bozdular sutum azaldı. Şimdi hemen hemen 3 aylığız. Mama veriyorum günde 5 kez 120ser cc. Çok üzülüyorum aslında mama veriyorum die ama ne yapayım her emzirmeden sonra ağlıyo açlıktan. Mecbur mama yapıp veriyorum. Neler denedim humana rezene 4 lt su incir komposto hurma helva... Ama hiçbiri artırmadı sutumu. Ne yapayım aç kalmasın oğlum. Nasıl imreniyorum sadece emziren annelere. Bazen uzuntuden ağlıyorum.
Canım seni o kadar iyi Anlıyorum ki.. Aynı şeyleri yaşadım ben de.. Başımda sürekli mama ver mama ver diyen birileri vardı, çok direndim ama bebeğimin sarılığı geçemeyince ve kilo alımı da az olunca onlar Kazandı.. Şimdi mamasız yapamıyoruz.. Ben de üzülüyorum ama yapacak bir şey yok.. Ilk bebek tecrübesizlik..Sadece anne sütü veren annelere hayranım. Benim oğlan ilk ay sadece anne sütü aldı ve hiç kilo almadı. Dr hemen mamaya başlattı. Her gören n kadar küçük sutun yaramıyo diyolardı. Sutum stresten azaldı. Zaten kilo aldırmıyodu kaliteli değildi ama en azından çoktu. Kalitesini artırabilirdim ama moralimi bozdular sutum azaldı. Şimdi hemen hemen 3 aylığız. Mama veriyorum günde 5 kez 120ser cc. Çok üzülüyorum aslında mama veriyorum die ama ne yapayım her emzirmeden sonra ağlıyo açlıktan. Mecbur mama yapıp veriyorum. Neler denedim humana rezene 4 lt su incir komposto hurma helva... Ama hiçbiri artırmadı sutumu. Ne yapayım aç kalmasın oğlum. Nasıl imreniyorum sadece emziren annelere. Bazen uzuntuden ağlıyorum.
Canim emzirme atleti en rahati. Uzerine baska birsey giymiyorum ben. Gogus pedi de yapisiyor. Desenli atletler de var askili body gibi duruyoSlm kızlar
soruma kimse cevap vermemiş
Yine bi sorayım belki cevap geliremzirenler gece nasıl yatiyorsunuz? Benim sütüm sabaha kadar akıyor ve üstüm hep islaniyor mecburen sütyen takiyorum. Sizde mi öyle yapıyorsunuz? ?
Cnm Kalkan'ı bende kullandım Başlarda süt biriktirmek için iyi oluyor eğer ihtiyaç duyuyorsan ama bence ped daha rahatÖncelikle çok tsk yazdığınız için. Bende emzirme sütyeni ve göğüs pedi kullanıyorum gece gündüz herzaman ama acaba başka bir yolu yokmu diye düşündüm. Normalde camasirla yatamam pijamalarla yatarım ve daraldim sanki sütyenin içinde.
ceylamm göğüs kalkanı kullanıyorum demişsin. Onu alacaktim ilk başta ama uyumasi rahat olmaz diye almadım. Sen onu sutyenle mi uyuyorsun?
Geçmiş olsun bence o zamana kadar bekleme git bi doktora nolur neolmazkizlar gunaydinn sabah bir uyandim ve sok bebegimin vucudunda kirmizi lekeler var kucuk kucik kabarmis hep kolu bacagi yuzu :-( doktor randevumuz persembe ozamana kadar izinli doktorumuz ne yapayim ben ya ne olabilir ki bunlar :-(